Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka29 wrote:Dziewczyny mała dzis zrobiła kupę i moja uwagę przyciągly czerwone cienkie niteczki i czytam ze to jest krew
pierwszy raz to sie zdarzyło czy Wasze dzieci tez tak miały ??
-
My dzis po ostatnim szczepieniu w tym roku waga 6530g i wzrost 68cm pani dr (była inna pani dr) i powiedziała, ze jest dobrze
oczywiście pytała czy obiadki, zupki i deserki podajemy, a my ze tak, tak...
No ale kolejny dzien, ze spi jak "zając pod miedzą" budzi sie co 2h, a tak to sie kręci i wierci, przekręca sie nosem w materac i ja tak śpię jak wcale i sił totalnie brak. Wcziraj dałam jabłko z marchewką to tak ją otrzepało, że mimo iż próbowałam jeszcze 2 razy podać to buzia zamknięta
D bidon to tylko z rurką tez podobno wlasnie super
Biedroneczko my tez nie mieliśmy czegoś takiego to moze byc jakas alergia tak mi sie wydaje -
Dana no wiem, ze dobre i słodkie, a tylko spróbowała to sie strasznie skrzywiła, mina gorsza niz przy dyni
- podobno niemowlęta odczuwają duzo mocniej smak kwaśny, w zasadzie wszystko zjadłam sama...
Dziadek przywiezie zaraz marchewkę, pasternak, ziemniaka i buraka z ogródka to bedziemy robic papumoze zje wiecej niz łyżeczka...
-
Podobno mają wycofać słoiczki od 4 i 5 mca.
Podsyłam link do bloga, na którym o tym co w słoiczkach siedzi, warto przeczytaćchoc chyba nie ma takiego dziecka co by nigdy tego nie spróbowało
https://zielonyzagonek.pl/sloczek-fasftfood-dla-dziecka-pulapka-na-miliony-rodzicow/marissith, gorgeous lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBrusia współczuję
zdrówka dla Jasia
Zosia zgadzam się z tym blogiem dlatego słoiczkom mówię stanowcze nie.
Zastanawiam się nad tym krzesełkiem do karmienia
http://www.beobsessed.pl/krzeselko-bloom-fresco-chrome-recenzja/#
któraś z was je ma? -
Biedroneczka29 wrote:Dziewczyny mała dzis zrobiła kupę i moja uwagę przyciągly czerwone cienkie niteczki i czytam ze to jest krew
pierwszy raz to sie zdarzyło czy Wasze dzieci tez tak miały ??
-
Mari? Naprawde na krzeselko chcesz wydac ponad 2 tys? Osobiscie uwazam ze jest za drogie i pewnie zadna z nas sie tu na nienie pokusi biorac pod uwage praktycznosc. Zobacz.. Ciezko Ci nawet bedzie to sprzedac potem bo jakkogos stac na krzeselko uzywane za 1 tys to raczej stac go na niwe za 2:) zrobisz jak uwazasz. Recenzje masz napisana:) opinii pewnie nie za duzo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 19:30
-
Kiepsko bardzo wysoka leukocytoza na przyjęciu mielusmy 39 st. Dostaje przeciwbólowe i goraczkowe antybiotyk o szerokim spectrum. A co dokładnie nie wiadomo. Jutro dopiero posiewy będą. Orientujecie się na co są badania pobierane do takich fiolek z piaskiem niby.? żadnej żyły nie można było znaleźć i tyle razy kluty nawet 3 razy z głowy. Płakać mi się ciągle chce. Najgorsze jest to że ciągle mnie gdzieś zbywali płacze to tak ma być i koniec. Dopiero jak taka gorączka. A no bo my nie jesteśmy w Olsztynie tylko tutaj u mamy i lekarka z wizyty jednorazowej nas skierowała bo wczoraj tak ostro nie było ale dziś stwierdziła że mamy iść od razu.