Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyd84 wrote:Patrzcie jakie piękne nosidelka na wymiar szyją
https://www.facebook.com/madamegoogoobabycarriers/
zakochalam się w nich ale niestety cenowo nie dla mnie, zwłaszcza że używane będzie sporadycznie.
te też fajne
https://www.facebook.com/MyOwlTown/
Kri wrote:Dzięki dziewczyny za odzew
Spróbuję masażu, a do okulisty i tak trzeba się wybrać?czy rodzinny wystarczy?
Ja mojego też sporadycznie układam ma brzuchu, a głowę trzyma jak chodzimy z nim na rękachWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 10:41
-
dana222 wrote:Tysią a Ty jeszcze zaśniesz? Ja jak juz wstanę z lozka sie o tej godzinie to juz nie ma szans żebym ponownie zasnęła. Czasem po ciężkiej nocy dziadki mi go zabierają ale ja i tak nie potrafię zasnac i wykorzystuje to raczej na ogarnięcie sie. Co innego popołudniu, wtedy drzemka sie przydaje ale niestety rządko sie zdarza
ale niestety robaczek chwilę później się obudził
D84 u mnie podobnie, jakoś przy podnoszeniu główki nie potrafi ogarnąć tych raczek i lecą jej do tyluA podczas leżenia na macie ma swoją ulubioną zabke i raz na jakiś czas uda jej się jæ chwycić, ah jaka jest wtedy zadowolona
d84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydobra Ciotki, Ninowy spam
proszę nie cytować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 21:41
tysiaa93, vayn, L, d84, e-ness, Tusiaa, Bruśka, MamaNieMama, Biedroneczka29, Lexi150, Mila920, Moniaa, Zosia_wop, dana222, gorgeous lubią tę wiadomość
-
Sukces! Trzy wielkie kupy pod rząd baaaardzo żółte
wychodzi na to że to chyba prze nabiał było bo nie jem już od paru dni i stopniowo kolor się zmienial
marissith, edyś, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
-
Ale dziwnie ze starym avatorem ☺
Mari to o Tobienie poznałam w pierwszej chwili ☺
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 14:16
marissith lubi tę wiadomość
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
My po chrzcinach
Kubuś był cudowny. W kościele spał cały czas , nie płakał. W lokalu też prawie ze cały czas spał albo obserwował
i tylko 2 razy jadł moje mleczko z butli i raz mm a po mm spał 4 godz
także jestem z niego bardzo dumna a i dzisiaj zrobił kupę na 9 dzień od ostatniej i tylko raz się mocno spisl że aż czerwony się zrobił i już po sprawie
tysiaa93, marissith, Lexi150 lubią tę wiadomość
Kubuś
-
nick nieaktualny
Ja nie zauwazylam zeby moje wczesniaki z 36 tyg odstawaly w rozwoju. Wiem ze za szybko ale moje male juz sie probuja dzwigac do siadaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 00:00
tysiaa93, vayn, Lexi150, L, Zosia_wop, marissith, dana222 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja codziennie chodzę ok 2h, a jak jest brzydko to 40min do 1h a smaruję parafina ciekłą.
a podnosicie dzieci za rączki do tej pozycji siedzącej, bo ja nie?
Kri bo zapomniałam wcześniej napisać przeniesienie małego do jego pokoju i łóżka z sukcesem spał 21-4 w dodatku spał też pierwszą noc w śpiworku bo wcześniej pod kocykiemKri lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
marissith wrote:Kri Nina miała niedrożność, masaże i przemywanie oczka nic nie pomogły, dostała maść z antybiotykiem.
Tulipanna każde dziecko rozwija się w swoim tempie, jedne szybciej drugie wolniej. Nie ma co zmuszać do leżenia na brzuchu jak dziecko wyje w niebogłosy. Kłaść po kilka minut ok, ale jak zaczyna się mocno denerwować warto zrobić przerwę, zająć czymś innym i dopiero później znowu spróbować. Nawet jak któreś zacznie później siadać to co z tego? Ważne, że robi to w swoim tempie, czasami lepiej później niż za wcześnie...
Biedroniu sama zobaczysz efekty jak tera bedziesz czesciej kladla Mała.Co jak co ale cwiczenia z takimi maluchami przynosza spektakularne efekty bardzo szybko. Gdzies mowili ze nigdy juz pozniej czlowiek nie rozwija tylu umiejetnosci co w pierwszym roku zycia. W sensie ilosci,ich doskonalenia i szybkosci nabywania