Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny nie nadrobię całości, ale czytałam wyrywkowo. Nie było mnie chyba z 2 tyg
Urlop mamy dopiero w 2 połowie września, a tak to zrobiliśmy sobie 2 weekendy wyjazdowe po których Pola stawała się demonem wcielonym. Także wypady 2 dniowe u nas uważam za zakończone, jak wyjeżdżać to na dłużej.
Dużo dużo duuuuużo zdrówka dla Wojtusia i Jasia.
Najlepsze życzonka dla półroczniaków które mnie ominęły
Pola wcina w zasadzie już każdą zupkę, przez weekend próbujemy z jajkiem. Kaszki nadal są be i szybciutko jest płacz.
SKończyła mamowaćteraz na fali jest baba i papa, jak ma palucha w buzi to wychodzi tata. Mój małżu to wniebowzięty wchodzi
Florka waży już więcej niż Pola.
Muszę spróbować podać młodej skórkę chleba, kurka my za tydzień mamy już 7miesięcy!tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka29 wrote:Sofijka wczoraj zjadła banana i dzis rano znowu kupa z czerwonymi nitkami,czyli chyba banana musimy odstawić.W czwartek mamy wizyte wiec zapytamy.Czytalam na necie to niby kupa po bananie moze tak wygladac.Sama juz nie wiem co o tym myślec.
-
Mila 100 lat dla Tymka! on siedzi jak dorosły!
Jagoda tylko patrzeć a wstanie
Mój W to przy waszych to Dzidziuś jeszczejedziemy dziś pobrać krew, trzymajcie kciuki za wyniki. P
Powiem wam, że odkąd przeszłam na dietę bezmleczną ( bez czeko i lodów buuu, nawet tortu nie spróbowałam na chrzcinach) to Wojtek robi 1 kupsko dziennie a robił po 4. Czyli nie było to normalną rzeczą w jego przypadku.
Biedroneczka, lepiej uważaj, obserwuj te kupki, u nas tak się zaczynało... Tfu tfu.Mila920 lubi tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Ciągle to forum jest nieaktywne, ciągle coś usuwają i ciągle niby coś zmieniają ale jakoś tych zmian na lepsze kuźwa nie widać...
-
tuli pamiętasz ile czasu Jagodzie zajeło podniesienie się na czworaka, odkąd zaczeła próby? bo mój mozolnie od kilku dni to usiłuje zrobić??
Ale mój też do siedzenia to się średni garnie, teraz na tapecie jest podnoszenie 4 liter i robienie coś ala pozycja psa tylko z głową na ziemi17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Wszystkiego dobrego dla Tymusia
Kri super fotka
Serio Vayn ze juz wiecej wazy? Wy pewnie i tak zaraz nadrobicie
D ja w ciazy miałam ciagle stan zapalny i moj dr w ciazy mi Cyto nie robił nic, ani po i miałam chyba 5lat przerwy wiec poszłam do innego i zaproponował Cyto i kolpo i wtedy wyszło zle, wiec zalecił badania na hpv, chyba bede musiała robic Cyto i kolpo cześciej jednak, a wycinek miał pobierać w razie złego testu na hpv...bo to prywatna klinika to bym i tak szukają kogos na NFZMila920, Kri lubią tę wiadomość
-
A Florka tez sie tak podnosi, jak zaczęła pełzać tak z 2-3 tyg temu i sie zaczęła tak podnosić na rękach i nogach od paru dni, a wczoraj biednej rączki odmówiły nagle posłuszeństwa i upadła - walnęła głowa o ziemie (na puzzle plus koc) i tak sie rozryczała, ze szok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 14:20
-
Ale macie szybkie te dzieciaki
Gabrysia jak narazie próbuje dźwigać dupkę i brzuch w górę, jak jej się nie udaje to zaraz się denerwuje i krzyczy, a posadzona to się chwieje na boki i zaraz jest bęc, jeszcze sporo "treningu" przed nią
Za to pełzanie opanowała do mistrzostwa
Super foteczki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 14:56