Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mari świetne koszulki
rockowa rodzinka
Vayn to jednak ostro poszliście z jedzonkiem, zupka musiała byc pychachyba tez zaczne proponować Florce 2 razy dziennie warzywa, my dzis 7 dzien rozszerzania diety od nowa wtedy to 3 razy dostała to nawet tego nie liczę i wg Jackowskiej powinno sie 2-3 razy cos tam dawać, wiec chyba spróbuje od jutra rano i popołudniu, musze sie przemoc, bo jakos ta biegunka mi dalej w głowie, ze cos zje nie takie i znow bedzie jazda
vayn, marissith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo poszaleliśmy... po 1 nieudanej próbie marchewki z ziemniakiem gdzie zjadła bagatela 2 łyżeczki, no i ta dynia z ziemniakiem nieszczęsna gdzie ja sama myślałam że mnie zapach zabije to jestem w szoku ile ona wcisnąć w siebie potrafi. Kaszka to trochę na wyrost, bo lekarka kazała ze względu na jej wysoką kaloryczność. Jak wprowadzę miesiwo to kaszki się nie zmarnują - ja lubię takie rzeczy.
Trochę wpadłam z jednej skrajności w drugą, bo zaczęłam w nią cisnąć jak szalona. W przyszłym tyg już na spokojnie będzie bo widzę że apetyt jest -
Dynie z ziemniakami tez próbowaliśmy i smak jak zwietrzałe chipsy z sianem
nigdy wiecej dyni mina mowila sama za siebie
Dobrze, ze jest apetytno i ze brzusio nie boli
tulipanna lubi tę wiadomość
-
Witajcie Dziewczyny!
Całe wieki mnie tu nie było. Mimo wejść i zobaczyć, że na forum wciąż gwarno
Czy któraś z naszych forumowych pociech już siedzi? Czekam bardzo na ten moment, bo mój Klops waży już 7,5 kg i ciężko mi go ciągle nosić.
Lexi, podziwiam, że już na drugiego bobaska się decydujecie! Powodzenia -
Lexi, teraz cofnęlam się pare stron wcześniej. Byłaś może u tego laryngologa? Mój Synek też dziwnie charczy, a przeziebiony nie jest.
Co do rozszerzania diety, ja już mięsko podaje. Mały chętnie je. Cokolwiek jemu w sumie podam to je. Tylko dynia i brokuł są totalnie bleee... W ogóle to boję się, że będzie gruby. Ma mega apetyt -
Joanna 7,5kg to wcale nie tak dużo, uwierz... Są tutaj większe pulpeciki
Pod wieczór mam ręce do samej ziemi
Dlatego i ja cierpliwie czekam kiedy Gabi zacznie raczkować i sama usiądzie i spojrzy na świat z innej perspektywy, może wtedy noszenie na rękach nie będzie już tak atrakcyjne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 16:49
gorgeous lubi tę wiadomość
-
Joanna we wtorek idziemy się zarejestrować. Tam gdzie nam lekarka poleciła pójść jest 18 dni oczekiwania więc pewnie pod koniec miesiąca się dostaniemy.
Mój Niuniek to już ponad 8 kg
A z drugim nie mamy na co czekać. Męzu ma swoje lata a ja nie mam po roku jak wrócić do pracy więc najlepiej od razu drugie machnąćA że jakoś nie wierzę że od razu się uda to dlatego już teraz próbujemy.
Joanna_88 lubi tę wiadomość
-
Vayn uważaj na kaszki żeby Ci Polci nie zatwardziło ... Mojego własnie zatwardziła i odstawiam i tak nie daje na noc wiec nie bede go tuczyc
A mi sie sniło że bede miała bliźniakii ostatnio koleżanka mi wrózyła z nitką i obraczką i wyszło że bliźniaki chłopak i dziewczynka
oby nie bo ja chce dziewczynkę z pojedyncvzej ciązy a nie bliźniaczej
póki co nie wierze w to ale jak sie sprawdzi oby nie to uwierze
Kubuś
-
gorgeous lepiej nie bo sobie nie poradze sama
mam nadzieje, że akurat to sie nie sprawdzi. MOjej koleżance sie sprawdziło, jej mamie tez.
Prezciez dziecko jak płacze to głodne i nie ważne że jadło 30min czy godzine wczesniejWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 21:06
Kubuś
-
Okaże sie. Zalezy od tego czy uda sie miec kase
jak tak to bedziemy działać od razu a jak nie to bede chciała po macierzyńskim pobierac kuroniówkę i dopiero poźniej troche. Może jak mały bedzie miał 1,5 - 2 lata
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 21:10
Kubuś
-
Gorgeous no daj temu chłopakowi jeść!
Jak Gabryśka płacze czy marudzi to też pierwszy tekst, że pewnie jest głodna...
Tusia ale by było z tymi bliźniakamiW tv oglądalam ostatnio dokument o pięcioraczkach, to dopiero jest hardcor
Tak poza tym coś się nasza forumowa bliźniakowa mama dawno nie odzywała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 21:12
-
Florciu zdróweczka .
My dziś wykorzystaliśmy dziadków do opieki na Kluską i wybraliśmy się na spływ kajakowy. Cudowna sprawa. Potem kupiliśmy świeże rybki, dziadek usmazyl. Muszę pochwalić moje dziecię tylko ciii... żeby nie zapeszyc. Jest taka fajniutka. Wczoraj od rana do 20 zrobiliśmy sobie wypad do mojego rodzinnego Olsztyna. Lody, obiad, spacer po starowce, zakupy. A ona caly czas radosna, uśmiechnięta. Kochane dziecko. Tyle że 3 razy kupa była i mycie na mieście. Ale warunki np w centrach handlowych w pokojach rodzinnych super. Z resztą jak podróżujemy to już wszystkie mc donaldy zaliczylismy na trasie 3miasto olsztyn . Bo mała jak tylko w fotelik siądzie to kupa.Zosia_wop lubi tę wiadomość
-
Zwycięzca wybrany po długich poszukiwaniach.od 6 do 18 miesięcy więc posłuży.
http://www.satysfakcja.pl/p/206197-zabawka-dla-malego-dziecka-fisher-price-edukacyjny-pociag-szczeniaczka-uczniaczka.html.
O mamo bliźniaki. Trzymam kciuki za Was.
Ja bym sobie chyba rady nie dała.
A ja wywołuje Biedronke i Evans bo bardzo dawno ich nie było a Biedronka w podróży dodatkowo była i się nie zameldowala.