Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak wody pójdą to lepiej od razu jechać mi tak dzisiaj gin powiedzial. A jak od skurczy się zacznie to najlepiej zaczekać tak gdy będą co około 10 minut ale już trwają około 2h.
W każdym razie kazał mi dzwonić od razu do siebie i się konsultować i to dla mnie jest najlepsze ze nie zostaje sama ze wszystkim...
Jedynie co mnie zmartwil że nie zaleca rodzić w soczewkach bo przy szybkiej reakcji na cc nie będzie czasu na zabawę z ściąganiem soczewek... No trudno przeżyję to jakoś... -
Ja tak samo nie będę czekać jak mi wody odejdą od razu bede się ubierac i do szpitala
aa skurcze to co innego bedę czekać do prawie ostatniej chwili hehe tak mi sie teraz wydaje a co będzie jak sie zaczną to sie okaże
Doti nie martw się bez soczewek na pewno z takiej bliskiej odległości zobaczysz dzidziusia aa na pewno usłyszysza później sobie zaaplikujesz i będziesz mogła się patrzeć na synusia ile tylko bedziesz chciała
Kubuś
-
Ja z uczuciem mkrosci byłam na sorze i zbadali i mówił lekarz że szpitala i na drugi dzień mój że to moja uroda to popierwsze a po drugie że na tym etapie jest dużo śluzu. I normalne że ciągle mokro.
No nie wiem ja już nie widzę dobrze na odległość metra chodzę w soczewkach ale okulary mam w torbie. I obawiam się tego że wszystko będzie rozmazane. Czego nienawidze tym bardziej że jak się sporo osób kręci to nie wiem kto do mnie mówi. -
gorgeous wrote:To zazdroszczę, bo ja jak się obudzę, to potem wieki mijają, zanim zasnę
Mam dokładnie tak samo, jak już się obudzę tak czasem nawet 2 h się meczę zanim znów uda mi się zasnąć
Kurcze nie pamiętam już czy w pierwszej ciąży w ogóle dopaczyłam się tego czopu więc nie mam co porównywać. Myślę, że mnie teraz jakaś infekcja złapała i stąd ten śluz. W środę będę na wizycie to podpytam .
-
Ja dużo od wczoraj mysle o mamaniemama i vayn i ciesze się tak jakby to były moje znajome z realu
dochodzi do mnie ze po kolei na kazda przyjdzie pora
ja termin z OM mam za rowny miesiąc, a ten co wyliczyl lekarz trzy dni później, ale początkiem lutego już bym chciała chętnie urodzić
-
Właśnie nieraz tak siedze przed tv z mezem i się zastanawiam czy jak będzie już dzidziuś to czy tez tak będziemy mogli, albo na kompach, ale mam nadzieje ze az tak demonicznie nie będzie
-
nick nieaktualnyMy dzisiaj byliśmy na IP, Młoda standardowo nie chciała się rano ruszać, nawet pomarańcze jej nie ruszyły
leżałam ponad godzinę pod KTG zanim Królewna raczyła się obudzić
położna już cuda niewidy wyczyniała żeby ją obudzić, w końcu mąż poszedł po soczek i jakoś się udało
-
Nabiera to powoli kształtu.
Mari też miałam takie trzy dni że mały ruszył się może parę razy. A wczoraj i dziś to marzy mi się żeby poszedł spać bo non stop wierci się aż boli.szara myszka, marissith, Doti87, Tusiaa, tysiaa93, Kri, L, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
Moja prawa stopa wygląda jak u starej babci, która ugryzla dodatkowo osa
aż boli.. chodzę jak pokraka.. każda wolna chwilę spędzam z nogą w górze, ale szczerze to mało to pomaga.. W sumie to cala prawa nogę mam spuchnieta az do kolana, lewa tez ale nie aż tak mocno,chyba nabieram wody przed wielkim dniem
-
Masakra co za mecz uffffff
Nie mogłam sie powstrzymać musiałam rozpakować
http://static.pokazywarka.pl/i/6252471/124977/image.jpg
szara myszka, tysiaa93, marissith, Astra, Tusiaa, madzia.rka, Lexi150, Kri, L, Doti87, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
Brusia 13 godzin jak na takie warunki atmosferyczne to czas bardzo dobry i uwaga taka snieżyca była az od Polski do wjazdu do Włoch czyli 1000km a 200km we Włoszech juz było bez śniegu i sucho.
http://static.pokazywarka.pl/i/6252520/257472/image.jpg
http://static.pokazywarka.pl/i/6252520/372531/image.jpg
Bruśka lubi tę wiadomość