Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
tulipanna wrote:Pewnie nie za wiele Ci powie;) jak beta bedzie jeszcze niska to i na usg nie bedzie widac jeszcze;) zaciskam kciuki za gigantyczne bety;)
To tylko wsumie chodzi o to by sprawdzić jak beta rosnie na kolejną wizytę umowie się przed wyjazdem do Polski ok 10 lipca. Na razie jest mi mega ciepło -
Hej dziewczynki,moje wczorajsze bóle wszystkiego przepowiedzialy mój dzisiejszy stan. Boli mnie gardło i mam stan podgoraczkowy,oby to nie była angina:'(
Skierka,moja 3 ciąża i cc tez były najlepsze,ale z racji cienkiej blizny musiałam bardzo uważać,a sama cc została juz w końcówce mocno przyspieszone.
Miałam ja w środę o 10 a w piątek po południu byłam już w domy,praktycznie na pełnych obrotach.
Trzymam kciuki za wszystkie bety i wizyty u lekarza.
Miłego dnia...Skierka lubi tę wiadomość
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
nick nieaktualny
-
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty
Mnie od kilku dni męczą mdłości - najgorzej jest w pracy, bo nie mogę się zdradzić...jak sobie radzicie z mdłościami? W zeszłym tyg pomagałam sobie wodą z cytryną i był gicior. Teraz na samą myśl jest mi niedobrze, ale za to cola dietetyczna z puszki pomaga od razu. Wiecie ile dziennie można pić coli?MiSia :) lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Witam się w poniedziałkowy poranek
Witam również wszystkie nowe lutówki
Nie odzywałam się wczoraj, ale byliśmy w gościach, na szczęście fasolek mnie nie zdradził, bo czułam się nawet nawet , zobaczymy jak będzie dziś bo u mnie to taka fala . Za to cyce mnie wczoraj bolały, ale to cały dzień w biustonoszu, więc może dlatego bo w domu chodzę w takich topach bawełnianych .
No i niestety muszę kupić nową kieckę na to wesele w lipcu , bo w cyckach brakuje mi dosłownie ok 2cm luzu a poszerzyć się nie da - sukienka z sieciówki, więc na szwach zostawione na styk... trudno, a myślałam że odejdzie mi jeden wydatek. No i jeszcze muszę znaleźć dzień, kiedy będę w stanie iść mierzyć te tony sukienek ;P -
P.S moje piersi też zrobiły się pełniejsze, z małego B w kierunku średniego C no sutki wrażliwe, a piersi bolą od czasu do czasu tak po bokach
W czwartek idę do pracy, bo L4 wzięłam krótkie ze względu na to jak się czułam, no ciekawe jak to będzie -
Sylka brzuch działa jak amortyzacja,groszkowi nic nie będzie.
Widzę u Cuebie z suwaczkow ze między dziećmi będzie mała różnica wieku. U nas tez jest 1,5 roku;-)Sylka lubi tę wiadomość
magdalenka_ka wrote:Trzymam kciuki za wszystkie wizyty
Mnie od kilku dni męczą mdłości - najgorzej jest w pracy, bo nie mogę się zdradzić...jak sobie radzicie z mdłościami? W zeszłym tyg pomagałam sobie wodą z cytryną i był gicior. Teraz na samą myśl jest mi niedobrze, ale za to cola dietetyczna z puszki pomaga od razu. Wiecie ile dziennie można pić coli?
Hmm też jestem ciekawa, ja wczoraj w razie awarii miałam ze sobą colę, ale na szczęście obeszło się bez coli... Za to jak czuję gotowany ryż albo gotowane ziemniaki, to masakra, mam ochotę puścić mega pawia. Dla mnie cola i inne takie to zło ostateczne, ale podobno te kilka łyków pomaga
Znam osoby, które bez ograniczeń żłopały colę w ciąży..... -
kmb wrote:A Powiedzcie mi jak u was Cycki,??? U mnie nic ja przynajmniej nie widzę i nie czuję nic. No sutki może wrażliwe.
U mnie nic kompletnie. Ani nie rosną, ani nie bolą. Ale w każdej ciąży miałam różnie i jednak wolę jak pozostają sobąNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
magdalenka_ka wrote:Trzymam kciuki za wszystkie wizyty
Mnie od kilku dni męczą mdłości - najgorzej jest w pracy, bo nie mogę się zdradzić...jak sobie radzicie z mdłościami? W zeszłym tyg pomagałam sobie wodą z cytryną i był gicior. Teraz na samą myśl jest mi niedobrze, ale za to cola dietetyczna z puszki pomaga od razu. Wiecie ile dziennie można pić coli?
W pierwszej ciąży piłam morze coli light. Wstyd się przyznać ile Musiałam,bo tylko to mnie ratowało. Ciąży książkowa, a córcia okaz zdrowia. W żadnej kolejnej nie miałam takiego parcia,ale nie odmawiam sobie jak jest chęćNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
Tak w ogóle to dzień dobry
Młodsza córka chora Ja juz panika...bo wirus...Lecimy ze starszą do szkoły,dlatego piszę wyrywkowo.
Miłego dnia dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 09:39
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
Strasznie nie lubię określenia "cycki",to taki szczenięcy wulgaryzm,małolatów biegałam po korytarzach za dziewczynkami tak właśnie wołają.wrrrrr okropnych
Ale to moje zboczenie zawodowe;-)
Skierka, Fleur-de-lis lubią tę wiadomość
kmb wrote:A Powiedzcie mi jak u was Cycki,??? U mnie nic ja przynajmniej nie widzę i nie czuję nic. No sutki może wrażliwe.