Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ja mam juz 2 dziewczynki w domu (jedna jest moja corka z mojego 1 zwiazku, druga jest corka mojego obecnego meza z 1 zwiazku)
maz chcialby syna, bo mowi ze juz ma duzo kobiet w domu
mi sie wydaje ze chyba jednak bedzie corkaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 14:36
-
Ja też się w zgadywanki nie bawię , ważne aby dzidzia była zdrowa
Obiadek jakoś się przyjął (na razie hehe) i naszła mnie ochota na brzoskwinie, tak więc mąż ma misję po pracy , w sumie to i arbuza bym znów zjadła, ale nie będę go tak dziś ganiaćMonkey lubi tę wiadomość
-
Tysiu oczywiście,że trzeba i ja wiem,że jestem ciężki zawodnik,ale na prawdę na pewne sprawy patrzę inaczej. To nie znaczy,że ktoś inny ma tak samo podchodzic kochana Pewnie nie raz wezmę udział w dyskusjach na temat różnic ciąż różnych płci,ale co do prognoz po prostu nie mam odwagi.
Monkey lubi tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
tysiaa93 wrote:Iriss chyba nie trzeba pisać o tym, żeby dzidzia była zdrowa bo to jest akurat najważniejsze
Oczywiście,że jest oczywiste,tylko nie wiedzieć czemu ja mam wyrzuty...ehhh....nie ważne Cieszmy się tym,że tu jesteśmyMonkey, tysiaa93, zosiaaa lubią tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
Deliliah wrote:Właśnie liczyłam... napisali, że za mały... chociaż ta beta i tak jest większa, niż wskazują na to tygodnie ciąży... tylko przyrost o 137%, a nie 175%
ek + 09.05.2014 (9tc)