Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
chyba ostro zbieramy siły do porodu
tylko żeby poźniej nas mega nie czyściło dwustronnie po tych obżarstwach
hehe
Tata zrobił jakieś ciasto na piwie i czekam aż ostygnie trochę i zabiore sie za jedzenie
ja to w ogóle tydzień temu pizze jadłam ale jeszcze bym zjadła
Kurcze trzeba jeść ile wejdzie bo poźniej dietka
Zosia a ja w niedziele tydzień temu zjadłam draże kokosowe i smietankowepyszne były
A ja odpukać zgage miałam chyba w środku ciąży ze 2 razyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 20:11
Kubuś
-
Vayn gratulacje!!! Ale zazdraszczam
Aż mi się buzia cieszy.
A mi się właśnie nie chce nic jeść. Nie mam apetytu. Mały tak nisko się dziś kręci, aż się boję, że zaraz wypadnie. A ból kręgosłupa masakra! Musiałam zapodać apap bo już wylam. -
Vayn kochana ogromne gratulacje!!! Długa twoja Polcia. Ale super, że masz już córcię ze sobą. Ciut ciut zazdroszczę, ale tylko ciut, bo kurde ja dalej nieprzygotowana jestem w ogóle na przyjście Małego!!! Normalnie chyba muszę sobie do tyłka nakopać.
Monia skoro tak głodna zdjęć jesteś to masz trochę golizny mojej
EDIT: żeby nie było, zdjęcie sprzed tygodnia dokładnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 20:23
tysiaa93, Doti87, L, Zosia_wop, Lexi150, Tusiaa, marissith, Moniaa, d84 lubią tę wiadomość
-
Astra brzuszek rzeczywiście maleńki
niektóre dziewczyny, ktore nie sa w ciazy pewnie by pozazdrościły. Łatwo wrócisz do figury po porodzie
Astra lubi tę wiadomość
-
Noo właśnie babie to się nigdy nie dogodzi, bo ja zawsze miałam kompleks na punkcie brzucha i jakoś nie specjalnie go lubiłam, bo zawsze jak trochę przytyłam to od razu po brzuchu było widać i myślałam że w ciąży będę mieć dość duży brzuszek, no ale jest inaczej, a teraz na przekór bardzo się z niego cieszę, że jest i troszkę mi smutno, że taki malutki. No ale nic nie zrobię. taka budowa widać. Poza tym liczy się wnętrze
-
Astra mysle, ze lepiej mniejszy niż wiekszy, jak dzidzia sie dobrze rozwija to nie ma co sie martwić. U mnie znow lekarz mowil, ze taki duży brzuch i myślał ze dziecko jest większe, a tu sie okazuje, ze jednak nie. Mi przed ciąża zawsze szło w pupę i uda, a brzuch zawsze był płaski
bardzo bym chciała wrócić do ubrań sprzed ciazy
-
Noo z ogarnięciem dołu też mam kłopot, ale wpadłam na pomysł kremu do depilacji. Robi tak któraś? Myślałam w ogóle o kosmetyczce i wosku, ale chyba jednak nie skorzystam, a taki krem, to chyba raz dwa i po kłopocie no i nie będę wyglądać jakby mnie kot napadł (chyba).
-
Za niedługo będziemy sie w takim tempie rozpakowywać, ze nie będziemy wyrabiać sie z gratulacjami
Vayn gratulacje!!!
Astra ja używam kremu do depilacji, ale ńie wyglada to na fajnie zrobione, bo niektóre włoski zostają. No chyba ze któraś z Was poleci jakiś super krem.gezanew, Astra lubią tę wiadomość
-
Ja chyba jestem jakaś lewa bo na mnie te kremy do depilacji nie działają, obojętne jakiego bym nie kupiła, czy tańszy czy droższy
Każdy brzuszek ciążowy jest śliczny, i mały, i dużyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 21:25
-
nick nieaktualnyCioteczki Kochane to Pola
Skurcze bolały, ale tragedii nie było. Spanikowałam jak krzyczeli na caly szpital, ze maja 9 cm i mala pupa na swiat wyjdzie
Ledwo ja wyjeli to sie zesikala i zesrala, a co kto bogatemu zabroni.
Dziekujemy za gratulacje! Bede sie starala podczytywac
Kri, Zosia_wop, tysiaa93, e-ness, Tusiaa, Evans, Astra, gezanew, Mila920, szara myszka, gorgeous, madzia.rka, natalica06, monjovika, Lexi150, dana222, marissith, Doti87, Biedroneczka29, Moniaa, L, d84, lula.91, Olina, niecierpliwa_92 lubią tę wiadomość