Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie dziewczyny kompletny brak apetytu. Mam za to chęć na kawę. Nic innego. Porażka normalnie. Nie mam mdłości,ani nic. Zero objawów. Tylko jedzenie stało mi się obojętne
Eness ja na szczęście nie miałam problemów z blizną w żadnej z ciąż. Mam nadzieję, że tak zostanie. Trzymam kciuki również za Ciebie
Wizytujacym dziś życzę powodzenia! Oczywiście kciuki trzymamMiSia :) lubi tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
Iriss - to witam w klubie - też muszę chyba skombinować skądś sukienkę nową, bo podejrzewam, że wszystkie, jakie mam, będą zbyt opięte... W tę niedzielę będę chrzestną, więc impreza się szykuje, a w kolejną sobotę mam wesele i nie będę mogła poszaleć tak jak zawsze.
Co do piersi - moje też są pełniejsze, przy dotyku czuję lekki dyskomfort i żyłki mi się pojawiły.
U mnie rano z apetytem bardzo ciężko, ale wmuszam w siebie cokolwiek. Za to kiedy minie ranek, to do samego wieczora tylko jadłabym, a najchętniej to mięso. Co najciekawsze - odrzuca mnie od czekolady, którą jeszcze niedawno mogłam pochłaniać codziennie... -
Dziewczyny jak myślicie czy musze powiadamiac szefa o ciąży czy wystarczy L4 Z kodem B.
Pytam ponieważ pracuje w korporacji. Szefa ciężko spotkać bo jest z innego miasta.
u mnie wszystkie dziewczyny w ciąży są od początku na L4 bo u mnie w pracy nie ma stanowiska pracy dla kobiety w ciąży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 12:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja i tak mam umowę do końca lutego lub marca 2016. Do tej pracy i tak nie chce wracać bo jest za ciężką jak dla mnie. Zresztą i tak nie zostanie mi na pewno umowa przedluzona
-
Idę dziś na 13:40 do rodzinnego po L4 wydaje mi się ze na podstawie bety może mi chyba wystawić l4 z kodem B?
Powiem ze do giną idę dopiero 25.06 a u mnie w pracy nie ma stanowiska pracy dla kobiety w ciąży.MiSia :) lubi tę wiadomość