Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam stopy popuchniętę i mam problem z założeniem niektórych butów
Od wczoraj pojawiły się upławy , zgaga powiedzmy odeszła , rano jeszcze energię mam popołudniu jej spadek, brzuszek twardnieje. Tyle u mnie się aktualnie dzieje
Szczerze już się nie mogę czekać jak zobaczę moją dzidzie , choć wiem, że po porodzie będzie obrót o 180 stopni i trzeba się będzie przestawić ze swoim planem dnia...oj będzie się działo -
nick nieaktualny
-
Oj ja się też często budzę 4 a może nawet 5 razy . Sikne troszkę i tyle
mi w sumie też nic większego się nie dzieje oprócz jednorazowego bólu brzucha jak na okres czy brzucha twardniejacego.. Takze chyba zbyt prędko nie urodze i moje plany o końcu stycznia nic nie dadzą
Wcześniej to jeszcze mnie klulo w kroczy a teraz praktycznie mało co i rzadko .Kubuś
-
Vayn gratulacje!!!
a mnie coraz mocniej boli krocze, a dolna część pleców boli tylko jak pochodzę ponad 2h (najbardziej mnie bolało 3/4mc). Skurcze może miałam do tej pory AŻ 2, więc ja się nastawiam bardziej na poród po terminie.
Akcja z Vayn mnie zmobilizowała do pakowania torbybo od tygodnia mam wystawione rzeczy na komodę do spakowania, ale jakoś mi się spakować ich nie chciało, muszę to zrobić dziś...
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
tysiaa93 wrote:Na podium zostało ostatnie miejsce, urodziły się dziewczynki więc teraz pora na chlopaczka
planowo następna w kolejce jest Tulipanna, choc kto wie co sie wydarzy
-
Kri mi ostatnio strasznie leci taki jakiś wodnisty śluz
jest to bardzo denerwujące bo czuje, że majty mokre albo wkładka
a zwłaszcza w nocy mnie to denerwuje...
Wydaje mi sie, że im bliżej porodu to sluzu będzie coraz więcej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 12:43
Kubuś
-
Ja już po lekarzu,mały waży niecałe 2300g ale wszystko dobrze z nim tylko będzie pewnie tych mniejszych rozmiarów i już
przynajmniej łatwiej mi będzie urodzić. Ale za to ma dużo włosów już i mu śmiesznie falowały
Ogólnie wszystko ok, przez najbliższe 3 tygodnie napewno nie urodze.
Kri mi lekarz mówił że jeżeli śluzu bezbarwnego jest więcej niż pół szklanki to do szpitala jechać ogólnie jak jesteśmy niepewne czegoś to lepiej podjechać na IP i chuchac na zimne już teraz.Zosia_wop, Kri, tysiaa93, Lexi150, d84, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
-
Właśnie się zastanawiałam jak to jest z tym czopem. Czy będzie z krwią, jak go rozpoznać. Brrrr
Czy wy będziecie siedzieć jeszcze w domu jak odejdą wody i skurcze będą co np 15 min? Bo na SR ogólnie mówili żeby właśnie wstrzymać się, jechać jak będą częste np co 4 min, ale ja to pewnie jak tylko cokolwiek mi się zacznie to pojadę, inaczej na zawał zejdę że nie zdążę albo coś. -
Kri wrote:Kurcze macie tak czasem,że wypływa z Was coś - śluz tak jednorazowo, w większej ilości?byłam na spacerze u poczułam, że mi mokro i mam biały wyciek
nie jest tego bardzo dużo. Tak na co dzień to wogle nie mam takich rzeczy.
Ja tak mam codziennie rano, kremowa konsystencja, gladka -
Kri wrote:Właśnie się zastanawiałam jak to jest z tym czopem. Czy będzie z krwią, jak go rozpoznać. Brrrr
Czy wy będziecie siedzieć jeszcze w domu jak odejdą wody i skurcze będą co np 15 min? Bo na SR ogólnie mówili żeby właśnie wstrzymać się, jechać jak będą częste np co 4 min, ale ja to pewnie jak tylko cokolwiek mi się zacznie to pojadę, inaczej na zawał zejdę że nie zdążę albo coś.
jak będą same skurcze to będę w domu, ale jak chlusna wody to do godziny na pewno pojade:)