Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny - ja dziś jakoś tak z rozpędu poszłam sobie zbadać bete jak to tam wygląda, w sumie niepotrzebie, ale na nastepna mam isc we srode to sobie akurat ocenie znowu przyrost Wynik tej dzisiejszej jutro ok 16-17 dopiero ;/ (zrobiłam w innym niż zwykle labie, taniej ale dluzej się czeka)
Tak to objawów tez nie mam - choć straaasznie mnie boli z prawej strony na wysokości krzyza i trochę mnie to martwi, ale to chyba mój kregoslup się odzywa, miewałam już takie bole jak wlasnie nie cwiczylam a teraz ćwiczenia odstawiłam bo bardzo się tam napina brzuch tak jak już pisałam:)
Musze sobie skompletować jakiś nowy, bezpieczny zestaw cwiczen
-
tulipanna wrote:Ja mialam plan popracowac..ale prce mam niebezpieczna..w sobite kolezanka zostala zaatakowana nozem przez osobe chora psychicznie..i tak sie wlasnie teraz zastanawiam...
O rety Aż jestem ciekawa gdzie pracujesz? Uważaj na siebie...w zasadzie to na Was
Renieczka gratki! Pięknie rośnie
Natalii na inne badania niż progesteron luteina nie ma wpływu. Mocz najlepiej na czczo. Poza tym,możesz wcześniej zadzwonić do laboratorium i zapytaćNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
miszkaaa wrote:Witajcie
Poproszę o dopisanie na 23 luty. Moja dzisiejsza beta 69,52 11dpo
Powiedzcie mi po jakim czasie powinnam powtórzyć czy prawidłowo przyrasta?
Witaj! Gratuluje i spokojnej ciąży życzęmiszkaaa lubi tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
Skierka wrote:O rety Aż jestem ciekawa gdzie pracujesz? Uważaj na siebie...w zasadzie to na Was
Renieczka gratki! Pięknie rośnie
Natalii na inne badania niż progesteron luteina nie ma wpływu. Mocz najlepiej na czczo. Poza tym,możesz wcześniej zadzwonić do laboratorium i zapytać -
tulipanna wrote:Pracuje ze skazanymi kocham moja prace ale po takich akcjach czlowiek uswiadamia sobie ze moze byc roznie.rzadko sie takie rzeczy zdarzaja ale nigdy nie wiadomo komu i koedy..predzej sie zdarza ze nawyzywaja..tez rzadko w sumie..
Rozumiem. Ciekawa praca,ale faktycznie dość niebezpieczna. Ja sama nie wiem co bym zrobila w tej sytuacji.
Piszesz,że luteina ma wpływ na badania. Napiszesz coś więcej? Od zawsze niby wiem,że tylko ma wpływ na progesteron. Każdy lekarz to mówił,tymczasem czytam coś innego. Tez bym wolała dupka brać,bo lepiej mi łykać niż aplikować,ale znowu dupek ma niską dawkę bardzo. Skrobnij coś więcej jeśli możesz proszę Tak wiele dziewczyn bierze luteine i jednak lekarze nie mówią nic o fałszowaniu wyników innych...kurka,nic już nie wiemNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
Dziewczyny teraz ja zacznę panikowac, wszystkie zrobiliście powtórne badanie bety a ja nie i się teraz boję ze źle przyrasta; -(( głupia głupia mogłam iść w sobotę i zrobić ;-((( tylko z drugiej strony w poprzedniej ciąży latała robiłam i się stresowalam a i tak źle się skończyło ;-(
-
Tak,to wiem. Ale poza tym. Bo z Twojego postu wnioskuję, że fałszuje inne badania niż progesteron. Chyba,że źle zrozumiałam. Ciekawa jestem,bo nigdy nie słyszałam by miała wpływ na coś innego. Chodzi mi o badania w czasie ciąży.
miszkaaa lubi tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
byłam u rodzinnego dostalam L4 z kodem B bez problemu,
na podstawie bety oczywiscie,
jak wracalam kupilam sobie nowe japonki takie zapinane w kostce bo duzo autem jezdze -
Ja muszę jeść średnio co 2h bo mi w brzuchu burczy, piersi z rana mega obolałe. Mdłości dalej brak, na zapachy też nie jestem wrażliwa tylko je wyczuwam dziś w pracy pachniało kotletami az ślinka leciała (oczywiscie tylko ja to czulam) i wczoraj po ogorkach mnie aż język piekł a dla reszty był słodki i padam o 21. Piersi pełniejsze, bolace z boku i od dolu. To tyle moich dolegliwości. Nie wiem czemu ale chce mieć mdłości! Niech któraś mi odda!
-
na L4 mam 2 czyli moge chodzic,
to powiedzcie mi dziewczyny czy normalnie moge chodzic sobie np na spacery, czy pojechac np nad jezioro?
bo nie wiem jak to jest z kontrolami z ZUS-u
bo wiadomo ze trzeba sie troche ruszac w ciąży -
Mambella wrote:Dziewczyny teraz ja zacznę panikowac, wszystkie zrobiliście powtórne badanie bety a ja nie i się teraz boję ze źle przyrasta; -(( głupia głupia mogłam iść w sobotę i zrobić ;-((( tylko z drugiej strony w poprzedniej ciąży latała robiłam i się stresowalam a i tak źle się skończyło ;-(
-
Baby, więcej stron napykać się nie dało?!
Ja właśnie wróciłam z pracy, cięzki dzień miałam... W sobotę wyszłam z pracy wcześniej i współpracownicy liczyli pieniądze z mojej zmiany i dzisiaj szef mnie poinformował że brakuje prawie 2 tys... CUDOWNIE...
Najpierw się zdenerwowałam (lekko mówiąc) , potem poryczałam... ehhh
Oczywiście szef dojdzie gdzie jest błąd ale sam fakt, że dostałam po łbie bo ktoś się pomylił w rozliczeniu...
Co do samopoczucia, czasem mnie mdli... zwłaszcza po kwaśnym... no i piersi bolą przy dotyku... a jak mi zimno to tak bolą że aż mi świeczki w oczach stają...
Za tydzień jadę do rodziców na tydzień i planuję wybrać się z mamą na małe zakupy Wiem że to śmieszne bo niemożliwe żeby brzuch mi urósł ale mam takie wzdęcia, i tyle wody nabrałam że wszystkie jeansy mnie cisną w pasie... A jak myślę o tym, że ściskam moją fasolke to chyba musze kupić coś luźniejszegoSkierka, zosiaaa lubią tę wiadomość
-
Hej
W pracy dziś dużo roboty i nawet nie miałam czasu się przywitać rano...
Pianistka ja też tak mam, że mnie spodnie cisną już
Mambella też nie robiłam bety ani raz
Miszkaa witaj
Ja chętnie oddam komuś mdłości... Muszę jeść co chwilę, bo jak tylko lekki głód poczuję to masakra jest. -
Iriss wrote:Mocz do badania najlepiej rano, tak jak z testem , siup do pojemniczka i do laboratorium.
A dlaczego ten jeden przepisał Ci luteinę? Miałaś badany progesteron, czy są jakieś wskazania? Badania na czczo, zwłaszcza że jest poziom glukozy, a na pewno za jednym razem wszystko będziesz robiła
progesteron mialam robiony ale to dawno i pozniej ten moj gin mi przepisywal duphaston
Tak te badania od razu za jednym zamachem zrobie bo na na za tydz mam umowiona wizyte i od razu beda te wynikiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 16:27
-
tysiaa93 wrote:I jak będziesz sikała do pojemniczka to niech to nie będzie pierwszy strumień moczu
Co do badań to krew pobierają raz a potem rozdzielają ją do kilku probówek, trzeba być ma czczo