Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagoda dzis konczy 3 miesiace... Ale ten czas zlecial szybko...
Gorgeous-naprawde Jasio nie wyglada na 6,5 kg. Jagoda tez wazy 6100 no ale 3 miesiace:) jeszcze w 62 sie miescimy,chociaz niektore 68 mamy(te z pepco maja zanizona numeracje w stosunku do smyka np)Lexi150, Zosia_wop, Moniaa, gorgeous lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaseczki nasze dzieciaczki to z dnia na dzień coraz piękniejsze!
Lexi gratuluję 1 rocznicy! Dużo zdrówka, kuruj się!
Gorgeous Jaś jest śliczny~! Wagę ma imponującą, ale nie jest "gruby". Wygląda troszkę poważniej niż wiek na to wskazujeJakbym patrzyła na swoją Polcię
Ja od początku smaruję młodą przed każdym wyjściem babydream z Rossmana, tani a dobry. Niedługo jakiś z filtrem będę musiała kupićWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 09:14
Lexi150, gorgeous lubią tę wiadomość
-
mój dzis o 5 ano się obudzili ryk i tylko na rękach, a ja nie spałam od 3 bo powróciła moja bezsenność i obrałam warzywa na rosół i posprzątałam lodówkę
a to fotki: nie cytujemy
mój tez jest jak kopia ojca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 07:41
Lexi150, vayn, Mila920, L, Zosia_wop, dana222, marissith, tysiaa93 lubią tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Biedroneczka29 wrote:A ja jestem dumna z mojej szefowej od kilku dni klade ja do lozeczka włączam karuzelkę i usypia
nie ma juz noszenia tańczenia itp
jest cudownie
< :*
Ja właśnie się zastanawiam jak przestawić młodą na takie samodzielne zasypianieona tylko na rękach. Tobie szybko poszło to może i mi się uda
-
mój od dziś na tą z 1szego zdjęcia i na łóżeczku ma zawieszoną taką spiralę co się zawiesza na pałąkach fotelików i tam jest taka kulka na tasiemce to tym najbardziej sie lubi bawić i karuzela oczywiście. Na grzechotki to tylko jak płacze i mu zagrzechotam to przestaje płakać całkiem lub na chwilkę tylko. A i na macie tez sam może siedzieć ok 1h bo kopie nogami i przez to się mu te wszystkie zabawki ruszają.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
L moja z poczatku wręcz miała uczulenie na lozeczko
zaczelam klasc ja w dzien włączałam karuzele i odlatywała, wiec stwierdziłam ze przeniesiemy lozeczko do sypialni i bede ja tak samo klasc na noc i działa
dzis wstalysm o 9:30 oczywiscie z pobudkami trzema na mleczko
z łóżka o 10 wyszłyśmy i szefowa juz pomału odlatuje na drzemkę
Kri moja lubi karuzele grającego hipcia raz wykukala misie na półce,ale zbytnio sie nimi nie interesuje jak klade koło niej czy machając nimi przed oczkamijak miała 8 dni to tak dziwiła na owieczkę :
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 14:50
L, vayn, Lexi150, Zosia_wop, marissith, d84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKri Polę interesowały tylko zabawki wydające dźwięk - grzechotki głównie. I paczka chusteczek nawilżających - fajnie "trzeszczą"
Joanna moja lubi maskotki z pozytywkami i sensorki - kostkę i metkowca.
http://www.smyk.com/smiki-kot-interaktywna-zabawka-pluszowa.html
Gender kotek robi furorę, zwłaszcza migoczące policzki -
Mila widze rośnie młody rockman
gorgeous tez mamy pajaca z dumbo, ale nie lubimy go bo ciezko sie ściąga
Buedroneczko Sofijka to mała modelka, ubranko i butki świetne
ja tez zrobiłam sesje domową, ale moja modelka sie troche buntowała
Mila920, gorgeous lubią tę wiadomość
-
Nasza Florka wazy dopiero 4700g
ale jest długa...lekarka mowila, ze jest ok
Efekt sesji, oczywiście nie cytujemy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 10:55
Joanna_88, dana222, vayn, L, Lexi150, marissith, Mila920, Biedroneczka29, d84, Moniaa, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Moj z zabawek zainteresował sie piłeczka przywieszoną na macie, ale wydaje jakiś dzięki jak sie ja ruszy, jeszcze lubi cos co przypomina konia, ktory ma szeleszczące nogi. Na razie sie na nie patrzy, nie wyciąga jeszcze do nich rak, a jak dotknie to wydaje mi sie ze sa to ruchy niekontrolowane. Ostatnio zainteresował sie jeszcze misiem ktory opowiada bajki, kładę go na macie, włączam misia i wydaje mi sie ze go słucha
Zosia z Ciebie to profesjonalny fotograf jestZosia_wop lubi tę wiadomość
-
ja dostałam duzo zabawek po rodzinie i poza karuzelą która jest numerem 1 to polecam te spiralki na foteliki ja ją oplątałam na łóżeczku i mój sie tym bawi cały czas
chodzi mi o coś takiego
https://www.google.pl/search?q=spirale+na+fotelik&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwi-3LKQ5qnMAhWE8ywKHdUCDZUQsAQIGw
moja jest bardzo kolorowa ina środku ma taką długa tasiemke z kulka i on sobe to własnie łapie i ciągnie i do buzi czasem wsadza.
L faktycznie lubi spać na tym rogalu, ale tylko na mnie na mężu już nie ;/17/2/2016 B
11/3/2018 I