Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Brusia mój Synuś kibicuje Wam i mało mi brzucha nie rozerwie!
Dawaj znać jak coś. Będziesz miała piękną datę - 02.02
Mari wolałabym wcześniej ale znając życie trochę sobie poczekam więc 14 brzmi ok -
Ja jestem właśnie po usg i mala osiągnęła 3700 g a jestem w 37 tyg i 4
No takiego kluski to jeszcze nie miałam nawet w dniu narodzin w 41 tyg.
Ciekawa jestem ile będzie ważyła za dwa dni po wyjęciu z brzuchamallinka, As ieńka, tysiaa93 lubią tę wiadomość
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
Brusia kciuki za szybki i w miarę bezbolesny poród
Vayn aż się napatrzeć na Polusię nie mogę. Cudeńko. Super że zaczęła ładnie przybierać. Oby tak dalej!
Ja wczoraj się osprzątałam, poprasowałam, poprałam okleiłam szafkę i chciałam zrobić obiad ale spaliłam kaszę i chyba garneka wieczorem myślałam że mi plecy odpadną.
-
Dziewczyny strasznie Wam współczuję tych boli straszakow
To moja 4 ciaza i nigdy nie miałam skurczy, wszystkie ciążę bym przenosiła gdyby nie cc ☺
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
Bruśka powodzenia!!!
Ja dziś jadę do endo na drugi koniec Wawy, masakra tak mi się nie chce ;/
Wczoraj gadałam z koleżanką co rodziła SN i mówiła że porodu najgorzej nie wspomina (miała zzo w 3 dawkach + oxy, wszystko trwało 6h, wcześniej żadnych skurczy itp pojechała na ktg do szpitala i tam jej powiedzieli, że dziś urodzi). Powiedziała, że najgorzej z całego porodu wspomina lewatywę i 2 tyg po jak swobodnie na tyłku usiąść nie mogła.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Brusia powodzenia
Vayn córcia przepięknamały slodziak, chyba będę miała dla niej kandydata z Mazur?
Za to mnie od jakies godzinki męczą skurcze, wczoraj wieczorem też coś się działo, ale cały dzień na nogach to nie dziwne że się brzuch spinal. Ale teraz może coś z tego będzie.. Zobaczymynarazie luby spi, niech się wyspi w razie wu hehe
-
Mila no może coś się u ciebie zaczyna ?
Dziewczyny czy wy ruchy teraz czujecie tak samo jak wcześniej? U mnie jak pisałam od soboty ruchy są bardzo słabe...nie chce sobie nic wkręcać ale wcześniej młoda dawała silne kopniakiDobrze, że jutro mam wizytę .
-
Vayn córeczka cudowna... Ale jak ona się uśmiecha
cudo!!!!!!!
Bruska powodzenia na porodowce, żeby akcja szybko się rozwinęła
Agulineczka też właśnie tego się boję że zamiast oddychać to zacisne się bo to taki odruch Ehh
Damy radę dziewczyny, jeszcze troszkę -
e-ness wrote:Ja jestem właśnie po usg i mala osiągnęła 3700 g a jestem w 37 tyg i 4
No takiego kluski to jeszcze nie miałam nawet w dniu narodzin w 41 tyg.
Ciekawa jestem ile będzie ważyła za dwa dni po wyjęciu z brzucha
u mnie syn ważył 2880 g wg usg 4 h przed przyjściem na świat a miał 3310 gbyłam mocno zdziwiona jak mąż mi powiedział ile waży
przyjmuje się, że +/- różnica błędu wynosi 500 g
-
Tak szczerze to ja lubię chodzić w ciazy wiec mogę grzecznie poczekać do terminu, oby nie przenosić
Wczoraj był temat z opadaniem brzucha, mi opadl juz jakiś czas temu i na ostatniej wizycie polozna mi to potwierdziła - ona zawsze maca brzuszek. Wtedy luzniej robi się pod piersiami i gorzej jest z siusianiem - ja mogę nie wstawać w zasadzie z wc.. potem może zrobię fotke to Wam pokaże mój opadniety brzuszek - wcale to aż tak bardzo widoczne nie jest, bardziej ja to widzę od góry i czujęszara myszka, e-ness lubią tę wiadomość
-
Mnie dziś rano zlapal tak na 15min dość mocny nol okresowy, czasem z twardnieniem mocnym. Ale trwalo to jakies 15min i przeszlo. Nie bylo odstępów tylko ciągiem, nie wiem tez co to. Teraz nic.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 10:55
-
Mila920 wrote:Tak szczerze to ja lubię chodzić w ciazy wiec mogę grzecznie poczekać do terminu, oby nie przenosić
Wczoraj był temat z opadaniem brzucha, mi opadl juz jakiś czas temu i na ostatniej wizycie polozna mi to potwierdziła - ona zawsze maca brzuszek. Wtedy luzniej robi się pod piersiami i gorzej jest z siusianiem - ja mogę nie wstawać w zasadzie z wc.. potem może zrobię fotke to Wam pokaże mój opadniety brzuszek - wcale to aż tak bardzo widoczne nie jest, bardziej ja to widzę od góry i czuję
Oj to mi też chyba opadł brzuch bo czuje się tak jak Mila opisujeszZawsze to jakaś oznaka zbliżającego się porodu
-
Brusia - powodzenia
oby było rachu ciachu i po sprawie
Vayn- Polcia śliczna
Powiem Wam jeszcze ze u nas na oddziale położne mówiły, ze teraz rodzą sie bardzo duże dzieci - wszystkie na oddziale (oprócz mojego) ważyły minimum 4kg, na sali miałam dziewczynę, która urodziła przez cc dziewczynkę 4700g!! Lekarz na usg widzial 2 główki bo taka wielkaNa drugi dzien urodził sie chłopczyk poród sn tez z taka wagą
A my w domku od razu czujemy sie lepiejjutro przyjdzie do nas pani położna
tatuś jest oczarowany i zakochany - wszystko przy córeczce robi
Co do położnych to dla mnie były miłe, ale przyszła rodzic jakas 18stka z pijanym facetem, któremu kazali wyjsc, a on sie schował za drzwiami - to powiem ze przy wywiadzie były bardzo nieprzyjemne dla niej - to bedzie miała dziewczyna poródLexi150, As ieńka, szara myszka lubią tę wiadomość