Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Laski wiem , że nudzę strasznie ale nadal mam dylemat z tym wózkiem
Błagam doradźcie , jakbyście miały wybierać miedzy bebetto Holland http://allegro.pl/holland-bebetto-2015-3w1-maxicosi-citi-full-zest-i5361898229.html a Camarelo Carmela http://allegro.pl/camarelo-carmela-3w1-maxi-cosi-pebble-bonusy-i5894588004.html#thumb/1 to który byście wybrały ??? Z góry przepraszamy , ze znów was mecze z tym tematem.
-
L moja kumpela ma camarelo i chociaż wizualnie wygląda dobrze to według mnie jakość wykonania daje wiele do życzenia, nawet sam fakt że maly nie skończył jeszcze 3 miesięcy a gondola w środku cala 'skulkowana', np porównując do mojego wozka - adamex barletta to materiał ten w środku i ten na wierzchu wydaje się duzo porzadniejszy, przede wszystkim grubszy, nawet sam stelaż wygląda tak jakoś solidniej. W Bebetto Holland bylam zakochana od poczatku, jednak nie miałam okazji 'wymacac' na żywo więc niestety się nie wypowiem, ale słyszałam o nim same pozytywy
L lubi tę wiadomość
-
L wrote:Laski wiem , że nudzę strasznie ale nadal mam dylemat z tym wózkiem
Błagam doradźcie , jakbyście miały wybierać miedzy bebetto Holland http://allegro.pl/holland-bebetto-2015-3w1-maxicosi-citi-full-zest-i5361898229.html a Camarelo Carmela http://allegro.pl/camarelo-carmela-3w1-maxi-cosi-pebble-bonusy-i5894588004.html#thumb/1 to który byście wybrały ??? Z góry przepraszamy , ze znów was mecze z tym tematem.
a oglądałaś te wózki w sklepie? dla mnie bebetto są zbyt ciężkie w prowadzeniu, aż zdziwiona byłam. Ja zdecydowałam się na Camarelo ale model Carera- są lekkie w prowadzeniu i wnoszeniu też. Ostatnio zaczepiłam babcię w Auchan właśnie z tym modelem i bardzo chwaliła, nawet pozwoliła mi się przejechać trochę po sklepieL, Pati_89 lubią tę wiadomość
-
Tuli czy sie zasiedzialam hmmmmmm osiem miesięcy leżenia skutek mięśnie u nogi która mam uszkodzona znikły mi i różnica między jedna a druga noga na tą chwilę 6 cm. Mięśni brzucha brak kręgosłup koszmar. Przejdę z sypialni do pokoju w głowie mi się kręci także myślę że moja kondycja to koszmar. Psychicznie chyba całkiem nieźle ale fizycznie koszmar sama jestem w szoku że tylko 7 kg przytyłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 14:39
Nasz kochany Olus -
My zamówiliśmy camarelo q sport, carera chyba tez jest lekka o ile się nie myle? wg mnie te wozki się bardzo dobrze prowadzi no i cena dobra, bardzo ladne. A jak będzie z trwaloscia to się okaze
L lubi tę wiadomość
-
Roberta wrote:a oglądałaś te wózki w sklepie? dla mnie bebetto są zbyt ciężkie w prowadzeniu, aż zdziwiona byłam. Ja zdecydowałam się na Camarelo ale model Carera- są lekkie w prowadzeniu i wnoszeniu też. Ostatnio zaczepiłam babcię w Auchan właśnie z tym modelem i bardzo chwaliła, nawet pozwoliła mi się przejechać trochę po sklepie
No właśnie ani nie widziałam ich na żywo nie dotykałam i tak się na Was zdaje z opiniamiKażdy wózek ma coś w sobie na plus i na minus a , ze strasznie niezdecydowana jestem to zanim się zdecyduję to wynajdę coś innego. Kto by pomyślał, że wybór wózka może być taki trudny
Dziękuję za wasze opinie :-*
-
L wrote:No właśnie ani nie widziałam ich na żywo nie dotykałam i tak się na Was zdaje z opiniami
Każdy wózek ma coś w sobie na plus i na minus a , ze strasznie niezdecydowana jestem to zanim się zdecyduję to wynajdę coś innego. Kto by pomyślał, że wybór wózka może być taki trudny
Dziękuję za wasze opinie :-* -
Dzis doszła nasza grająca zabawka do wózka. Za całe 4$ od majfrenda
Ps. Oryginal kosztuje 99zlhttps://www.mamasandpapas-polska.pl/produkt/opis/2026/zabawka_do_wozkafotelika_kol_new_millieampboris
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 13:50
szara myszka, Biedroneczka29, marissith, L, Kri, tysiaa93, Lexi150 lubią tę wiadomość
-
mnie do tego ZZO mąż zachęca, że skoro to za darmo i można to mam brać, a nie zgrywać bohaterkę, że jak będą przeciwwskazania to mi po prostu nie dadzą, ale ja się nie umiem zdecydować
na pewno muszę iść na spotkanie z anestezjologiem za tydzień, bo wtedy będę mieć otwartą furtkę, żeby się zdecydować, czytałam różne opinie czy pomaga czy nie, w zasadzie ile kobiet tyle opinii, nie pytałam jeszcze mojej dr, która uważam, że mówi szczerze zawsze co o czymś sądzi, zapytam za tydzień dzień przed anestezjologiem.
Kobiety w ciąży na prawdę się zmieniają, ja zawsze byłam zdecydowana, umiałam podejmować decyzje, nawet trudne, a teraz nad wszystkim bym rozmyślała miesiącami, nawet nie umiem się zdecydować jaką herbatę bym wypiłaa co dopiero na wózek i ZZO
A jeśli chodzi o wózki to bardzo polecam pójście do sklepu, co prawda ja swojego wózka nie podnosiłam w sklepie, bo 10 kg dla kobiety w ciąży to się bałam, ale prowadzi się lekko i jest bardzo zwrotny, a byłam zdecydowana na zupełnie inny, prawie połowę tańszy, ale różnica w wykonaniu, jakości, solidności, jest moim zdaniem 10 - krotna, dlatego warto przejść się do sklepu, bo można wybrać coś zupełnie innego, niekoniecznie droższego jak ja -
Ja tez bylam zdecydowana na zzo, ale jest szansa ze w moim szpitalu go nie dostane, bo to loteria czy anestezjolog będzie mogl przyjść. Troche się z tym pogodziłam, ale jak będzie możliwość i będzie bardzo bolec to wezme
tylko wlasnie potem się boje tego parcia, ze nie będę umiala i czula, ale zdam się na los - jak będzie dostępne zzo i będzie zle to wezme, a jakby jakims cudem było znośnie albo czułabym się na silach to nie będę brala, no chyba ze i tak się nie uda to wtedy będzie trzeba przetrwać bez
-
nick nieaktualny
-
tulipanna wrote:L, kazda bedzie chwalila ten co sama wybrala bo kazda przywiazuje wage do czegos innego.. Ja Ci polece Tako Omega,bo jest ladny,zgrabny a amortyzacje ma jak w wozku na paskach. I cena jest atrakcyjna bo ok 1300 zl za 2 w 1
Tako Omega też są lekkie i bardzo dobre jakościowo. Chciałam go kupić ale kolory mi się nie podobały -
nick nieaktualny
-
marissith wrote:Dziewczyny byłam na konsultacji z anestezjologiem i nie mogę mieć zzo. Albo sn bez znieczulenia albo cesarka w ogólnym. Lepiej się dowiedzieć wcześniej niż być zaskoczoną w trakcie porodu.
-
To co wogole mnie zaskoczyło przy wyborze wózka, że nie można sobie wybrać każdym kolorze. tak jak np kupujesz kanapę, podoba Ci się model ale chcesz z takiego materiału i w takim kolorze. A tak nie ma, dany model i w 4 wariantach i tyle. Ja chciałam turkusowy, ale nie występował w tym modelu. A jak jakiś był to zestawienie kolorystyczne było beznadziejne np. Brąz z turkusem. Dlatego mam szary, uniwersalny w sumie, z czerwonymi dodatkami w materiale i na ramie.
-
L Kochana najlepiej w necie poszukaj sobie kilku ktore ci sie najbardziej podobaja a potem idz je obczaj na zywo.
Ja byłam zakochana w Riko Brano po tym co w necie zobaczyłam pojechalismy do hurtowni i popierwsze czar prysł bo był mega duzy a ja nie mam zamiaru nosic kolumbryny na pierwsze pietro. Jak mi postawił Roana koło Riko to wogóle od razu odpadł w przedbiegach. Pozatym sprawdzilismy jak sie składa i jak sie w samochodzie miesci. Chciałam eco skóre jak ja dotkłam to jednak nie moj swiat. takze msisz pomacac poogladac i wtedy zdecydowac bo w necie wszystko ladnie wyglada. Jesli chodzi o te wózki teraz to one tak naprawde sa do siebie tak podobne ze rózna sie detalami. Np mufka albo jakimis bajerami i tak naprawde to od ciebie zalezy co tak naprawde potrzebujesz.
Nasz kochany Olus