Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dzisiaj nie mogę urodzić, mój kuzyn ma dzisiaj urodziny a ma okropny charakter i uznałam ze jakbym dzisiaj urodziła to bym sie zamartwiala cały czas zeby moje dziecko nie wyrosło na takiego człowieka. Wiem głupie to, ale siedzi mi to w głowie.
-
Vayn serdeczne gratulacje!!! Fajnie, że masz już córunię przy sobie
Faktycznie poród byłby ekspresowy chyba jeśli mogłabyś urodzić SN.
Mi coś czasami ręka drętwieje i nie mam pojęcia dlaczego. Codziennie sobie myślę jak ten czas szybko minął, to już tak bliziutko dziewczynkiI choć poród chyba coraz bardziej mnie stresuje chciałabym jednak też już zobaczyć swojego synka
szara myszka lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Dzień dobry,
Biedronka ale mieliście drogę okropną! Dobrze, że odpoczywasz u siebie
Śliczne te ozdóbki takie księżniczkowate
Ja dzisiaj pomimo mrozu wybrałam się z córką na spacer. Trwał niecałą godzinę a tak zmarzłam , że pod kocykiem teraz się grzejemy. Cały czas myślę, o zbliżającym się porodzie , jak to będzie ...czy aby na pewno wszystko mam przygotowane ? Cały czas mam wrażenie , że o czymś zapomniałam, że mam jeszcze tyle do zrobienia. -
nick nieaktualny
-
O mamo to muszę zwolnić tempo. Bo się rozkrecilam za bardzo. A coraz ciężej. Musiałam zawieźć mocz do badań i na powrocie ledwo dokulalam się do pasmanterii aby kupić wstążki do zyrandola aby stlumic światło sufitowe. Ledwo żyję mróz jak cholera. Mam parę pomysłów ale czy coś mi z tego wyjdzie to zobaczę. Teraz idę spać. Miłego dnia dziewczynki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 11:50
-
Moniaa wrote:A ja w karcie nie mam nic wpisanego... haha może mój lekarz nie zdecydował się za bardzo na konkretny termin.
Wczoraj zaczęliśmy wyganianie Gabryski i jedyne co z tego miałam, to ból pleców w nocy -
Tez mam wrazenie ze czas zwolnil
u mnie we srode za tydzień będzie donoszona i tez jakos będę kombinować żeby nie zalegać tylko być aktywniejsza. Dzis pocwiczylam trochę, taka prosta gimnastykę i dzidzi się podobalo chyba takie kołysanie bo dużo biodrami krecilam i tanczylam