Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Zosia_wop wrote:Widze, ze dziewczyny w większości z północy
Teraz na TVN style był dokument o dzieciach ze śmietnika i biedzie w Pakistanie, cos okropnegow Polsce to my serio jestesmy bogaci...
Strasznie smutne są np zdjęcia na ktorych widać dzieci które wychowują się w niedzie na ulicy. Nie mogę na to patrzeć. Czasami chciałabym zaadoptować takiego maluszka na odległość. Wysyłać pieniądze. Ylko to często nie ma sensu bo te pieniadze po drodze się gdzieś rozchodzą.
-
Śliczna Małgosia
A moj pobił dzisiaj rekord, pierwsza pobudka dopiero o 3!!!
Szukam na necie kaszek, bo tak mysle ze moze bede podawać od 6 miesiąca, ale skład niektórych tych kaszek mnie przerażaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2016, 03:27
adelka77 lubi tę wiadomość
-
Tusiaa wrote:gorgeous lepiej nie bo sobie nie poradze sama
mam nadzieje, że akurat to sie nie sprawdzi. MOjej koleżance sie sprawdziło, jej mamie tez.
Prezciez dziecko jak płacze to głodne i nie ważne że jadło 30min czy godzine wczesniej
Ja to nie wyobrażam sobie mieć bliźniaki... wiadomo, że jakby były to nie byłoby wyjścia i dałabym radę, ale to dopiero musi być ogrom roboty...
Mnie to już drażnią te docinki, bo kuźwa nie wie, że mały dopiero co zjadł, a gada, że pewnie głodny. Oni myślą, że ja go głodzę czy jak? Oczywiście od początku mówiła, że moje dziecko jest tak duże, że pewnie nie dojada, więc po co mi kp, powinnam od razu przejść na mm jak ona.No i jak ja mogę 5-miesięcznemu dziecku jeszcze diety nie rozszerzać... wyrodna jestem.
-
tysiaa93 wrote:Gorgeous no daj temu chłopakowi jeść!
Jak Gabryśka płacze czy marudzi to też pierwszy tekst, że pewnie jest głodna...
Według moich teściów dziecko może płakać tylko z tych powodów: głód, potrzeba zmiany pieluchy i zęby (a wcześniej musowo kolki). Przecież małe dzieci nie płaczą z takich powodów jak zły humor, nuda, gorąco/zimno itd....tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
dana222 wrote:Śliczna Małgosia
A moj pobił dzisiaj rekord, pierwsza pobudka dopiero o 3!!!
Szukam na necie kaszek, bo tak mysle ze moze bede podawać od 6 miesiąca, ale skład niektórych tych kaszek mnie przeraża
Ja mam zamiar małemu gotować zwykłe kasze ze sklepu, ale na początek kupiłam na allegro jedną Nominal do wprowadzenia glutenu - skład świetny, a tańsza niż Holle czy Sun Babya tych Bobovita itp. to w życiu bym nie podała.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2016, 08:07
adelka77, dana222 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Haha georgous to jak u mnie
tylko zapłacze i już na pewno mokro itp. Tez mnie to wkurza. Albo upał i mi dziecko przykrywają czymś w wózku. wtf.
Słuchajcie wiem ze temat był już wałkowany ale mały chyba ma problem z nietolerancją białka, miał zmiany skórne teraz jest ok, ale wczoraj zjadłam jogurt i biegunka jakby była i piana normalnie... Daję probiotyk, czy na własną rękę dawać jeszcze np ten delicol? Jak myślicie? Ogólnie jem sery żółte itp tylko jak zjem coś typowo mlecznego to jest aż tak. -
Tuli Jagódka super sobie radzi! Ja to Florki samej bym na brzuszku nie dała w wanience bo by zaraz zaliczyła nurka
Dziewczyny ktore myślą o krzesełku chicco polly na ich fb jest do pobrania kupon na 40zl na te krzesełka, nie wiem czy to wychodzi wtedy taniej w sklepie niz w necie, ale wyświetliło mi sie to daje do wiadomości, moze ktos skorzysta
A ja bym tam mogła miec bliźniaki tylko w ciazy bym nie chciała chodzi z dwójką, z jednym byłam jak czołg, a co dopiero jak są tam dwa bąbleWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2016, 10:44
-
tulipanna wrote:Kri-nam dla pewnosci alergolog kazala bebilon pepti dawac,tzn kaszke jej na tym robie. Zeby nie prowokowac organizmu zwyklym mm w kaszkach. Kaszki ryzowe na bebilonie pepti. Dzis sukces 90 ml kaszy zjedzone lyzeczka!Brawo my!
ale się zmieniła Jagoda! Super!
-
Wlasnie moj Ptyś spi i oglądam na TVN style program o 5raczkach to dopiero hardcore
Duzo ciąż bliźniaczych czy trojaczkach jest teraz z in vitro, z reszta kazdy dałby sobie jakos radę wychować