Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Monkey, dasz radę ja nawet nie pamiętam jak smakuje taka świeża bułeczka z pieca, a kupuję mężowi to mogę tylko pomarzyć . Ten chleb bezglutenowy mogę, ale on mi strasznie nie smakuje, podeszwa hehe, a po drugie drogi, muszę sobie upiec bułki jak się będę lepiej czuła, takie z ziarnami.
Robi się właśnie obiad, duszona cukinia z pomidorami i makaronem z fasolki mung, szał jak zwykle -
e-ness wrote:Pati ja też dziś 18 dpo a od czwartku juz czułam dyskomfort
czyli niewiadomo czy mnie dopadna wymioty,jak kiedys
a ty e-ness kiedy do gina idziesz? bo mamy ten sam dpo
ja 25.06 -
Dziewczyny a co wy na to jak byśmy w tabelce wpisały jeszcze czy chciały byśmy mieć chłopca czy dziewczynkę? Wiadomo ze ważne żeby było zdrowe bo to najważniejsze , ale tak fajnie by było sprawdzić komu się spełniło
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
MiSia :) wrote:Dziewczyny a co wy na to jak byśmy w tabelce wpisały jeszcze czy chciały byśmy mieć chłopca czy dziewczynkę? Wiadomo ze ważne żeby było zdrowe bo to najważniejsze , ale tak fajnie by było sprawdzić komu się spełniło
Ja w tym temacie wolę nic nie myśleć. W poprzedniej marzyłam o chłopcu. Była dziewczynka, a ze wyszło jak wyszło,to do dziś mam wyrzuty sumieniaNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
MiSia :) wrote:Dziewczyny a co wy na to jak byśmy w tabelce wpisały jeszcze czy chciały byśmy mieć chłopca czy dziewczynkę? Wiadomo ze ważne żeby było zdrowe bo to najważniejsze , ale tak fajnie by było sprawdzić komu się spełniło
MiSia :) lubi tę wiadomość
-
To zrobię to później my z mężem marzymy o dziewczynce a jeśli będzie chłopiec będziemy równie szczęśliwi
Skierka może właśnie teraz twoje marzenie się spełni
Później będę na kompie to zrobie totysiaa93, Skierka lubią tę wiadomość