Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Brusia a nie mozesz wziać z domu a;lbo żeby Ci dali czajnik elektryczny . Ewentualnie wode zebys miała zizmna w butelce i w termosie gorącą i bys mieszała.
Trzymajcie sie !
L masz racje chceili Cie odizolowac od forum heheh
Kuba tez ostatnio i w dzien i w nocy budzi sie z krzykiem. Cieżko go uspokoic
Wczoraj zostawilismy małego z mama i poszlismy na domówke. Oczywiscie nie piłam bo byłam pod tel. Koło 20 przyjechałam go wykąpac , nakarmic i ululac do snu bo chyba czuł że chce wyjsc. Na poczatku jak juz go raz odłozylam do łózeczka to zaczał płakac i mama poszła do niego . Niestety nie mogła go uspokoic i musiałam to zrobiac ale na szczescie zasnął
Wyobrazcie sobie ze jak poszlismy o 18 to nie zmruzył oka w ogóle a nie spał od 13Marudził, jęczał i babacia z dziadkiem na zmiane go zabawiali
Zaczelismy sie zbierac do domu cos [przed 2 i mama dzwoni że kuba sie obudził i płacze/krzyczy a na jedzenie było jeszcze za wczesnie . Przyjechalismy i z trudem go ululałam. co odkładałam koło siebie na łózko to sie budził :(dopiero cos po 3 udało sie go odłozyc do łózeczka a o 5 sie obudził na jedzenie.
Od dzisiaj zwiekszam mu ilosc mm bo moze za mało to juz dla niego . Ciezko mi to wyczuc jak wszystko zawsze wypija
Kubuś
-
Tusia pomysł z termosem gorącej wody jest super. W domu też tak robimy jak się zanosi, że prądu nie będzie.
Jednak myślę, że nie bez powodu to mleko w szpitalu przyrządza jakaś pani dietetyk i mogą Brusi robić z tym problemy... Ale warto zapytać, bo to przecież jakiś nonsens. Mój jak chce jeść to by pół oddziału obudził jakby mu kazali czekać... -
W szpitalu nie wolno samemu robić mleka dziecku. Tylko to co podają. Żeby zmniejszyć ilość czynników mogących wpływać na stan zdrowia dziecka. Bo tak mają kontrolę nad tym co i kiedy zostało podane.
My w zasadzie od początku lecimy z termosem. Zagotowuję raz na dobę i trzyma ciepło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2016, 12:16
-
Muszę sobie ponarzekać. Od piątku boli mnie brzuch, od soboty lewy cycek, chyba znowu sie kanalik przytkał, a od dzisia doszła głowa. Dobrze ze dziadki sie zlitowały i wzięli go na 3 godziny, ja pierwszy raz wykorzystałam to na leżenie, a nie na prasowanie, sprzątanie itp.
Bagabaga sto lat dla córeczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2016, 12:27
-
Bagabaga wrote:Tusia pomysł z termosem gorącej wody jest super. W domu też tak robimy jak się zanosi, że prądu nie będzie.
A ja tak robie odkąd przeszłam na mm. Jest duzo szybciej zmieszac dwie wody niz czekac az sie zagotuje albo podgrzeje
Biedroneczko super wyglądaszaaa jakie masz widoki
pozazdrościc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2016, 14:29
Biedroneczka29 lubi tę wiadomość
Kubuś
-
No właśnie nie można samemu nic dawać. A jeszcze przywieźli dziwcko nie wiadomo z czym i dostaliśmy dziecko do sali więc ciężko będzie szczególnie w nocy jak Jasiek krzyczy na mleko.
Dziewczyny net mi się wyczerpal więc może mnie nie być. Jutro pobranie moczu czekamy na posiewy i umawiamy to badanie z kontrastem więc czwartek lub piątek dopiero wyjdziemy... No o ile wszystko dobrze będzie trzymajcie dalej kciuki