Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuli a pampersów dady nie próbowałas? może ich nie bedzie przesikiwac?
Mój szalony syn ostatnio jak trzymałam go na rekach obsikał mnbie po bluzce i po nodze a sam był cały suchy. nie wiem jak on to zrobił że nawet pampersa nie zmoczył
Kurcze a mój dalej robi geste kupkitzn wczoraj nawet nie zrobił a zjadł sliwke ;/ daje mu wody, soku jabłkowego ale nic nie pomaga. Narazie zrezygnowałam nawet z obiadków...
Mila ja tak robiejak wychodze na podwórko to sie nawet nie maluje . zreszta kto mnie tam widzi jak naokoło płotu mam tuje
Kubuś
-
Mój Jaś od paru dni rozszerzył sobie dietę o paluszki... własne paluszki... u stóp. Zajada je przy każdej możliwej okazji - chyba nie będę musiała mu paznokci obcinać, bo sam obgryzie hahaha
A ja wczoraj zakupiłam chwalone Dady w Biedronce - limitowana edycja tylko przez 3 dni na razie w Biedronce, takie fioletowe. Bałam się, bo wcześniej po Dadach i Pampersie miał mega czerwoną pupę. A te są po prostu boskie! Mam nadzieję, że mi mój syn wybaczy, że leży w nieco dziewczęcym wzorze - bo te pampersiaki są w fioletowe misie przecudne! -
Nie no źle napisalam - podwórko obok domu to jak dom
jak gorąco to i w gaciach potrafię latać
. Chodziło mi o dalsze wojaze. Ja nie maluje się zawsze, no ale muszę być czysta (nie obsikana i obzygana hehe) to dla mnie już luksus
jakoś upal+tapeta w ogole do mnie nie przemawia.
Goregerous lecę po pampersiaki!gorgeous lubi tę wiadomość
-
Mila920 wrote:Nie no źle napisalam - podwórko obok domu to jak dom
jak gorąco to i w gaciach potrafię latać
. Chodziło mi o dalsze wojaze. Ja nie maluje się zawsze, no ale muszę być czysta (nie obsikana i obzygana hehe) to dla mnie już luksus
jakoś upal+tapeta w ogole do mnie nie przemawia.
Goregerous lecę po pampersiaki!
Mila ja jak się z rana nie ogarnę to później ciężko i tak chodzę jak łajzatak jak teraz to tylko włosy zwiąże nałożę krem bb tusz i już niby nic a czuje się lepiej
-
L, naprawdę człowiek lepiej się czuję jak ma cokolwiek zrobione
ja nie używam kremów bb, bo wyczytałam na Sroka o... , że np ten co używałam z Garniera BB to ma związek, który zachowuje się jak hormony płciowe i może utrudniać zajście w ciążę. Chociaż teraz to nawet wskazane dla tych co nie chcą
-
gorgeous też kupiłam te fioletowe. Fakt misie są słodkie i kolorek cudowny ale szczerze mówiąc rózicy jakoś wielkiej nie widze
jednak jestem wierna zwykłym dadom hehe
kupiłam ostatnio rozm 4 , 82 szt za 39,99zł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 12:27
Kubuś
-
Nam na samym początku zdarzyły się wpadki z obsikiwaniem i obsraniem ale od dawna już nic z tych rzeczy.
Ja się nie maluje, no chyba że gdzieś w gości jadę. Ale zawsze uczesana, ubrana i nogi ogoloneNo i prawie zawsze paznokcie pomalowane. Tak więc chyba nie jest tak źle.
-
Ja podałam gluten w formie kaszki mlecznej z biszkoptami w słoiczku z hippa. Jednego dnia dostał 1 łyżeczkę a drugiego 3. Wszystko było ok.
Kaszy mannej możesz dodać ale niedużo. Takiej najzwyklejszej. -
L wrote:A powiedzcie mi czy jak dajecie np pól słoiczka zupki to dokarmiacie jeszcze mm? U nas dzisiaj indyk z dynią i zimniakiem...boze jakie to nie dobre oczywiście dla mnie bo mala wcinała
Tuli a jaką kaszkę jecie? Z butli czy łyżeczką? -
Biedronko,u mnie tez cyc,kaszka, jablko,gruszka i ziemniak na razie. Mial byc o 15 burak z ziemniakiem ale jak wrocilysmy ze spaceru to Jagoda rozdarla sie i dalam cyca bo nie zdazylam ugotowac. Chyba z goraca zazadala wczesniej karmienia,bo jej sie to nie zdaza raczej