Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Obczajałam właśnie smyka i generalnie wszystko raczej drożeje tam niż tanieje mimo ze niby -80% ale znalazłam taki pajacyk za 13zeta, zamowilam mimo ze rozmiar 56 ale za 13zl z dostawa gratis do empiku to nie szkoda a jest trochę cieplejszy
wrzucam linka może ktoś tez się skusi po takiej cenie:
http://www.smyk.com/cool-club-pajac-rozmiar-56,p1110646083,ubranka-dla-dzieci-p -
szara myszka wrote:Obczajałam właśnie smyka i generalnie wszystko raczej drożeje tam niż tanieje mimo ze niby -80% ale znalazłam taki pajacyk za 13zeta, zamowilam mimo ze rozmiar 56 ale za 13zl z dostawa gratis do empiku to nie szkoda a jest trochę cieplejszy
wrzucam linka może ktoś tez się skusi po takiej cenie:
http://www.smyk.com/cool-club-pajac-rozmiar-56,p1110646083,ubranka-dla-dzieci-p -
My juz mamy donoszona od czwartku z belly, a od wczoraj wg gina
widze, ze prawie wszystkie mamy inne terminy z suwaków, a inne od gina - oni chyba z matematyką na bakier
Dziewczyny jestem tak ociężała, ze ciezko mi sie nawet teraz podnosi z łóżka. A jak leżę to w głowie mam powera tylko co jak ciało niedomaganoe kusze losu i nigdzie nie wychodze tylko grzecznie leżakuje
najgorsze conod wczoraj mam ciągłą zgagę, jak nie miałam wcale wcześniej tak teraz nawet po herbacie owocowej blehhh....
-
wlasnie to jest dziwne, ale ginekolodzy chyba obliczają na podstawie trzy miesiące do tylu plus 7 dni od daty ostatniej miesiączki - ja miałam 13 maja OM wiec termin w karcie ciąży mam na 20tego lutego. Kolezance inny gin tez tak obliczyl
Z kolei belly liczy jakos inaczej wlasnie o te trzy dni wcześniej, wiadomo ze i jeden i drugi termin jest orientacyjny, mi się bardziej 17tego podoba choć szansa ze akurat w ten dzień urodze to chyba bodajże 5% -
byłam obczaić przychodnię dla dziecka i wygląda to tak, przynajmniej w Wawie - jeden rodzic po urodzeniu dziecka przychodzi i uzupełnia deklarację / wysyła pocztą i podaje 2 pesele (mamy + taty), dziecka jest niepotrzebny chyba, że już go mamy. W ciągu 2 dni dzwoni do nas położna środowiskowa i umawia się na spotkanie.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
nick nieaktualny
-
Joanna_88 wrote:U mnie to samo - zgaga męczy. Ponoć jak jest jeszcze zgaga, to maluch wysoko i na poród się nie zanosi
I to chyba ńie jest prawda ze jak jest zgaga to mały jest wysoko. Bo moja dzidzia jest podobno tak nisko ze lekarka w piątek nie dała rady zmierzyć główki, a zgaga jest
-
L wrote:Myszka racja może warto zacząć więcej się ruszać. Może na piłce trochę poskaczę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 15:18
-
dana222 wrote:A mnie zgaga dzisiaj meczy po wszystkim co bym nie zjadła, nie przepraszam, po serniku nic nie było.
I to chyba ńie jest prawda ze jak jest zgaga to mały jest wysoko. Bo moja dzidzia jest podobno tak nisko ze lekarka w piątek nie dała rady zmierzyć główki, a zgaga jest
Mam tak samo problem ze zgagą a dzidzia jest bardzo nisko i też lekarz nie mógł zmierzyć główki heh