Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny! Problemy z brzuszkiem to były bulgotanie jeszcze jak był przy piersi i nie chciał wogóle jesc. Potem w butelce dawalam mu swoje mleczko a ze laktatoren duzo nie ściągalam do przeszlismy na mm. Pediatra mówi ze osłonowo dobrze zostawić debridat. A z brzuchem to meczy się przy bakach. Mam wrażenie ze cały dzień prze jak by c ghhh ciał zrobić kupkę. Ale jak robi kupkę to nie płacze. Jest gesta i raz dziennie. Podaje oprócz debridatu probiotyk i sab simplex.
-
Duzo szczęścia mala ksiezniczko! :-* Ale słodko te kwiatuszki trzyma

Ja mam kubek nuka i Tymoniasty od poczatku radzi sobie świetnie:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 09:51
Biedroneczka29, marissith, tysiaa93, Lexi150, gorgeous, d84, L, Zosia_wop, dana222, Moniaa, Joanna_88, vayn lubią tę wiadomość

-
Jakie piękne maluszki
Byliśmy dziś z Jasiem w piaskownicy (oczywiście siedział na moich kolanach) i jakby dziecka nie było... był zachwycony możliwością dotknięcia piasku stópkami i wpatrywał się w piach i bawiące się dzieci. Wszyscy byli zachwyceni jego minami, w których strzelaniu jest mistrzem
tysiaa93, Lexi150 lubią tę wiadomość
-
Mila jaką macie fajną czapeczkę! Gdzie można takie cuda kupić? My na te ciepłe dni mamy jedną która się nada, nic fajnego do tej pory nie mogłam trafić

A czy któraś z Was ma w takim razie podgrzewacz, z którego jest zadowolona?
Bagabaga lubi tę wiadomość
-
Słodka ale dzisiaj tak marudna, że masakra
Prawa dolna jedyneczka się przebija. W dodatku ja mam taki katar, że aż głowa od niego pobolewa. Mam nadzieję, że jutro obudzę się zdrowa 
Paola http://canpolbabies.com/pl/produkty/produkt/824 mam ten i jest ok -
Jasiek waży 9 kg wypija po 120 obecnie i 150 na noc. Dodawaj espumisan przedzie no i picie. Dziś się tak zryczalam w zabiegowym że masakra 9 razy klucie i zmiana wenflona znów na głowie. Tragedia pibrali wszystko i mam nadzieję że będzie ok. Dziewczyny sciagajcie napletki i myjcie! Maść na odparzenia tormentiol bez recepty mega szybko pomaga po tym jak schodzilo ok 20 pampersow na dzień mimo smarowania bepantemem sudocremem i mascia pueciornikowa ta jedyna zadziałała. A odparzenie samoistnie się zrobiło. Całuję Was trzymajcie kciuki dalej

-
Paola - allegro, bo w sklepach tez na nic sensownego nie mogłam trafić, tutaj link - http://allegro.pl/czapka-z-daszkiem-kapelusz-46-50-lato-86-92-98-i6158296957.html
Lexi Mickey jest super, ale szczerze to polowalam na Donalda
były tylko kolory dla dziewczynek.
Brusia trzymaj się tam jakoś! Już niedługo będzie po wszystkim, bądź silna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2016, 19:13

-
Śliczne maluchy. Delicolu nie dawalam. Y nas te bulgotki bo lyka powietrze. Ciągle przerywa karmienie i do odbicia. Butelki z avent zmieniliśmy na tommee tippee i przez r ich było ok a teraz znowu. Małemu nie chce się szeroko buzi otwierać i objąć smoka.
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Gabi ślicznotko wszystkiego dobrego

My dzis byliśmy na ślubie mojego taty, obrzarlam sie az za duzo, jak zawsze pochłaniam jak odkurzacz, a pozniej żałuje
My mamy avent z pingwinkiem i twardym ustnikiem i jest radocha, ale kazdy musi pod siebie dostosować, a bidonu nie kupiłam bo nic sensownego nie znalazłam, jednak najbardziej bym chciała zeby uczula sie z kubeczka.
Wczoraj narobiłam ziemniaka z cukinią i mam jakies zapasy na 18dni swojskich obiadków
jeszcze warzywa są to musze cos pokombinować, a jutro chce kupić maliny - takie z ryneczku, bo nie mam swoich i dać małej, bo jabłko jest be to moze co innego zasmakuje
tysiaa93 lubi tę wiadomość