Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Vayn cc, ale i tak zawsze przy innym niż główkowym ułożeniu robi sie cc. Zaczynsm sie bać, mała leży miednicowo lekarz mówił, ze jak zaczną odchodzić wody, albo pojawiłyby sie skurcze to na szybko do szpitala i cc na cito
No dziewczyny teraz to juz wszystko możliwe -
d84 wrote:vayn trzymamy kciuki!
monjovika ja czuję mocne kopniaki po bokach poniżej pępka i czasem takie pchanie w żebra, a także takie delikatne smyranie za kością łonową.
Kurde zrobiłam sobie 3h spacer,a teraz zdycham, tak ładnie na zewnątrz,że się powstrzymać nie mogłam (w moich rodzinnych stronach mówi się na polu i ja takiej formy używam, a że mieszkam w wawie a tu się mówi na dworze, a mi to przez gardło nie chce przejść :Dużywam formy na zewnątrz heheh)
U mnie też się mówi na polud84 lubi tę wiadomość
-
L wrote:A mi się chyba brzuch obniżył bo odpukać nie mam od wczoraj zgagi tfu tfu tfu, oby na dobre odeszła.
Kurcze wciąż myślę o vayn...Dobrze, że zgaga cię opuściła. Oby na zawsze!
Vayn na pewno ma się dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 19:49
-
Ojej vayn! mega kciuki i w ogóle! Czekamy na relację. I tak się ładnie trzymamy połowa stycznia i dopiero pierwsza na porodówce
Ja zdjęć jeszcze nie mam. Byliśmy na zakupach spożywczych i normalnie musiałam się powstrzymywać, bo na co nie spojrzałam to bym zjadła. Masakra jakaś. A poza tym to mnie coś w gardle drapie
Mój Mały też ma pupę po lewej stronie na wysokości pępka a nóżki zależy, jak prostuje, to dostaję po jajniku, albo w boczek, jak ma zgięte to po żebra z prawej strony. Rączki delikatniej czuję nad spojeniem z obu stron.
Madziarka ja też muszę wszystko wziąć dla Małego, ale nie chcę żeby był kąpany w szpitalu, więc do kąpieli nic nie biorę, ale reszta swoja, ciuszki, pieluszki, chusteczki, kremy itd.
Tysia, hasło nie złeja do mojego gina jak pytał jak chciałabym rodzić to mu powiedziałam, że skoro włożył, to mógłby wyjąć
na szczęście facet z poczuciem humoru i trochę już się znamy, więc powiedział, że się przyłoży
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaram sie!
Pola 2920g 55cm godz 18.30.
O 15.30 odeszly wody, 16 szpital badanie rozwarcie 3cm, o 18 juz 9 cm. Ledwo zdazyli z cieeciem, tak rodzilabym posladki.
Jestem zakochanaaleksandrazz, monjovika, tysiaa93, Kasia02, Tusiaa, gezanew, Zosia_wop, Lexi150, L, Astra, Doti87, madzia.rka, szara myszka, dana222, Kri, Bruśka, Evans, marissith, Mila920, gorgeous, natalica06, domiii, Moniaa, Est, Biedroneczka29, ksanka, olenka173065, d84, lula.91, niecierpliwa_92 lubią tę wiadomość
-
vayn wrote:Jaram sie!
Pola 2920g 55cm godz 18.30.
O 15.30 odeszly wody, 16 szpital badanie rozwarcie 3cm, o 18 juz 9 cm. Ledwo zdazyli z cieeciem, tak rodzilabym posladki.
Jestem zakochana
Ogromne gratulacjeOdpoczywaj i cieszcie się sobą, juhuuu, druga mamusia!!!
http://smileys.sur-la-toile.com/repository/f%eates/fete-champagne-4821.gif -
Dziewczyny no ja nie mogę ale caly czas bym żarła jak jakaąś świnia i juz nie wspomnę o słodkim. Chodze po domu i tylko szukam co by zjeść !! marzą mi się draże kokosowe. Jutro muszę podjechac do sklepu bo oszaleje
Vayn gratulacjesuper !! Odpoczywajcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 20:03
tysiaa93, Astra, Doti87 lubią tę wiadomość
Kubuś
-
Tusiaa wrote:Dziewczyny no ja nie mogę ale caly czas bym żarła jak jakaąś świnia i juz nie wspomnę o słodkim. Chodze po domu i tylko szukam co by zjeść !! marzą mi się draże kokosowe. Jutro muszę podjechac do sklepu bo oszaleje
A draże kokosowe są pyyyyycha
Tusiaa lubi tę wiadomość
-
Tusiaa wrote:Dziewczyny no ja nie mogę ale caly czas bym żarła jak jakaąś świnia i juz nie wspomnę o słodkim. Chodze po domu i tylko szukam co by zjeść !! marzą mi się draże kokosowe. Jutro muszę podjechac do sklepu bo oszaleje
Vayn gratulacjesuper !! Odpoczywajcie
Mam to samo, paczkę kokosowych zjadłam cała w środę wieczorem. Dopiero zjadłam pizzę, a juz mysle o czymś słodkim...tylko niczego nie ma za bardzomiałam wielka ochotę na drożdżowe z owocami i lukrem i nigdzie nie było
mmmmm co tu zjeść...