Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Bruśka wrote:Lexi albo podzialalo i się podzielilas albo to że jem już co popadnie tak mnie przeczysvilo że z 2 kg lżej i dziewczyny pierwszy raz od dwóch tyg brzuch zrobił się miękki. Już zapomniałam jak to było. I co ciekawe zgaga jak była to ręką odjal.
A u mnie ucichło
-
Biedroneczka29 wrote:U mnie dziś tez dzień leniwy na maksa,pospalam wstalam zjadlam loda pipi waniliowego polanego truskawkami a zaraz usmaze krokieciki ☺ i chyba znowu wskocze do łóżka czuje się dziś jakby była niedziela .
Loooooooooody echhhhhh Niedziela pełna gębą i tak przez trzy dni bo mój malz pierwszy raz w życiu ma wolne po sylwku tzn wolna sobotę.
Nasz kochany Olus -
szara myszka wrote:Ja już się przyzwyczaiłam do tego twardnienia, wiem ze niektóre dziewczyny tego nie maja, ale w każdej apce i na każdej stronie jak się czyta opis ostatnich kilku tygodni to zawsze pisze ze macica trenuje do porodu poprzez te skurcze i ze jest to normalne, także mysle ze choć sa uciążliwe to wiadomo ze człowiek się boi to jeżeli nie boja tylko się stawia pare razy dziennie to nic zlego
-
A ja uczynilam te eklerki
ale wyszly zajebiste... Przeps ze strony mojewypieki.com
http://static.pokazywarka.pl/i/6226662/764628/image.jpg
http://static.pokazywarka.pl/i/6226662/414379/image.jpg
Lexi150, L, tysiaa93, szara myszka, Bruśka, gezanew, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
Tuli wierzę, że lekarka wie co robi tym bardziej, że cały czas też mam badany poziom magnezu. Ale widać u mnie nie przejdzie taka dawka. Na szczęście jest lepiej.
Jakie piękne eklerki!!! Mniam, mniam...
Zamówiłam właśnie SzumisiaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 19:30
-
Lexi150 wrote:Tuli wierzę, że lekarka wie co robi tym bardziej, że cały czas też mam badany poziom magnezu. Ale widać u mnie nie przejdzie taka dawka. Na szczęście jest lepiej.
Jakie piękne eklerki!!! Mniam, mniam...
Zamówiłam właśnie Szumisia
Bidula...zjedz eklerkę :* -
Ja nie wiem ile biore mg ale biore zwykłego magnezu najtańszego z apteki 3x2 dziennie i nie mam zadnych skutkow ubocznych
choć od dwóch dni w nocy mnie lapie skurcz lydki, to chyba z braku magnezu? ale chyba tez potasu? watpie zebym magnezu miała mało jak go biore caly czas -
madzia.rka wrote:No właśnie Zosia Ty jeszcze w szpitalu?
Lexi a Ty robiłaś te wyniki na cholestaza tzn enzymy? Bo mojej koleżance wyszły podniesione i jutro idzie do hepatologa a ja nogi całe swedziały głównie stopy od spodumadzia.rka lubi tę wiadomość