Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja do południa w basenie a teraz jest taka ulewa ze niestety woda podchodzi pod dom i garaż ktory mamy w domu jest zalany. Całe szcźescie do domu woda nie weszła. Z garażu wiadrami wynosiam z tata i mezem, a moja mama obok w pokoju z głodnym płaczącym Michałkiem. Teraz juz biedaczka karmie bo sytuacja sie ustabilizowała i przyjechali ludzie do pomocy. U nas niestety taka sytuacja jest któryś raz, bo jesteśmy w dolinie i pod droga ktora do nas prowadzi jest popękana rula, tyle razy było to zgłaszane, nic z tym nie robią, kiedyś tata z wujkiem sami próbowali ja polatać ale jak widać za duzo to nie dało
-
O matko Dana to nieciekawie z tym deszczem rzeczywiście.
No Lexi trzymam kciuki
Biedroneczko swietnie wyglądasz, Sofijka przesłodka
My dzis poszliśmy do galeri szukac sukienek na wesela, same resztki z wyprzedaży, albo sie nie mieszczę w biuścieno tragedia nie wiem w czym pójdę, ciezko u mnie teraz z rozmiarem, ja niestety po ciazy chyba jeszcze długo nie wróce do 36/38 o ile wcale...
Za to młoda sie odkupiła jak zwykle, na nią to zawsze cos sie znajdzie, slim figurkaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2016, 20:01
-
tysiaa93 wrote:https://www.siepomaga.pl/madzialena
koszt sms to tylko 2,46wesprzyjcie.
Biednamoj mały wkład rownież poszedł dla maleństwa
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
No Biedroneczko pozazdroscić figurki
Został Ci brzuch po ciązy? w sensei taka skóra/faldka jak siadasz?
Twoja córcia to mega ślicznotka
Lexi to sa poranne mdłości
Mila współczujeno ale lepiej być samej z dzieciatkiem niż uzerać sie z facetem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2016, 21:26
Kubuś
-
Jejku co za noc, pobudki co godzine nic nie działało..5 minut snu i wiercenie, jak w końcu udało się ululac to po godzinie pobudka.. padam. Dałam owocki, bo myślę że to zaparcie, bo prezyl się i baczki puszczal. Oby owocki wystarczyły i oby przyniosło to dluuuugi sen
-
nick nieaktualnyHej
Biedroneczka zazdroszczę figuryu mnie jeszcze 5 kg zostało
od września zapisuje się na fitness a tata będzie siedział z Ninką, kolację da, wykąpię, położy spać a ja trochę odpocznę od domu i zmęczę się fizycznie
Macie słoiczek z jabłkiem albo śliwką? Co tam jest w składzie? Ruszam z produkcją własnych słoiczkówśliwek w tym roku jest bardzo dużo, jabłek mniej ale dla małej wystarczy
-
Lexi ale śliczne zdjecie masz
Tysia a u mnie raz lepiej raz gorzejchociaz wczoraj zrobilismy sobie mały wypad z Kubusiem za miasto io było fajnie
ogólnie ostatnio jak mąz przyjezdza to czasem w nocy wstaje do małego albo go budze , daje butle i mówie zeby Kube nakarmił
a tak w dzien czasem przebierze pampersa, do kąpania rozbierze albo sie chwilke pobawi z małym.
A u Ciebie jak tam ?Kubuś