Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, wpadam na krótko bo lecę do drugiej pracy
Nie dam rady was nadrobić dziś za co przepraszam.... Wrócę z pracy po 22 i od razu lecę spać...
Postanowiłam że jeszcze raz pójdę na USG żeby sprawdzić czy maleństwo rośnie...
znów nie mam objawów... jak ręką odjął...
i czasem czuję takie kłucie w podbrzuszu.. miałyscie tak? -
Dziewczyny jakie witaminy planujecie brać od 2 trymestru? Własnie robię zakupy w polskiej aptece internetowej, żeby odebrac w przyszłym tygodniu i tak się zastanawiam... Teraz biorę femibion 1 i chyba kupie jeszcze jedno opakowanie, a dalej? Femibion2? Czy coś innego macie na oku?
-
tysiaa93 wrote:ja tez biorę Femibion 1 a od drugiego trymestru właśnie Femibion 2
I jeszcze na mustele się skusze... Majątek na te kremy wydam heh.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 17:07
-
O jejKuś ile wy wciągu dnia piszecie to ja ledwo nadążam przeczytać.. Ja leżę właśnie i odpoczywam. Bo tak mnie kluje podbrzusze jak chodzę ze masakra.. Tabletek żadnych nie biorę...
I utwierdzilam się ze dobrze robie udać na chorobowe za 2 tygodnie. Szef juz wie, pogratulował i sam mi kazał iść na wolne żeby wszystko było ok i żebym nie denerwowała się praca.. Także chociaż to jest dobre
A jutro mykam na betę.. Oby przyrost był dobry...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 17:39
-
Melduję się po wizycie Wszystko w porządku, jak to dr powiedział "jest żywy mały człowieczek". Ma 11 mm i serduszko bije jak dzwon wg lekarza to 7 tyd + 1 dzień. Dostałam luteinę ze względu na poprzednią ciążę i kolejna wizyta za 2 tyg Ulżylo mi, mam nadzieję, że do końca będzie ddobrze Objawów oprócz bóli piersi nie mam, więc to dla mnie dobry sygnał
szara myszka, tysiaa93 lubią tę wiadomość
___Bartuś___ 4050g /57cm
* 08.02.16r. godz. 15.05
[/url]