Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka29 wrote:Brusia 13 godzin jak na takie warunki atmosferyczne to czas bardzo dobry i uwaga taka snieżyca była az od Polski do wjazdu do Włoch czyli 1000km a 200km we Włoszech juz było bez śniegu i sucho.
http://static.pokazywarka.pl/i/6252520/257472/image.jpg
http://static.pokazywarka.pl/i/6252520/372531/image.jpg
No właśnie podziwiam czas na pogodę. Ważne że cali i na miejscu.szara myszka lubi tę wiadomość
-
A ja juz leżę w swoim łóżeczku -boshe co za radość
nie ma to jak swoje w Pl wszystkie były mi za twarde.Bede spac jak zabita szkoda,ze tylko jutro mam wizyte u mojej gin na 11:00 trzeba bedzie wstać No ale trudno jakos wstanę
szara myszka, madzia.rka, marissith lubią tę wiadomość
-
Biedroneczko super, że już dotarliscie cali i zdrowi.
Mnie właśnie po raz pierwszy obudzily tańce mojego Syna. Chciał przez brzuch wyskoczyć
Mari nasze dzieciaki teraz mogą się mniej ruszać bo już miejsca mało. Tylko Nas jako Mamuśki to o zawał przyprawia. Dobrze, że wszystko ok. :*
Ja też dziś lecę na wizytę. Wczoraj znowu mnie męczyly i bóle i skurcze. Najbardziej się boję, że to tylko straszaki i tak będzie do porodu. Przecież to jeszcze 5 tygodni do terminu. Wysiade i fizycznie i psychicznieZa 2 tygodnie zaczynam wyganiac Małego.
A no i jeszcze takie pytanko. Zrobiło mi się coś na dziąśle. Ni to ranka,ni jakiś stan zapalny. Kupiłam wczoraj jakiś środek w aptece ale niewiele pomaga. Może to coś od zęba chociaż nie boli. Dziś spróbuję umówić się do dentysty ale się zastanawiam czy jak jest jakiś stan zapalny na dziąśle to w ogóle chyba nie będzie mi mogła rozwiercic tego zeba ? Trzeba to chyba najpierw wyleczyć nie?marissith lubi tę wiadomość
-
Lexi musisz czymś poplukac ale nie wiem czy dentosept można i czy sachol do smarowania. Może spróbuj herbata z szalwii i też woda z solą. Bo jak coś to najpierw antybiotyk dostaniesz.
Już tego synalka tak nie wyganiaj niech rośnie!Lexi150 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny:)coraz bliżej porodu i będziemy mogły wycałować nasze szczęścia w końcu pewnie każda z was nie może doczekać się:)dziś męczyły mnie skurcze w nocy nie bolały mocno ale za to brzuch w nocy bolał jak na okres i męczy mnie biegunka heh już chcę porodu:)
-
Magdalena87 wrote:Hej dziewczyny:)coraz bliżej porodu i będziemy mogły wycałować nasze szczęścia w końcu pewnie każda z was nie może doczekać się:)dziś męczyły mnie skurcze w nocy nie bolały mocno ale za to brzuch w nocy bolał jak na okres i męczy mnie biegunka heh już chcę porodu:)
Chyba nigdy się porodu nie będę domagała. -
Magdalena87 wrote:Hej dziewczyny:)coraz bliżej porodu i będziemy mogły wycałować nasze szczęścia w końcu pewnie każda z was nie może doczekać się:)dziś męczyły mnie skurcze w nocy nie bolały mocno ale za to brzuch w nocy bolał jak na okres i męczy mnie biegunka heh już chcę porodu:)
Chyba jakaś taka pechowy noc. Ja dziś to samo skurcze krótkie nie mocno bolesne co 15,7,15,4, 30 min i ból brzucha tak po ponad godzinie przeszły. A mały cały dzień dość spokojnie a w nocy myślałam że przejdzie na druga stronę mocy przez pępek a pęcherz to średnio co 5 min dostawał kopa że się posikalam wkoncu hehehehe
Nasz kochany Olus -
nick nieaktualnyLexi najlepiej nalewką z szałwii. Powinno od razu pomóc. Dentysta rozwierci zęba bez problemu ale lepiej podleczyć stan zapalny to może wiercenie nie będzie potrzebne.
Z tymi ruchami to lekarz mi kazał liczyć ruchy 3 razy dziennie po posiłku. Przez godzinę muszą być 4 ruchy. A moja królewna rano leniwa po tatusiuale stres jest!
Dzisiaj przychodzi do mnie położna, ciekawe co ciekawego mi powie -
madzia.rka wrote:Chyba jakaś taka pechowy noc. Ja dziś to samo skurcze krótkie nie mocno bolesne co 15,7,15,4, 30 min i ból brzucha tak po ponad godzinie przeszły. A mały cały dzień dość spokojnie a w nocy myślałam że przejdzie na druga stronę mocy przez pępek a pęcherz to średnio co 5 min dostawał kopa że się posikalam wkoncu hehehehe
Ja już tak często nie wstaje siku ale mały też szaleje bardzo i tylko puka mnie w jajniki:) -
A ja dziś troszkę strachu się najadłam w nocy, bo obudziłam się o 3 i nie spałam z godzinę, bo bolał mnie tak brzuch, że aż poszłam po nospę, która i tak niewiele pomogła. Nie mogę chyba tego nazwać skurczami, bo to był jakby jeden długi skurcz, ciągły ból brzucha, przy czym mały się obudził, a zazwyczaj w nocy grzeczny jest, nawet jak idę do toalety. Ale dziś rodzić mogę dopiero po 19, jak mąż wróci z pracy, wcześniej nie ma takiej opcji!
-
a ja zauważyłam,że mój dzieć w weekendy jest mega leniwy i ledwo co się rusza, a jak jest już poniedziałek to szaleje - już któryś tydzień z kolei tak ma
więc już przygotowuje się do weekendowych lenistw w przyszłości...
Idę dziś obczaić przychodnię gdzie małego chcemy zapisać i dopytać jak to tam wygląda z położną środowiskową i zapisaniem go
miłego dnia17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Biedroneczko dobrze ze dojechaluscie bez problemów
ja się boję jeździć w taką pogodę
i tylko do męża ci tak szybko jedziesz, hamuj wcześniej
Ja dzisiaj w nocy też czułam ból jak na okres taki długi ale przeszli i cisza. Do tego takie dziwne uczucie jak mały główką naciska na odbyt.. Ja nadal wstaje w nocy co chwilę na sikutakie to denerwujące jest . Już się nie mogę doczekać kiedy urodze
Bruska śliczny pokoikWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 10:28
Kubuś
-
Hej dziewczyny, ja w nocy pierwszy raz dostałam nagle na pare minut bolu jakby okresowego tak nisko, to nie byl skurcz, ale czułam jakby ta Glowa tam sie jakby obnizyla- bolalo bardzo jakies 5minut i na szczęście przeszlo i zasnęłam. Ja wizytuje we środę, ciekawe czy cos tam sie choc troche skrocilo czy dalej pozamykane wszystko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 10:37
-
Joanna_88 wrote:Witam Dziewczyny, czy Was też męczą zawroty głowy? Masakra u mnie z tym ostatnio. Co wstanę to się kiwam jak starsza pani
Ciśnienie niby mam w porządku, choć niskie (ale u mnie to standard)
Ja nie mam takich problemów a tez mam tendencje do niskiego ciśnienia, ale powiedz o tym lekarzowi i ostroznie wstawaj!