Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Monkey wrote:Natalii dziewczyny wcześniej pisały, że od ostatniej dawki luteiny do badania powinno upłynąć co najmniej 12 godzin.
Weź ją sobie po południu i następną po badaniu
A mam pyt czy np jak bym luteine dopochwowa wziela np o 19 to np o 20 moglabym normalnie sie wykapac czy nie bardzo? czy mogla by sie ta luteina wyplukac -
Natalii00 wrote:To juz teraz nie wiem co z ta luteina czy wziac wieczorem i rano. Japiernicze masakra normalnie nie wiem co robic eh ;(
Jeśli robisz kochana inne badania niż progesteron, to bierz luteinę normalnie Jak masz też zlecony progesteron, to weź wieczorem, rano oddaj krew i dopiero weź luteinę Próbuję coś znaleźć o wpływie luteiny na inne wyniki badań niż progesteronu i nie widzę nic w tym temacie.Poza tym tak wiele kobiet bierze luteinę w ciąży,że raczej lekarze by informowali o jej fałszowaniu innych wyników.Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
Skierka wrote:300 zł za badania? Serio???? Jeju....ja nie płacę za nic. Masakra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 17:20
-
Skierka wrote:Jeśli robisz kochana inne badania niż progesteron, to bierz luteinę normalnie Jak masz też zlecony progesteron, to weź wieczorem, rano oddaj krew i dopiero weź luteinę Próbuję coś znaleźć o wpływie luteiny na inne wyniki badań niż progesteronu i nie widzę nic w tym temacie.Poza tym tak wiele kobiet bierze luteinę w ciąży,że raczej lekarze by informowali o jej fałszowaniu innych wyników.
-
Bianka* - ja nigdy nie spałam w dzień, chyba że bardzo mocno chorowałam, to na trochę zdarzyło mi się położyć. A teraz po prostu nie dam rady funkcjonować, jeśli nie położę się na godzinkę lub dwie... No i skończyło się zasypianie o 24 - teraz potrafię usnąć o 20:30. Mąż śmieje się ze mnie, że ja już w łóżku, a 3-latki biegają jeszcze po podwórku.
I ja idę na badania (krew + mocz) za tydzień -
tysiaa93 napewno ma się dobrze kochana i rośnie jak na drożdżach.. inaczej być nie może a ja czekam teraz do piątku do wizyty u gina .. wiem ze za szybko na serduszko... ale wole pojsc na spokojnie dowiedziec sie co i jak ..
Monkey, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Hej! Jestem już po wizycie. Ciąża potwierdzona (testem ciążowym), karta ciąży założona. Termin na 11 lutego. Krew pobrana na wszystkie badania. Powiedziałam lekarzowi o bólu brzucha, jutro ma mnie umówić na usg do szpitala, mam czekać na telefon. Oczywiście za nic nie płaciłam.. Kobieta w ciąży ma darmową opiekę medyczną, oczywiście ze wszystkimi potrzebnymi badaniami... Jednak nie jest tak źle za granicą
tomania2806, kada24, Doti87, kmb, zosiaaa, Skierka, miszkaaa lubią tę wiadomość
-
Doti na serduszko zdecydowanie będzie za wcześnie. Nawet nie wiadomo czy na tym etapie będzie widoczny zarodek...
Ale rozumiem tą szybka wizytę bo sama na takiej byłam
Zobaczyłam co prawda pusty pęcherzyk ale uspokoił mnie fakt, że był on na swoim miejscutysiaa93 lubi tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)