Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
vayn wrote:Cioteczki Kochane to Pola
Skurcze bolały, ale tragedii nie było. Spanikowałam jak krzyczeli na caly szpital, ze maja 9 cm i mala pupa na swiat wyjdzie
Ledwo ja wyjeli to sie zesikala i zesrala, a co kto bogatemu zabroni.
Dziekujemy za gratulacje! Bede sie starala podczytywac
Śliczna
-
Skurcze bolały, ale tragedii nie było. Spanikowałam jak krzyczeli na caly szpital, ze maja 9 cm i mala pupa na swiat wyjdzie
Śliczna
-
-
Wow to juz ??? Gratuluje z calego sercato juz druga Mama na naszych Lutowkach.
-
Vayn, śliczna, charakterna córa
Ale super! i chyba pokazuje że jest ok po tej stronie brzuszka
Kurcze to ty byś poród ekspresowy miała, żeby każdej tak szybko poszło
śliczny brzuszek Krii ta pupa no no
-
vayn wrote:Ja w ogóle nie sikam! Piję naprawdę dużo, a woda zostaje i ja puchnę. Przygotowuję się do porodu chyba.
Kochane bolą Was stawy może? Od kilku dni tak mnie kolana pieką, ani siedzieć, ani spać koszmar....
O rany, mam to samo! Co prawda, piję bardzo dużo i sikam, ale jakoś mniej chyba...
Aaaaa, gratuluję córuni! Trzymajcie się tam dobrze, wracajcie szybko do domku!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 22:03
-
Jest prześlicznagratuluję! :-*
-
Vayn gratulacje. Cudowna malutka. Ech poplakalam się :-*
Nasz kochany Olus -
nick nieaktualnyVayn gratuluję i życzę zdrówka dla Ciebie i Poli
Zycze sobie zeby i mój poród tak szybko się skończył.... mója Zuza tez pośladkami się wystawiła na świat
Dziewczyny jeśli chodzi o wagę to mnie chyba nikt nie przebije....mam już ponad 20 kg na plusie z tego corcia waży około 2500g.
Dodatkowo opuchnięte jestem tak śmiesznie bo prawa ręka i noga bardziej się odznacza od lewej strony.
I jeszcze nietypowe pytanko.... któraś z Was wspomniała ze jest z okolic Białegostoku.
Ja wprawdzie jestem z Siemiatycz jakieś 100 km od Białego. Fajnie ze jest ktoś na forum z tych samych stron
gorgeous lubi tę wiadomość
-
Vayn gratulacje!! Jak widzę takie słodkości malutkie to się od razu przestaje bać porodu i juz bym swój skarb tez chciała mieć. Jeśli chodzi o jedzenie to cała ciaze nic mi nie smakowało poza mandarynkami i ogólnie owocami i kanapka z pasztetem. Przytyłam tylko 5,5 kg, ale teraz to chyba kolejne 5 przez ostatnie 2 tygodnie, brzuch mam wielki jak z bliźniakami i mogłabym jeść non stop, ciągle mi burczy z głodu w brzuchu a wszystko co zjem jest tak pyszne i smaczne ze ciężko mi przestać. Masakra to jakaś jest mój mąż się ze mnie śmieje ze co zrobimy zakupy to zaraz pusto w lodówce, jestem w stanie zjeść na obiad więcej niż on a to chłop 1,90 m.
-
Hehehehehehe nie swirujcie z tym sikaniem.. Może akurat organizm tak swiruje bo w końcu został nam miesiąc
także dziewczyny spokój i jeszcze raz spokój
Vayn cudowna wspaniała jest twoja córeczkaahh zazdroszczę Tobie bardzo
a jak po cc się czujesz?