Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny! Problemy z brzuszkiem to były bulgotanie jeszcze jak był przy piersi i nie chciał wogóle jesc. Potem w butelce dawalam mu swoje mleczko a ze laktatoren duzo nie ściągalam do przeszlismy na mm. Pediatra mówi ze osłonowo dobrze zostawić debridat. A z brzuchem to meczy się przy bakach. Mam wrażenie ze cały dzień prze jak by c ghhh ciał zrobić kupkę. Ale jak robi kupkę to nie płacze. Jest gesta i raz dziennie. Podaje oprócz debridatu probiotyk i sab simplex.
-
Duzo szczęścia mala ksiezniczko! :-* Ale słodko te kwiatuszki trzyma
Ja mam kubek nuka i Tymoniasty od poczatku radzi sobie świetnie:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 09:51
Biedroneczka29, marissith, tysiaa93, Lexi150, gorgeous, d84, L, Zosia_wop, dana222, Moniaa, Joanna_88, vayn lubią tę wiadomość
-
Jakie piękne maluszki
Byliśmy dziś z Jasiem w piaskownicy (oczywiście siedział na moich kolanach) i jakby dziecka nie było... był zachwycony możliwością dotknięcia piasku stópkami i wpatrywał się w piach i bawiące się dzieci. Wszyscy byli zachwyceni jego minami, w których strzelaniu jest mistrzem
tysiaa93, Lexi150 lubią tę wiadomość
-
Mila jaką macie fajną czapeczkę! Gdzie można takie cuda kupić? My na te ciepłe dni mamy jedną która się nada, nic fajnego do tej pory nie mogłam trafić
A czy któraś z Was ma w takim razie podgrzewacz, z którego jest zadowolona?Bagabaga lubi tę wiadomość
-
Słodka ale dzisiaj tak marudna, że masakra
Prawa dolna jedyneczka się przebija. W dodatku ja mam taki katar, że aż głowa od niego pobolewa. Mam nadzieję, że jutro obudzę się zdrowa
Paola http://canpolbabies.com/pl/produkty/produkt/824 mam ten i jest ok -
Jasiek waży 9 kg wypija po 120 obecnie i 150 na noc. Dodawaj espumisan przedzie no i picie. Dziś się tak zryczalam w zabiegowym że masakra 9 razy klucie i zmiana wenflona znów na głowie. Tragedia pibrali wszystko i mam nadzieję że będzie ok. Dziewczyny sciagajcie napletki i myjcie! Maść na odparzenia tormentiol bez recepty mega szybko pomaga po tym jak schodzilo ok 20 pampersow na dzień mimo smarowania bepantemem sudocremem i mascia pueciornikowa ta jedyna zadziałała. A odparzenie samoistnie się zrobiło. Całuję Was trzymajcie kciuki dalej
-
Paola - allegro, bo w sklepach tez na nic sensownego nie mogłam trafić, tutaj link - http://allegro.pl/czapka-z-daszkiem-kapelusz-46-50-lato-86-92-98-i6158296957.html
Lexi Mickey jest super, ale szczerze to polowalam na Donaldabyły tylko kolory dla dziewczynek.
Brusia trzymaj się tam jakoś! Już niedługo będzie po wszystkim, bądź silnaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2016, 19:13
-
Śliczne maluchy. Delicolu nie dawalam. Y nas te bulgotki bo lyka powietrze. Ciągle przerywa karmienie i do odbicia. Butelki z avent zmieniliśmy na tommee tippee i przez r ich było ok a teraz znowu. Małemu nie chce się szeroko buzi otwierać i objąć smoka.
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Gabi ślicznotko wszystkiego dobrego
My dzis byliśmy na ślubie mojego taty, obrzarlam sie az za duzo, jak zawsze pochłaniam jak odkurzacz, a pozniej żałuje
My mamy avent z pingwinkiem i twardym ustnikiem i jest radocha, ale kazdy musi pod siebie dostosować, a bidonu nie kupiłam bo nic sensownego nie znalazłam, jednak najbardziej bym chciała zeby uczula sie z kubeczka.
Wczoraj narobiłam ziemniaka z cukinią i mam jakies zapasy na 18dni swojskich obiadkówjeszcze warzywa są to musze cos pokombinować, a jutro chce kupić maliny - takie z ryneczku, bo nie mam swoich i dać małej, bo jabłko jest be to moze co innego zasmakuje
tysiaa93 lubi tę wiadomość