Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyD powiedz mi bo Ciebie też taka dłuższa podróż na majówkę czeka. Przerwy co 2h będziecie robić czy jak dzidziuś będzie głodny? Jak długi postój?
Ponad 400km młoda jechała mając 2tyg, strasznie ją to wymęczyło... jechaliśmy prawie 8h bo były 2 postoje godzinne. Sami taki dystans pokonywaliśmy w 4h -mąż ma ciężką nogę -
A ja moje dziecko wczoraj kapalam o 23:30 bo zasnął mi o 20 a przed tym był strasznie marudny. Został wykapany ,najedzony i spał od 00:30 do 4:10 a później obudził się po 6 i po 8 s był przy mnie przy cycku od 6 . Jak mąż jest to on śpi a jak męża nie ma to ibsynek nie śpi. Musiałam go wykąpać bo dzisiaj chrzciny i nie wiem czy go wykapie.Kubuś
-
nick nieaktualnyWidze ze naczyniaki to czesta przypadlosc. Sama mialam takiego jak ma Rita na czole, tylko ze ona ma jeszcze na powiece a ja mam na karku. Ten z czola zszedl mi dosyc szybko a na karku ciagle mam. Ale jak sie zloszcze to i ten na czole wychodzi. To taki alkomat dla mojego meza, jak wychodzi plama to maz wie ze pora przystopowac. Pytalam was o te naczyniaki bo jak ja sie urodzilam to mojej mamie kazdy mowil ze to nic takiego. A jak urodzila sie Rita to przez naczyniaka nie dostala pynktow apgar
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Vayn nie wiem jak z tą podróżą, wyjdzie w praniu. Plan mam taki wyjazd ok 4/5 rano zależy jak się wybudzi (dawniej wstawał o 3 teraz ok5)i myślę o jednej dłuższej przerwie po ok 3h zależy jak stacja będzie czy mc donald bo na tej trasie średnio z dobra stacją. Trasa Warszawa do 70km za Krakowem w stronę granicy. Czas średnio nam to popołudniami 7h zajmowało samej jazdy teraz rano może lepiej pójdzie. Nie wiem jak się zachowa, bo póki co jechaliśmy z nim tylko 1 raz ze szpitala 15min i spał jak zabity. Na drogę wezmę butelkę bo nie wiem jak mi karmienie w aucie wyjdzie. Ale musimy go przetestować przed wakacjami
a czas przerwy nie wiem, ale ne dłużej niż godzina,albo 2 krótsze, w każdym bądź razie wybudzać go nie będę jak będzie spał.
17/2/2016 B
11/3/2018 I