Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lies wrote:MamaNieMama - GRATULACJE! wspaniała wiadomość.
Ja po wizycie, było świetnie, mój gin, który mnie leczył około roku się szczerze wzruszył. Powiedział, że jest ze mnie dumy i że mój upór sprawił, że jestem w ciąży. Cudowny jest.
Na USG widać było maleństwo- 2.5 cm, biło serduszko, ciąża prawidłowo umiejscowiona w macicy, wg USG ciąża młodsza 5,5 tygodnia.
O co chodzi?
MamaNieMama - moje Gratulacje! podwójne szczęście -
Dziewczyny,
Zrobiłam sobie dziś rano badania, dla samej siebie i, żeby trochę się uspokoić. Morfologia super, glukoza 80 przy normie do 110, więc też ok, a beta hcg 17 321 (podali mi normy 158-31 792) ale to norma dla 6 tygodnia, a ja jestem w 4t3d... coś nie tak??? -
Deliliah wrote:Dziewczyny,
Zrobiłam sobie dziś rano badania, dla samej siebie i, żeby trochę się uspokoić. Morfologia super, glukoza 80 przy normie do 110, więc też ok, a beta hcg 17 321 (podali mi normy 158-31 792) ale to norma dla 6 tygodnia, a ja jestem w 4t3d... coś nie tak???
Może tak jak MamaNieMama ujrzysz 2 pęcherzyki??
A tak serio, spokojnie! Wysoka beta jest ok! Gorzej gdyby była zbyt niska Jest w porządku...
Dopiero do mnie dociera że dziś ujrzałam serduszko kruszynki
Dziewczyny, Iriss, Zosiaa i dziewczyny, które widziały już serduszka, kiedy idziecie na następne wizyty? -
Pianistka wrote:Monkey, jeśli mogę spytać... Jak to się stało że straciłaś maluszka w 9tc...
Na wcześniejszej wizycie wszystko było ok? serduszko biło i wszystko wyglądało ok?
Trafiłam do szpitala na 5 dni gdzie zatrzymano mi plamienie i wtedy też, w dzień wypisu pojawiło się serduszko.
Dwa tygodnie później poszłam na kontrolę na której już niestety tętna nie było.
Wtedy jeszcze nie wiedziałam, że mam Hashimoto i nie nie byłam na żadnych lekach
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Monkey wrote:W 7tc zaczęłam plamić.
Trafiłam do szpitala na 5 dni gdzie zatrzymano mi plamienie i wtedy też, w dzień wypisu pojawiło się serduszko.
Dwa tygodnie później poszłam na kontrolę na której już niestety tętna nie było.
Wtedy jeszcze nie wiedziałam, że mam Hashimoto i nie nie byłam na żadnych lekach
Kurcze, widziałam już serduszko ale naszła taka myśl, oby nie przestało bić...