Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Brusia a nie mozesz wziać z domu a;lbo żeby Ci dali czajnik elektryczny . Ewentualnie wode zebys miała zizmna w butelce i w termosie gorącą i bys mieszała.
Trzymajcie sie !
L masz racje chceili Cie odizolowac od forum heheh
Kuba tez ostatnio i w dzien i w nocy budzi sie z krzykiem. Cieżko go uspokoic
Wczoraj zostawilismy małego z mama i poszlismy na domówke. Oczywiscie nie piłam bo byłam pod tel. Koło 20 przyjechałam go wykąpac , nakarmic i ululac do snu bo chyba czuł że chce wyjsc. Na poczatku jak juz go raz odłozylam do łózeczka to zaczał płakac i mama poszła do niego . Niestety nie mogła go uspokoic i musiałam to zrobiac ale na szczescie zasnął
Wyobrazcie sobie ze jak poszlismy o 18 to nie zmruzył oka w ogóle a nie spał od 13
Marudził, jęczał i babacia z dziadkiem na zmiane go zabawiali 
Zaczelismy sie zbierac do domu cos [przed 2 i mama dzwoni że kuba sie obudził i płacze/krzyczy a na jedzenie było jeszcze za wczesnie . Przyjechalismy i z trudem go ululałam. co odkładałam koło siebie na łózko to sie budził :(dopiero cos po 3 udało sie go odłozyc do łózeczka a o 5 sie obudził na jedzenie.
Od dzisiaj zwiekszam mu ilosc mm bo moze za mało to juz dla niego . Ciezko mi to wyczuc jak wszystko zawsze wypija
Kubuś

-
Tusia pomysł z termosem gorącej wody jest super. W domu też tak robimy jak się zanosi, że prądu nie będzie.
Jednak myślę, że nie bez powodu to mleko w szpitalu przyrządza jakaś pani dietetyk i mogą Brusi robić z tym problemy... Ale warto zapytać, bo to przecież jakiś nonsens. Mój jak chce jeść to by pół oddziału obudził jakby mu kazali czekać... -
W szpitalu nie wolno samemu robić mleka dziecku. Tylko to co podają. Żeby zmniejszyć ilość czynników mogących wpływać na stan zdrowia dziecka. Bo tak mają kontrolę nad tym co i kiedy zostało podane.
My w zasadzie od początku lecimy z termosem. Zagotowuję raz na dobę i trzyma ciepło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2016, 12:16
-
Muszę sobie ponarzekać. Od piątku boli mnie brzuch, od soboty lewy cycek, chyba znowu sie kanalik przytkał, a od dzisia doszła głowa. Dobrze ze dziadki sie zlitowały i wzięli go na 3 godziny, ja pierwszy raz wykorzystałam to na leżenie, a nie na prasowanie, sprzątanie itp.
Bagabaga sto lat dla córeczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2016, 12:27

-
Bagabaga wrote:Tusia pomysł z termosem gorącej wody jest super. W domu też tak robimy jak się zanosi, że prądu nie będzie.
A ja tak robie odkąd przeszłam na mm. Jest duzo szybciej zmieszac dwie wody niz czekac az sie zagotuje albo podgrzeje
Biedroneczko super wyglądasz
aaa jakie masz widoki
pozazdrościc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2016, 14:29
Biedroneczka29 lubi tę wiadomość
Kubuś

-
No właśnie nie można samemu nic dawać. A jeszcze przywieźli dziwcko nie wiadomo z czym i dostaliśmy dziecko do sali więc ciężko będzie szczególnie w nocy jak Jasiek krzyczy na mleko.
Dziewczyny net mi się wyczerpal więc może mnie nie być. Jutro pobranie moczu czekamy na posiewy i umawiamy to badanie z kontrastem więc czwartek lub piątek dopiero wyjdziemy... No o ile wszystko dobrze będzie trzymajcie dalej kciuki