Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mallinka śliczny brzuszek
sexi mamunia
Bruśka zyczę szybkiego porodu !
Vayn piekną masz córcie az się napatrzeć nie można !
Wam się coś dzieje a mi nic. Chyba urodze ostatnia ze wszystkich. No cózteraz małemu powiedziałąm, że ma siedziec do piatku jak tatuś wróci to wtedy ma sie pchać na swiat nie wcześniej ani nie później
E-ness ja ostatnio taki ból przezyłam na fotelu i obawiam sie piatkowej wizyty bo pewnie mnie zbada .. w sumie chce i nie chce ale wolałabym wiedziec co i jak się dzieje wiec jak nie będzie chciał mnie zbadać to go zmusze heheJa tez plamiłam ze 2-3 dni po badaniu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 11:28
mallinka, Evans lubią tę wiadomość
Kubuś
-
nick nieaktualnyHej.
Bruska trzymam kciukasy za szybki poród.
Dziewczyny mi moja gin podczas badania szyjki zawsze proponuje włożyć w tym czasie zaciśnięte pięści pod pośladki. Wówczas unosimy nieco miednice i mniej boli.
Dużo też zależy od lekarza który wykonuje badanie. Zdarzyło mi się tylko raz jak nawet nie poczułam, że lekarz bada.
Dziś mam wizytę i ciekawa jest czy moja psotnica się obróciła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 11:36
szara myszka, Evans lubią tę wiadomość
-
hehe
myślę że do końca lutego powinnam sie wyrobic
Może czas się zastanowić czy aby na pewno ostatnią @ miałam końćem kwietniaMoże sie rypnełam w miesiacach heheheh
A to mój dzisiejszy brzuchol. Wydaje mi się , ze też jest opadnięty chociaz ja od poczatku miałam nisko . Noo ale jak tak patrze z góry to wydaje sie być tak niziutko
http://static.pokazywarka.pl/i/6292895/106468/t-40.jpg
monjovika, nataliano, Lexi150, e-ness, d84, Moniaa, Biedroneczka29, As ieńka, mallinka, marissith, szara myszka, dana222, L, Zosia_wop, Kri, gezanew, tysiaa93 lubią tę wiadomość
Kubuś
-
bo są chyba 2 rodzaje badań szyjki zwykłe - bezbolesne i to 2gie przedporodwe. Mi gin już zakomunikował, że mnie tak zbada w poniedziałek właśnie przedporodowo i jak to ujęła "zagmera palcem"
i to właśnie jest to boleśniejsze. Z tego co czytałam to dopiero masaż szyjki jest bolesny, ale może nas to ominie
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Tusiaa wrote:Mallinka teraz juz nie mam wyjscia musze do piatku wytrzymac
bez meza nie jade hehe nie chce tam sama siedziec
a Ty go nie prowokuj i odpoczywaj.
Mój mąż się już dzisiaj rano pytał czy jechać do pracy, kazalam mu jechać jest w okolicy więc w razie czego w ciągu godziny byłby w stanie dojechaćjutro też, ale w czwartek już zostanie w domu
-
E-ness odnośnie wózka, to mój już też stoi i czeka
Już się nie mogę doczekać aż Leosia w niego wsadzę, aż by się chciało już jechać na spacer
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a13b2470461e.jpge-ness, szara myszka, dana222, Tusiaa, L, Lexi150, d84, Biedroneczka29, vayn, As ieńka, Mila920, Zosia_wop, Kri, gezanew, niecierpliwa_92, tysiaa93 lubią tę wiadomość