Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Belizee wrote:Śliczne maluchy. Delicolu nie dawalam. Y nas te bulgotki bo lyka powietrze. Ciągle przerywa karmienie i do odbicia. Butelki z avent zmieniliśmy na tommee tippee i przez r ich było ok a teraz znowu. Małemu nie chce się szeroko buzi otwierać i objąć smoka.
My mamy dr Browns butelkę ona ma taką rurkę w środku i niby super to jak dziecko za dużo powietrza łapie właśnie. Możesz spróbować ze smoczkiem nr.2 -
Moje dziecko mnie wykończy... budzi się jeszcze częściej niż wcześniej. Od jakiegoś czasu zastanawiam się, czy ja w nocy przesypiam łącznie jakieś 2 godziny? Padam na twarz!!! Dziś otwieram jedno oko (o 5:10!), a ten mały ancymon oczy jak 5zł i wpatrzony we mnie, więc musiał wstać już sporo wcześniej... Co za dziecko
A wczoraj zrobiłam jesienno-zimowe zakupy w Pepco - są teraz fajne rzeczy, więc kupiłam spodnie ortalionowe na polarze, gruby ocieplacz z kapturem i kurtkę jesiennąjeszcze jeden ocieplacz mnie kusił, ale odpuściłam, jednak nie wiem na jak długo
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Tysiu, w dzień ma 2, max. 3 drzemki - jedna do południa jest najdłuższa, tak ze 2h, a później to jak z zegarkiem w ręku 30 lub 45 minut. No właśnie problem w tym, że ja nie umiem spać w dzień, nawet jak jestem zmęczona... albo przewracam się godzinę, żeby zamknąć oczy na 15 minut
-
Zosia_wop wrote:Gabi ślicznotko wszystkiego dobrego
My dzis byliśmy na ślubie mojego taty, obrzarlam sie az za duzo, jak zawsze pochłaniam jak odkurzacz, a pozniej żałuje
Przecież od zawsze wiadomo że "Żal dupę ściska! " hahaLexi150, tysiaa93, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
A moje dziecię jak poszło spać wczoraj o 21 to tak wstał o 6, zjadł pogadał i przed 7 znów spaliśmy do 9.20. Aż w szoku byłam bo ostatnio w nocy wcześnie pobudki były. Ale wczoraj kiepsko spał w dzień więc może dlatego tak padł.
Gorgeous a Jaś w nocy je tak często?tysiaa93, Tusiaa, Joanna_88 lubią tę wiadomość
-
Posiewy jałowe jutro badanie z kontrastem zobaczymy czemu to tak wyszło. Czwartek piątek może wyjdziemy.
Już mam dość patrzenia na te wklucia i jego cierpienie. Wczoraj małemu przynioslam ciuchcie w nagrodę bo poszukiwania zabawki zakończyły się na zakupie piciagu szczeniaczka uczniaczka wzięłam sama lokomotywe jest zauroczony. Biedak chociaż tyle ma tej radości.
Czekamy dzielnie do jutra i odliczamy godziny. Nadal prosimy Was o kciuki.
O i ładnie spał wraca do swej formy od 19 do 00 koleżanka go obudziła. I potem do 5;30. Więc superancko. Slemy Wam całusy.Lexi150, tysiaa93, Tusiaa, Joanna_88, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
Sofijka wczoraj zjadła banana i dzis rano znowu kupa z czerwonymi nitkami,czyli chyba banana musimy odstawić.W czwartek mamy wizyte wiec zapytamy.Czytalam na necie to niby kupa po bananie moze tak wygladac.Sama juz nie wiem co o tym myślec.
-
mnie tez wkiurza to niedziałajace forum
ja tez swojemu banana dałam ale nie zauwazyłam krwi na szczescie
Brusia trzymamy kciuki ! a powiedz mi gdzie mu sie te odparzenia zrobiły ? na tyłku czy na jajeczkach? No i dlaczego mówisz zeby odciagac mu ptaszka? Ja swojemu nie ruszam a nawet bym sie bała że mu cos zrobie .
Lexi zazdroszcze ze Twój Igus tak sypiaKubuś
-
Lexi, nie dołuj
Na tyle pobudek to Jaś raz lub dwa troszkę zje, a tak to jak tylko się przebudza, to już szuka piersi i uspokaja się, jak czuje, że ma ją w buzi. Niestety nieraz budzi się tylko, jak cycek wypadnie, więc chcąc nie chcąc muszę czuwać... A cwaniaczek smokiem nie da się oszukać... -
Tusia bo z tego nie odciagsni po części takie problemy mąż zawsze na mnie krzyczał jak mu mylam. Ale po tyg we wtorek miał cewnik tydz temu i wczoraj i strasznie dużo takidgo serka było. Będę teraz myć cidziennie. A odparzenie przy odbycie od częstego załatwiania co 1 puelucha do wymiany bo mieliśmy leki moczopędne.