X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • L Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Belizee wrote:
    Śliczne maluchy. Delicolu nie dawalam. Y nas te bulgotki bo lyka powietrze. Ciągle przerywa karmienie i do odbicia. Butelki z avent zmieniliśmy na tommee tippee i przez r ich było ok a teraz znowu. Małemu nie chce się szeroko buzi otwierać i objąć smoka.

My mamy dr Browns butelkę ona ma taką rurkę w środku i niby super to jak dziecko za dużo powietrza łapie właśnie. Możesz spróbować ze smoczkiem nr.2

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • Belizee Koleżanka

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ľ spróbuję chyba. Juz mi wiele nie zostało do spróbowania. A nóż się uda:) dzieki

• Bagabaga Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Belize z canpolu z zaworem Habermana nasz nie łykał grama powietrza i nic mu po brodzie nie ciekło. Butla w miarę tania i dostępna w Rossie wiec może warto spróbować

atdc6iyei0o27of5.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obudziłam się prawie zdrowa, jupi :P
    Miłego wtorku! :)
    Gdzie jesteście? :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2016, 07:50

Moniaa, Lexi150 lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecko mnie wykończy... budzi się jeszcze częściej niż wcześniej. Od jakiegoś czasu zastanawiam się, czy ja w nocy przesypiam łącznie jakieś 2 godziny? Padam na twarz!!! Dziś otwieram jedno oko (o 5:10!), a ten mały ancymon oczy jak 5zł i wpatrzony we mnie, więc musiał wstać już sporo wcześniej... Co za dziecko :D

A wczoraj zrobiłam jesienno-zimowe zakupy w Pepco - są teraz fajne rzeczy, więc kupiłam spodnie ortalionowe na polarze, gruby ocieplacz z kapturem i kurtkę jesienną :) jeszcze jeden ocieplacz mnie kusił, ale odpuściłam, jednak nie wiem na jak długo :P

tysiaa93 lubi tę wiadomość

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gorgeous skoro nocki tak słabo przesypia, to pośpi przynajmniej trochę w dzień? Śpij wtedy razem z nim, obowiązki poczekają a odespać czasem trzeba, nie jesteśmy robotami :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysiu, w dzień ma 2, max. 3 drzemki - jedna do południa jest najdłuższa, tak ze 2h, a później to jak z zegarkiem w ręku 30 lub 45 minut. No właśnie problem w tym, że ja nie umiem spać w dzień, nawet jak jestem zmęczona... albo przewracam się godzinę, żeby zamknąć oczy na 15 minut :/

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia_wop wrote:
    Gabi ślicznotko wszystkiego dobrego ;)

My dzis byliśmy na ślubie mojego taty, obrzarlam sie az za duzo, jak zawsze pochłaniam jak odkurzacz, a pozniej żałuje :-/
    I dobrze Zosia ze żałujesz ...
    Przecież od zawsze wiadomo że "Żal dupę ściska! " haha

Lexi150, tysiaa93, Zosia_wop lubią tę wiadomość

• Lexi150 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moje dziecię jak poszło spać wczoraj o 21 to tak wstał o 6, zjadł pogadał i przed 7 znów spaliśmy do 9.20. Aż w szoku byłam bo ostatnio w nocy wcześnie pobudki były. Ale wczoraj kiepsko spał w dzień więc może dlatego tak padł.

Gorgeous a Jaś w nocy je tak często?

tysiaa93, Tusiaa, Joanna_88 lubią tę wiadomość

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posiewy jałowe jutro badanie z kontrastem zobaczymy czemu to tak wyszło. Czwartek piątek może wyjdziemy.
    Już mam dość patrzenia na te wklucia i jego cierpienie. Wczoraj małemu przynioslam ciuchcie w nagrodę bo poszukiwania zabawki zakończyły się na zakupie piciagu szczeniaczka uczniaczka wzięłam sama lokomotywe jest zauroczony. Biedak chociaż tyle ma tej radości.
    Czekamy dzielnie do jutra i odliczamy godziny. Nadal prosimy Was o kciuki.

O i ładnie spał wraca do swej formy od 19 do 00 koleżanka go obudziła. I potem do 5;30. Więc superancko. Slemy Wam całusy.

Lexi150, tysiaa93, Tusiaa, Joanna_88, Zosia_wop lubią tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusia jestescie bardzo dzielni, juz niedlugo bedziecie w domku

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak mnie denerwuje to niedziałające forum

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Kri Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusia trzymaj się!
    Straszna lipa z tym forum.

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sofijka wczoraj zjadła banana i dzis rano znowu kupa z czerwonymi nitkami,czyli chyba banana musimy odstawić.W czwartek mamy wizyte wiec zapytamy.Czytalam na necie to niby kupa po bananie moze tak wygladac.Sama juz nie wiem co o tym myślec.

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No zżarła znowu posty. M.in mój o tym,że po bananie takie nitki w kupie są raczej normalnością.
    Ale za to dziewczyny odzyskały avatarki.

atdc6iyei0o27of5.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie tez wkiurza to niedziałajace forum :( ja tez swojemu banana dałam ale nie zauwazyłam krwi na szczescie :)

Brusia trzymamy kciuki ! a powiedz mi gdzie mu sie te odparzenia zrobiły ? na tyłku czy na jajeczkach? No i dlaczego mówisz zeby odciagac mu ptaszka? Ja swojemu nie ruszam a nawet bym sie bała że mu cos zrobie .

Lexi zazdroszcze ze Twój Igus tak sypia :)

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też nie ruszam, na początku minimalnie ruszalam ale dopytałam lekarza i mowil żeby nie ruszać

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Joanna_88 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ten kubek Nuka o którym pisałyscie stronę wcześniej to kubek niekapek? Czy dajecie też dzieciakom do picia jakies soczki?

ex2bx1hp35w324su.png
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi, nie dołuj ;-)
    Na tyle pobudek to Jaś raz lub dwa troszkę zje, a tak to jak tylko się przebudza, to już szuka piersi i uspokaja się, jak czuje, że ma ją w buzi. Niestety nieraz budzi się tylko, jak cycek wypadnie, więc chcąc nie chcąc muszę czuwać... A cwaniaczek smokiem nie da się oszukać...

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia bo z tego nie odciagsni po części takie problemy mąż zawsze na mnie krzyczał jak mu mylam. Ale po tyg we wtorek miał cewnik tydz temu i wczoraj i strasznie dużo takidgo serka było. Będę teraz myć cidziennie. A odparzenie przy odbycie od częstego załatwiania co 1 puelucha do wymiany bo mieliśmy leki moczopędne.

dqprqtkfus8kbbbd.png
‹‹ 1899 1900 1901 1902 1903 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna to poważny stan, w którym zarodek zagnieżdża się poza macicą, najczęściej w jajowodzie. Chociaż początkowo może przypominać prawidłową ciążę, kluczowymi sygnałami ostrzegawczymi są ból podbrzusza, krwawienie oraz nieprawidłowy przyrost hormonu HCG. Poznaj przyczyny tego zjawiska oraz metody diagnostyki i leczenia, które pozwalają chronić zdrowie i przyszłą płodność kobiety.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ