Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuli nie wiem jaki jest do tego Twój stosunek ale nas rehabilitantka bardzo przestrzegla przed sadzaniem dziecka ktore jeszcze nie siada samo. Nawet na kolanach. Mi jest ciężko bo niunia wazy juz ok 8kg i sadzanie ulatwia sprawę ale przestalam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2016, 13:36
-
Mila u Was bez zmian? Szkoda...
Ja już odliczam dni do powrotu do domku. Jestem już taka zmęczona. W domu mogę zostawić Młodego na macie, pójść spokojnie do łazienki, umyć gary czy wypić kawkę bo mam na niego cały czas oko. U rodziców niestety wszędzie go muszę targać ze sobą bo to domek więc go nie zostawię samego. Dobrze że mam Tulę to zawsze trochę ręce odpoczną. Do tego nocne wstawanie-masakra. Tak zawsze Mąż mnie odciąża jak mam ochotę sobie pospać. A Mały ostatnio kręci się w nocy i jęczy na śpiocha. Dziś od 2 do 4 co chwilę do niego wstawałam aż w końcu wzięłam do swojego łóżka i już spał spokojnie.
A jeszcze dziś od rana rzygać mi się chce i zawroty głowy. Albo się czymś przytrułam albo jestem w ciąży
-
Lexi to ciaza - mówię Ci
No właśnie Tymonek to siła, odrazu żyć się chce gdy tak się z rana szczerze uśmiechniew ogole ostatnio straszny z niego przytulasek, a na głos potrafi już się śmiać bez większego powodu, cudny jest
dana222, adelka77, tysiaa93, Tusiaa, Joanna_88 lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Jestem jestem
Wybaczcie ale pobyt w Polsce pozniej powrót ,następnie goście i czasu nie było.
Na weselu byliśmy z corcia,była grzeczna jak aniołek nie bała sie w ogole na sali i spała pieknie w mega głośnym pokoju az byłam w szokunosiła sie na rekach i była w siódmym niebie
Na chrzcinach rownież byla grzeczniutka jak aniołek
Sofijka ma juz 5msc i 2 dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2016, 13:36
Bruśka, adelka77, L, Tusiaa, Mila920, tysiaa93, dana222, Lexi150, Kri, Zosia_wop, Moniaa, marissith lubią tę wiadomość