Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Zosia moja maluka tez sie buntowała nie było łatwo
i przez to zrezygnowałam z sesji profesjolnalnej bo nie dość ze trwa 2 godziny to jeszcze tutaj by mnie kosztowała 600€ i ile nerwow ze dziecko płacze denerwuje sie itp.Zrobilismy sami zdjecia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 14:54
dorkama lubi tę wiadomość
-
D u nad tez kopia ojca, kto ja nue zobaczy to mowi żebym sobie suną robiła bo córeczka tatusia, a pierwsze słowa mojej babci jak ją zobaczyła to "ona nie bedzie do ciebie podobna"
spodziewałam sie, ze moje geny sa silniejsze, a tu dupa
Biedroneczko u nas sesja to chyba 3-4 godz trwała, bo był płacz, jedzenie, kupa itd
strój myszki był zamówiony do sesji , ale niestety przyszedł po czasie, ale i tak byłby duzo za duży
Wszystkie zdjęcia robię telefonem i nieraz dla odmóżdżenia obrabiam je sobie -
nick nieaktualnyDziewczyny które dostały już @... skubana przyszła do niespodziewanie czy bolało Was podbrzusze? Mnie od tygodnia ostro tam napieprza, wczoraj zauważyłam odrobinę śluzu podbarwionego krwią... zastanawiam się ile mnie pomęczy jeszcze
Masakra jak ma przyłazić to niech przyłazi a nie człowieka katuje i wku*!#@@* -
nick nieaktualny
-
U nas pełno zabawek różnych po bratanicy ale na razie leżą. Za to dziś przyszła huśtawka i już wiem, że to strzał w dziesiątkę. Igor jest zachwycony a ja tym bardziej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 07:39
d84, Moniaa, L, marissith, tomania2806, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Jagoda dostala biegunki... Mysle ze to po piatkowym szczepieniu.. W piatek kupy nie bylo, w sobote duza,w niedziele nie nylo i dzis teraz przed kapiela masakra jak z jiej lecialo... Z 5 podkladow wymienilismy...caly dzien mi dzis nie spala, w koncu o 17 padla. Denerwowala sie przy cycku ale tez leci mi wrecz samo. Jak padla to do 19:20 prawie.. Rozwijam ja,mysle-ooo,jest kupa... A tu przewijam i leci.. Wolam Lubego,zmienil podklad dalej leci... Zobaczymy jal bedzie... Zjadla teraz... Zasnela... Temp nie ma, po calej akcji radosna,machala raczkami nozkami,nie plakala..tsn w ogole nie plakala jak to sie dzialo. W dzien plakala bo i zmeczona byla...
-
Lexi wszystkiego dobrego z okazji rocznicy, zdazylam jeszcze
Cudowne dzieciaczki
Tuli oby jutro po tej paskudnej biegunce nie bylo juz sladu.
Vayn do mnie malpa przyszla jakos tydzien po braniu tabletek anty, z tydzien krwawilam i brzuch przy tym pobolewal ale nie jakos bardzo mocno, za to na poczatku masakrycznie sie ze mnie lalo, az czulam sie momentami oslabiona.
Biedroneczka ja sie nie kapie z mala, balabym sie ze mi sie wyslizgnie czy cos, zawsze po jej wykapaniu jestem mokra jak mysz
Tomania witaj, widze suwaczek, ogromne gratulacje i spokojnej ciazy
Apropo zabawek to Gabrysia dlugo sie dzisiaj bawila na macie i byla tym wszystkim zainteresowana, lubi grzechotki i taka szeleszczaca ksiazeczke z roznymi obrazkami. Kupilam tez ostatnio w pepco grzechotke sowe i jak mala ja widzi to od razu sie usmiecha, 15 zl a tyle radosci -
Tuli moj Michas tez miał taki jeden dzień, ale to nie było po szczepieniu, w sumie ńie wiem z czego a tez byłam przerażona. Podczas przewijania, niedość ze duzo jyz było w pieluszce to jeszcze z niego wypływało w sporej ilości. Nie mogłam wtedy uwierzyć ze z tak małego człowieczka moze wysc tyle kupy. Poza kupa nie było innych objawów. Tuli bedzie dobrze
-
Ciotki klotki co to może być?
Wypralam niechcący parę ciuszków w nsszym proszku i jedno z nich po prasowaniu założyłam. Jak zauważyłam wypralam je ponownie i od tek pory zero kontaktu to było z 3 dni temu. Czy to są potpwki?? Smaruje małego atoperalem więc uczulac nie może a wczoraj to już go olejem kokosowym wysmarowalam i nie znikło nic a nic. Już nie mam pojęcia co to. Kupy ok temp brak. Już nawet w panikę wpadłam i myślałam że to wysypka pneumokokowa ale nie po naciśnięciu blednie i pod szklanka też. Jutro mam neonatologa i bioderka drugi raz więc może coś mi powie ale już nie wiem co kombinować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 13:13
-
Brusia Igor też dostał takiej wysypki po ostatniej wizycie dziadków. Przytulali go i pewnie coś go uczuliło. Może od ich ubrań albo perfum. Miał takie na obydwu rączkach ale dziś już prawie śladu nie ma. Mi się wydaję że to tylko podrażnienie.
Cudny Jaś :*Bruśka lubi tę wiadomość
-
Wczoraj oglądaliśmy z Mężem jakiś reportaż. Chyba czarno na białym. I było o dzieciach u których lekarze w okresie prenatalnym stwierdzają jakieś wady genetyczne, choroby, o ich rodzicach, o wcześniakach. Ogólnie nie wesoły temat. I wiecie co? Mojemu Ukochanemu aż łzy pociekły. Z radości, że Igor jest z Nami, że jest zdrowy. A dodam że to typ faceta który uczuć nie okazuje. Nigdy wcześniej nie widziałam u niego takiej reakcji. Tak mnie tym rozczulił... Widać nie tylko macierzyństwo zmienia ale ogólnie rodzicielstwo.
Kri lubi tę wiadomość
-
Mam ten nadmanganian to użyje dzis
Lexi mój mąż to nawet 600 g nie oglądał bo nie mógł. I krzyczał na mnie ze oglądam takie rzeczy. A oststnio co było o tym pobiciu 2 miesięcznego dziecks to nawet nie chce powtarzać co mówił. Ale fak rozczula mnie jak z małym gaworzy i się z nim wyglupia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 09:12
-
Hej Dziewczynki
Dziękujemy za zyczenia zdrówka:)
Ale jestem padnieta, mała wygląda strasznie, az zal na nia patrzeć
Najgorzej jest na głowie, buzi i pod pachami- dołownie krosta przy kroście
ciagle pojawiają się nowe, mala dzielna choć raczkami po buzce się mizia tak ja swędzi:(
Pocieszam się tylko ze będzie już miała z głowy .
Tuli , Zosiu zdróweczka dla Was.
u nas zabawkowym hitem sa takie kółeczka łączone razem w łańcuch, wieszam je nad mata lub w leżaczku i Klarka nie dość ze nauczyła się je łapać to jeszcze do buzi pakuje
Karuzelka to w ogóle cudokażde pieniądze bym dała za te 40 min grania i "zabawy".
Lexi wszystkiego najlepszegoJak to mówi moja mama "Kochajcie się"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 09:15
Zosia_wop, Lexi150 lubią tę wiadomość
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot