Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Miałam szczęście - zwolnił się termin na dziś do mojego gina, wiec o 15.20 ide na pierwsza wizytę. Się śmieję sama do siebie:)
tysiaa93, zosiaaa, Monkey, MiSia :) lubią tę wiadomość
Synek 12.09.2010 - mój kochany urwisek
Maluszek 12 tc [*] 23.07.2015

-
Witajcie Kobietki :*
Pianistka, wiedziałam, że wszystko będzie dobrze!
Cieszę się Twoim szczęściem :*
Ja w poniedziałek idę do fastlege, a usg pewnie będę miała dopiero w 18-20 tyg.. Chyba, że coś naściemniam...
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
kkkaaarrr przyjmij zaproszenie do przyjaciolek , wysłalam ci juz , Wtedy wysle Ci linka do tabelki , tam sa wszystkie informacje , wpiszesz sie tam
I tylko my mamy do niej dostep!
-
Powinnam się cieszyć, a się boję...nie lubię chodzić do lekarza, gdybym nie musiała chyba bym nie poszła. Jestem z tych osób co omijają szpitale puki się da heh mam to po tacie Lekarze nie kojarzą mi się z niczym przyjemnym
MiSia :) lubi tę wiadomość
___Bartuś___ 4050g /57cm
* 08.02.16r. godz. 15.05
[/url] -
zaakceptowaneMiSia :) wrote:kkkaaarrr przyjmij zaproszenie do przyjaciolek , wysłalam ci juz , Wtedy wysle Ci linka do tabelki , tam sa wszystkie informacje , wpiszesz sie tam
I tylko my mamy do niej dostep!
MiSia :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa już po wizycie, ciąża mlodsza. Wg usg 4 tydz 5 dzien a wg om 6 tydz 1 dzien. Ale ja mialam na pewno owulacje w okolicach 20-21 dzien.
Bylo widac same pecherzyki bez zarodkow. DWA PECHERZYKI. BEDA BLIZNIAKI !!!!!
Bog mi chyba chce wynagrodzic cirpienie po stracie Lili...
tysiaa93, gorgeous, Monkey, zosiaaa, pati87, Sylka, Lies, nick nieaktualny, nick nieaktualny, tulipanna, e-ness lubią tę wiadomość

Jeden na "S" a drugi na "J"