Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Brusia ależ wiadomość
trzymam kciuki za błyskawiczny i jak najmniej bolesny poród
Wczoraj idąc spac tak sie zastanawiałam czy któraś "wybuchnie" i prosze
Lexi chyba śpi a tu taka wiadomoscalbo i ONa na porodówce
Która następna ?????
http://static.pokazywarka.pl/i/6292380/836043/image.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 07:56
vayn, L, Kri lubią tę wiadomość
-
Aaaaaa tylko na chwilę przysnęłam a to już? No nie można Was ani na chwilę zostawić!
Brusia trzymam kciuki szczególnie mocno! :* Ach dziś już Jasia będziesz tulić... Spinam się i spróbuję dołączyć jak najszybciej
Moje skurcze pomęczyły i się wyciszyły france. A były już co 4 min -
nick nieaktualnyBrusia!!! AAAAAaaaaa trzymam mocno kciuki!
Lexi bo to tak jest, jak się chce to na złość nie wychodzi
Mi jak odeszły wody, to na porodówce robiąc usg wyszło AFI 10 i usłyszałam, że rewelacja, że spokojnie 2 tyg jeszcze pochodzę
Ba przy rozwarciu na 3,5 cm chciano skurcze wyciszać i sterydy podawać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLexi wczoraj i dzisiaj, spałam po 4 godziny w kawałku. Miałam budzik co 2 godziny ustawiony na karmienie - nawet mnie to nie obudziło.
Ona ma swój czas na koncerty wieczorem, właśnie od tych 2 dni zmieniliśmy jej godzinę kąpieli z 20/21 na ok 18. Nim się kładziemy to i Pola po koncercie
A ja dzisiaj będę włączać nabiał do diety, chyba zaszaleję z jakimś jogurtem naturalnymNormalnie szaleństwo.
Ważymy ją codziennie przed kąpielą i przystawianie do cyca co 2 godziny zaowocowało, przybiera ok.40 g dziennie. Wczoraj było już 2980g - czyli przekroczyła wagę urodzeniową. Zrobiłam sobię kawę zbożową żeby to uczcić
Pochwalę się naszą małą śmieszką
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 16:40
marissith, Lexi150, e-ness, Astra, Mila920, d84, L, Tusiaa, monjovika, lula.91, szara myszka, Doti87, Biedroneczka29, Zosia_wop, mallinka, As ieńka, niecierpliwa_92, Evans, natalica06, tulipanna, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
marissith wrote:Bruśka wow dajesz czadu! Trzymam kciuki! Nie chciałaś na mnie poczekać to byśmy razem na porodówce siedziały?
Lexi to chociaż na mnie poczekaj bo nie chce sama rodzić -
Vayn cudowna!
Dobrze, że już lepiej. Jak będzie przybierać to najważniejsze!
A i uważaj na kawę zbożową. Nam położna mówiła że kawa i chleb pełnoziarnisty jest nie wskazany przy kp bo powoduje rozstrój brzuszka u Dzieciaczka. Lepiej normalną kawę wydoić -
nick nieaktualnyLexi150 wrote:Mari a kiedy planujesz? To się przygotuję.
Dzisiaj po sklepach polatam to może coś się ruszy.
W ogóle opadł mi brzuch ale do połowy i dalej na razie nihuhu. Wczoraj Młoda dała taki popisowy występ bajabongo, i myślałam że mi żebra połamie
Vayn śliczna Polcia -
nick nieaktualnyBruśka wrote:Czekam na przyjęcie jestem po ktg i sprawdzeniu czy to wody. Obsługa Mari tutaj kiepska. Teraz ktoś ma po mnie przyjść. Z tym że szyjka chyba zamknięta.