Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
D gratuluję ząbków
Borys plażowicz
A ja się na zdjęcia Jagódki nie załapalam, nie kasujcie tak szybko
Zosia moja ma takie fazy na plucie śliną, nieraz przez pół godziny pierdzi ustami a ślina leje się na boki
A co do siadania to jak leży i złapię ją za ręce, to się dźwiga i siada. Ale strasznie chwieje się na boki i nie może jeszcze wyłapać siły ciężkości. Ale jak ją sadzam sobie na kolanach, to jest sztywna. I też się ostatnio w spacerówce zaparła.
Tusia no u nas w związku raz lepiej a raz gorzej. Ogólnie to już chyba przestałam się tym przejmować i cieszę się, że mam Gabrysię, która daje mi duuużo siły
Lexi jaki śmieszek
Przyszedł dzisiaj Szczeniaczek Uczniaczek. Fajny jest i ma dużo tych różnych funkcji. Gabrysia jeszcze się nim mało interesuje ale na przyszłość będzie jak znalazłNarazie oczywiście lubi go miętolić, słuchać piosenek z tego serduszka i patrzeć jak się świeci
Musi jeszcze do niego podrosnąć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2016, 20:15
d84 lubi tę wiadomość
-
A ja mam niekapek z canpola i Kubuś też jest nim zachwycony
nie wybija aż tyle bo jak dłużej go trzyma w buzi to woda wylatuje mu bokami i scieka po szyji
wie. jak widzę że tak się dzieje to zabieram i za jakiś czas znowu podaje.
Mój też na kolanach sztywno się trzyma nawet . Przypuszczam ze jakbym go.puściła to by na buzie poleciał. Tak pytałam z ciekawości.
My nadal w gondoli się woximy i jest zimna stopa zawsze
Dziewczyny na mm czy jak wasze dzieci w dzień po 4 godz nie domagają się jedzenia to im dajecie czy czekacie aż same będą wołać ? Bo mój nieraz potrafi z 5 godz wytrzymać ale w międzyczasie piję z niekapka.Kubuś
-
D kupiłam jeszcze niekapek 6m+ i tez dzis załapała i tez jej sie podoba troche pogryzie troche wypije i sie z tego cieszy
mysle jeszcze zeby bidon kupić, ale tam gdzie zamawiałam akurat nie było fajnego
Docelowo jednak chce zeby Sama Piła z doidy, ale tak jak piszesz na wyjście trzeba brać cos od czego cała bluzka nie bedzie mokraWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2016, 22:49
-
Tusia u nas w ciągu dnia co 4 godziny. Nawet jak nie krzyczy, że głodny to karmię. Ale to dlatego, że później cały system nam się rozjedzie. Igor dostaje teraz 150 o 5,9,13,17 a o 21 na noc 180. Ale chcę teraz jakoś na dniach zrezygnować z jednego karmienia i dawać po 180 na każde bo widzę że 150 mało i jeszcze mógłby dojesc.
-
ja się zastanawiam nad kupnem takiego kubka/bidona ze słomką są od 7ms, koleżanki mi je polecały, ale takie gdzie nie trzeba przygryzać rurki i tu się zastanawiam czy to, czy może tradycyjny niekapek
my też jeszcze gondola, a raczej nosidełko + gondola targana na wszelki wypadek, przynajmniej mam w czym zakupy przywieść
Za tydzień spróbuję go wsadzić do spacerówki - będzie to podejście nr 2
A dajcie już chrupki dzieciaczkom?17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Moj z gondoli niedługo wyrośnie, ale chce używać jak najdłużej sie da, bo Michał uwielbia w niej spac na boku, w spacerowce przypięty pasami miałby z tym problem.
Ja tez kupiłam niekapka ale z MAM, na razie mało co wypija, prawie w ogole ale przynajmniej jest zainteresowanie ta butelka, a w samochodzie działa jako uspokajacz gdy płacze.
-
Kocham kiedy moje dziecko przed 5 jest Wyspane
kiedy rozscielam podkład zeby polezala z gola dupcia a ja wracam a ona na brzuszku i siku zrobione na lozko obok podkładu zycie jest takie piekne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 06:07
Kri, Moniaa lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka29 wrote:Kocham kiedy moje dziecko przed 5 jest Wyspane
kiedy rozscielam podkład zeby polezala z gola dupcia a ja wracam a ona na brzuszku i siku zrobione na lozko obok podkładu zycie jest takie piekne
To się nazywa miłość
U nas calkiem podobna sytuacja okolo 2 w nocy , mala musiała chyba rzepę od pampersa szarpnąć i pampers sie otworzył...mozna się domyślić co było dalej -
Wy narzekacie na dziewczynki..a wiecie jak chłopcy siusiaja? Ściana, łóżeczko, pościel, podłoga, mata na podłodze i uwaga uwaga - moje włosy
zawsze sobie mysle - może nikt nie zauważy
Ale potem zawsze myślę, ze nie bede jedną z tych mam, które wychodzą na podwórko jakby bylo to przedłużenie domu i przez to wiecznie się wszędzie spozniam
Mnie też wszystkie zdjęcia ominęłaL, gorgeous lubią tę wiadomość
-
My juz w spacerowce:) Pasy oczywiscie za wielkie jak i u Was. Kupilam jej wkladke do spacerowki na makaszka.pl (chyba maja najladniejsze wzory). My dzis jemy buraczka z ziemniakiem:) musze tez znow marchewke dac. Caly czas Jagoda bierE lek przeciwhistaminowy.