Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Vayn trzymamy kciuki!!!!
Oj dzieje się!
Co do ulozenia dzidziusia to mój jest niby glowa w dol ale dokładnie tak jak piszesz monjovika czasami czuje z boku, czasami na dole, czasem na gorze, tez dosłownie wszędzieja to czuje ze on się tam jeszcze dość obkreca ale na każdej wizycie na jakiej jestem, a jestem co 2tygodnie to zawsze mowi gin ze jest obrocony glowa do dolu - zobaccze jak będzie we srode
-
ale co do ruchow to np. nigdy nie mam tak żeby mnie jakos wysoko kopal i się zastanawiam czy jest raczej niski czy to może dlatego ze mam dość bardzo dlugi tłów i po prostu nie siega mi az tak wysoko żeby mnie skopać
-
vayn trzymamy kciuki!
monjovika ja czuję mocne kopniaki po bokach poniżej pępka i czasem takie pchanie w żebra, a także takie delikatne smyranie za kością łonową.
Kurde zrobiłam sobie 3h spacer,a teraz zdycham, tak ładnie na zewnątrz,że się powstrzymać nie mogłam (w moich rodzinnych stronach mówi się na polu i ja takiej formy używam, a że mieszkam w wawie a tu się mówi na dworze, a mi to przez gardło nie chce przejść :Dużywam formy na zewnątrz heheh)17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Aaaaaaa Vayn oby poszło szybciutko! Kciukasy zaciśnięte!
Mi kręgosłup dziś totalnie wysiada. I chyba dalej mi się szyjka rozwiera bo czuję strasznie napieranie. Na wizytę miałam iść dopiero 25.01 ale w poniedziałek chyba polecę jeszcze sprawdzić co i jak.
Moje dziecię ma pupę z lewej strony na wysokości pępka a po prawej pod żebrami wypycha stópki/nóżki.
Byli dziś u Nas moi rodzice i dopytałam ile mama rodziła mnie i brata i jak pójdę po niej to w rekordowym tempie. Brat urodził się w ciągu 3 godzin a ja w ciągu 2. Najpierw mamie chlusnęły wody a potem przyszły skurcze. Więc chyba nie będę za długo czekać w domu jak coś się zacznie dziać bo mogę nie zdążyćgezanew lubi tę wiadomość
-
Lexi150 wrote:Aaaaaaa Vayn oby poszło szybciutko! Kciukasy zaciśnięte!
Mi kręgosłup dziś totalnie wysiada. I chyba dalej mi się szyjka rozwiera bo czuję strasznie napieranie. Na wizytę miałam iść dopiero 25.01 ale w poniedziałek chyba polecę jeszcze sprawdzić co i jak.
Moje dziecię ma pupę z lewej strony na wysokości pępka a po prawej pod żebrami wypycha stópki/nóżki.
Byli dziś u Nas moi rodzice i dopytałam ile mama rodziła mnie i brata i jak pójdę po niej to w rekordowym tempie. Brat urodził się w ciągu 3 godzin a ja w ciągu 2. Najpierw mamie chlusnęły wody a potem przyszły skurcze. Więc chyba nie będę za długo czekać w domu jak coś się zacznie dziać bo mogę nie zdążyć
2 godziny łoł ale tempo To ja bym nie dojechala do szpitala hehehe
Nasz kochany Olus -
nick nieaktualnyVAYN życzę szybkiego i lekkiego porodu
Dziś dokończyłam sprzątanie piętra. Mój kręgosłup ledwo zipie.... mam nadzieje dotrwać cala do porodu
Czy Wy też jesteście takie nerwowe... ostatnio to porostu każe się do mnie rodzince nie zbliżać bo gryze...
Ostatnio teściowej się oberwalo, mimo że przyjechała pomoc młodego na bal karnawałowy przygotować...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 17:21
-
oo kurcze ale się dzieje
Vayn ale niespodziankatrzymamy kciuki za Was i czekamy na info
Tysiaa, Madziar.ka ja tak samo jestem tym podekscytowana az nie mogę uwierzyć, że powoli będziemy sie rozpakowywać
Co do kopniaków tak samo czuje czesto napieranie jakby mi chciał przestawić prawe żebro. Czuję jeżdzące kulki tez po prawej stronie i wpychanie czegoś prawie , że w talie-bok tez po prawej stronietakże nie wiem do końca gdzie cos jest
Ja ostatnio tez czuję delikatne bóle jak na okres i jeszcze ten wodnisty śluz mi leci i mam wrażenie , że okres dostałam ale to przeciez niemozliwe hehetysiaa93 lubi tę wiadomość
Kubuś