Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Miałam szczęście - zwolnił się termin na dziś do mojego gina, wiec o 15.20 ide na pierwsza wizytę. Się śmieję sama do siebie:)
tysiaa93, zosiaaa, Monkey, MiSia :) lubią tę wiadomość
Synek 12.09.2010 - mój kochany urwisek
Maluszek 12 tc [*] 23.07.2015
-
Witajcie Kobietki :*
Pianistka, wiedziałam, że wszystko będzie dobrze! Cieszę się Twoim szczęściem :*
Ja w poniedziałek idę do fastlege, a usg pewnie będę miała dopiero w 18-20 tyg.. Chyba, że coś naściemniam...
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
kkkaaarrr przyjmij zaproszenie do przyjaciolek , wysłalam ci juz , Wtedy wysle Ci linka do tabelki , tam sa wszystkie informacje , wpiszesz sie tam I tylko my mamy do niej dostep!
-
Powinnam się cieszyć, a się boję...nie lubię chodzić do lekarza, gdybym nie musiała chyba bym nie poszła. Jestem z tych osób co omijają szpitale puki się da heh mam to po tacie Lekarze nie kojarzą mi się z niczym przyjemnym
MiSia :) lubi tę wiadomość
___Bartuś___ 4050g /57cm
* 08.02.16r. godz. 15.05
[/url] -
MiSia :) wrote:kkkaaarrr przyjmij zaproszenie do przyjaciolek , wysłalam ci juz , Wtedy wysle Ci linka do tabelki , tam sa wszystkie informacje , wpiszesz sie tam I tylko my mamy do niej dostep!
MiSia :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa już po wizycie, ciąża mlodsza. Wg usg 4 tydz 5 dzien a wg om 6 tydz 1 dzien. Ale ja mialam na pewno owulacje w okolicach 20-21 dzien.
Bylo widac same pecherzyki bez zarodkow. DWA PECHERZYKI. BEDA BLIZNIAKI !!!!!
Bog mi chyba chce wynagrodzic cirpienie po stracie Lili...tysiaa93, gorgeous, Monkey, zosiaaa, pati87, Sylka, Lies, tomania2806, Agnesia, tulipanna, e-ness lubią tę wiadomość