Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dzisiaj nie mogę urodzić, mój kuzyn ma dzisiaj urodziny a ma okropny charakter i uznałam ze jakbym dzisiaj urodziła to bym sie zamartwiala cały czas zeby moje dziecko nie wyrosło na takiego człowieka. Wiem głupie to, ale siedzi mi to w głowie.

-
Vayn serdeczne gratulacje!!! Fajnie, że masz już córunię przy sobie
Faktycznie poród byłby ekspresowy chyba jeśli mogłabyś urodzić SN.
Mi coś czasami ręka drętwieje i nie mam pojęcia dlaczego. Codziennie sobie myślę jak ten czas szybko minął, to już tak bliziutko dziewczynki
I choć poród chyba coraz bardziej mnie stresuje chciałabym jednak też już zobaczyć swojego synka
szara myszka lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Dzień dobry,
Biedronka ale mieliście drogę okropną! Dobrze, że odpoczywasz u siebie
Śliczne te ozdóbki takie księżniczkowate
Ja dzisiaj pomimo mrozu wybrałam się z córką na spacer. Trwał niecałą godzinę a tak zmarzłam , że pod kocykiem teraz się grzejemy. Cały czas myślę, o zbliżającym się porodzie , jak to będzie ...czy aby na pewno wszystko mam przygotowane ? Cały czas mam wrażenie , że o czymś zapomniałam, że mam jeszcze tyle do zrobienia. -
nick nieaktualny
-
O mamo to muszę zwolnić tempo. Bo się rozkrecilam za bardzo. A coraz ciężej. Musiałam zawieźć mocz do badań i na powrocie ledwo dokulalam się do pasmanterii aby kupić wstążki do zyrandola aby stlumic światło sufitowe. Ledwo żyję mróz jak cholera. Mam parę pomysłów ale czy coś mi z tego wyjdzie to zobaczę. Teraz idę spać. Miłego dnia dziewczynki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 11:50

-
Mój gin na samym początku opoznil termin z OM o 5 dni, a potem już tego nie zmieniał hehMoniaa wrote:A ja w karcie nie mam nic wpisanego... haha może mój lekarz nie zdecydował się za bardzo na konkretny termin.

Wczoraj zaczęliśmy wyganianie Gabryski i jedyne co z tego miałam, to ból pleców w nocy
-
Tez mam wrazenie ze czas zwolnil

u mnie we srode za tydzień będzie donoszona i tez jakos będę kombinować żeby nie zalegać tylko być aktywniejsza. Dzis pocwiczylam trochę, taka prosta gimnastykę i dzidzi się podobalo chyba takie kołysanie bo dużo biodrami krecilam i tanczylam
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH