Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jak było na sesjach zdjęciowych? Mi właśnie siostra zrobila focie
http://static.pokazywarka.pl/i/6244340/284859/studio-20160112-204744.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 21:07
Zosia_wop, Bruśka, tulipanna, Tusiaa, dana222, madzia.rka, Moniaa, Lexi150, marissith, vayn, gezanew, tysiaa93, Mila920, szara myszka, Astra, monjovika, Kri, L, d84, lula.91 lubią tę wiadomość
-
Gezanew u nas mała tez pośladkowo leży, ale podobno nawet dzien przed porodem moze sie obrócić, wiec do końca nic nie wiadomo. Słyszałam o tych ćwiczeniach, ale niestety ja nie moge ich robic, ale gdyby nie to to bym próbowała
U nas nie mozna miec swoich ubranek, trzeba wziąć tylko pampersy i chusteczki do pupki. To nawet dobrze, wymienią, wypiorą niczym nie trzeba sie martwić -
To macie dobrze nam kazała wziąć po dwa trzy komplety na dzień. Bo a to pielucha a to przy badaniach krew poleci. Więc trochę tego jest prawie pół torby. A na wyjscie to też przyszykowalam mężowi pakiecik w spiworku wewnątrz ma wlozona całą wyprawkę plus bluzę i czapkę zimowa. Nie martwię się że czegoś zapomni weźmie tylko jedna rzecz w której jest wszystko.
-
Biedroneczka29 wrote:Dziewczyny jak było na sesjach zdjęciowych? Mi właśnie siostra zrobila focie
http://static.pokazywarka.pl/i/6244340/284859/studio-20160112-204744.jpgBiedroneczka29 lubi tę wiadomość
-
MamaMama! Piekna Dziewczynka! :-*
Biedroniu-sliczne zdjecie!
Ktoras z Was pytala o ktg-tak,zapis jest dla Was,trwa ok 20,30,40 min zalezy jak idzie. Ja mialam ok 30 min. Skurcze na tym etapie jeszcze porodu nie oznaczaja,macica cwiczy. Mnie sie same widzicie po zapisie (to ten dolny wykres) rysowaly sie calkiem porzadne. A mimo to szyjka zamnknieta. One najczesciej przechodza po chwiliszara myszka, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
-
U mnie w szpitalu jest tak niewygodne łóżko do ktg, ze chciałam aby jak najszybciej sie skończyło. Podobno na porodówce jest wygodniejsze. Czy Wasze dzieciaki tez tak szaleją podczas ktg, przecież nic ich tam nie uciska, a ja ostatnio co chwile musiałam naciskać ten guziczek ze czuje ruchy. Kiedyś, jeszcze przed 30tyg, byłam na ktg, to miałam wrażenie ze mały ma tam dyskotekę
-
gezanew wrote:Mój pierworodny urodził się 3900g. Nie było łatwo miałam nacięcie i pęknięcia 3 stopnia. Ale mimo to już na 3 dzień normalnie mogłam się zajac synkiem. Dlatego tez teraz tez nastawialam się na porod naturalny.
No właśnie wolałabym tego uniknąć... -
nick nieaktualny
-
marissith wrote:Szara Myszka obejrzałam to teraz... no nie powiem, robi wrażenie
Gezanew możesz nakłonić Zuzię do zmiany pozycji, położna mówiła, że najlepiej na czworaka i kręcić biodrami
Astra jak tam sesja? ja jestem już za stara na takie coś...
Heej, ja w końcu leżę w łóżku. Sesja u mnie była szybciutka 30min i w sumie mamy mieć 5 zdjęć, ale też do 2tygodni. Ciekawa jestem efektów, ale wystarczyło te pół godziny żebym się zmęczyła. Potem byłam na badaniach bo wieczorem miałam wizytę u endo, a przed sesją jeszcze wyrejestrowywaliśmy auto. Umęczyłam się jak nie wiem. Niby brzuszek mały ale jednak ciężar jest. Później pojechałam do rodziców i mama mi zrobiła wątróbkę. Pychaaa. Jadłam pierwszy raz odkąd jestem w ciąży i nie wiem czy kiedykolwiek mi tak smakowała, a potem przejadłam jeszcze bitą śmietaną
Wy już kurcze przygotowane, albo w trakcie a ja dalej nic... Zaczynam się stresować no ale nie ruszę dopóki nie przyjadą meble bo nie mam gdzie trzymać rzeczy Małego. Do szpitala jedziemy w poniedziałek to wypytam się co i jak spakować dla siebie i dziecka i przygotuję torby. Jakoś w ogóle nie biorę pod uwagę że mogę urodzić wcześniej niż w terminie cc. Oby mnie Synek nie zaskoczył
Biedroneczko śliczny brzuszekBiedroneczka29 lubi tę wiadomość
-
A czemu tak dlugo na te zdjecia czekacie? I tak z ciekawosci jaki to koszt???
Ja sie wlasnie znow unawymiotowalam nie wiedziec czemu.. Z Lubym troche zaszalelismy i to chyba przez kilka zmian pozycji ciala... W jednej chwili... Matko az mnie zimny pot oblal.. Takze uwazajcie potem na wygibasy bo zoladki sa w innym miejscu... -
Dla fanek Kubusia Puchatka, po 2 miesiącach w końcu skończyłam wyszywać
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d61e7e6a5e82.jpgTusiaa, Biedroneczka29, tulipanna, marissith, madzia.rka, gezanew, monjovika, szara myszka, Lexi150, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
Tulipanus ja czekam długo na zdjęcia z tej racji ze byłam u dobrych fotografek i maja ogrom pracy.Tak tak to ja mam te wdzianko i oczywiście ze się w nie zmieściłam jak będę mieć foty od fotografek to zaprezentuje się w nim
ja miałam rabat i placilam 500 zl
tulipanna lubi tę wiadomość
-
Tusiaa wrote:Dana ale super
zdolniacha
Tuli a może Ty sie juz oczyszczasz przed porodem ? bo to już chyba drugi raz Ci się zdarzyło no nie?