Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Deliliah wrote:Właśnie liczyłam... napisali, że za mały... chociaż ta beta i tak jest większa, niż wskazują na to tygodnie ciąży... tylko przyrost o 137%, a nie 175%
Ja się nie znam na becie,ale znam przypadki gdzie były słabe przyrosty, a dziś są z nich piękne dzieci i tego Ci życzę z całego sercatysiaa93 lubi tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
Z synkiem to była moja najlżejsza ciąża, mimo patologicznego rozejscia spojenia. Od początku czułam się dobrze, mimo lekkich mdłości. Podobałam się sobie, miałam piękne włosy i paznokcie oraz chęć robić wszystko. Nie tylam,jak z dziewczynkami, nie miałam humorow i mimo że pod koniec musiałam w zasadzie leżeć byłam bardzo aktywna. Jak to się mówi,w tej ciąży kwitłam. Jak nigdy też jadłam pikantne rzeczy,co normalnie nawet mi się nie zdarza. Z dziewczynkami ( wyłączając przykre wypadki ciąży ostatniej) byłam zmęczona samym faktem bycia w ciąży, nie mogłam na siebie patrzeć ( i to nie z racji kilogramów ). Gdzieś miałam taki wewnętrzny niepokój wiec byłam nerwowa i moje smaki nic a nic się nie zmieniły. Aha! I z dziewczynkami nie mogłam kawy pić do połowy a z synkiem kawa była pyszna od początku
Monkey lubi tę wiadomość
-
Nie denerwuj się, możesz tak jak mówiły dziewczyny zrobić ponownie badanie po 48h, ale na razie się nie denerwuj, bo to tylko niepotrzebny stres.
Hmm myślę co by sobie jeszcze zamówić w warzywniaku, bo mąż powiedział że pojedzie . Na owocki mnie wzięło właśnie, jest jakiś progres heheMonkey lubi tę wiadomość
-
Aj, bo oczytam się w internecie różnych rzeczy na różnych forach i potem tak reaguje... i się wszystkim stresuje.
Na podtrzymanie biorę duphaston 2x2.
A ja dziś zjadłam kabanosa i ogórka kiszonego... nudności dopadają
Monkey, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
MiSia :) wrote:No to w takim razie nie będę robiła tej rubryki tak tylko zaproponowalam:-)
Może poczekaj niech więcej dziewczyn się wypowie. Mną się w tym przypadku absolutnie nie sugeruj. Wszystkie dziewczyny mają się tu czuć dobrze
Monkey lubi tę wiadomość
-
Skierka wrote:Może poczekaj niech więcej dziewczyn się wypowie. Mną się w tym przypadku absolutnie nie sugeruj. Wszystkie dziewczyny mają się tu czuć dobrze
tabelkę możesz zrobić
kto będzie chciał to sobie wpisze
Zbieram się na zebranie do szkoły. Zaczyna sie
ek + 09.05.2014 (9tc)