Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaś zdolniacha!
Misza jaki słodki wędkarz
U mnie w tesco promo nie ma na enfamil. A już się napalilam.Dziś za to w lidlu kupilam kurtke softshell. Fajne sa. I męża tez zaopatrzylam
Betę zrobiłam i czekam na wyniki. Trzymajcie kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 11:25
tysiaa93, vayn, tulipanna, Zosia_wop, marissith, gorgeous lubią tę wiadomość
-
Gorgeus Jaś jest superprędki w nadrabianiu tego, czego mu wcześniej nie było wolno. Gratulacje i aż strach co to on będzie teraz wyczyniał
chyba Jagodę przegoni
No właśnie 100 lat Jagoda!
Lexi super eleganckie te pazurki. To na chrzciny, tak? Apropos. Kiedyś gadałam, ze nie robię a tu tatuś się ostatnio zaczął upominać kiedy.tulipanna, gorgeous lubią tę wiadomość
-
Jagódko wszystkiego dobrego!
Beta 170So happy
tysiaa93, vayn, tulipanna, Kri, Mila920, Zosia_wop, marissith, Biedroneczka29, Tusiaa, d84, Ediii, Iwa2016, gorgeous, dana222 lubią tę wiadomość
-
tulipanna wrote:Ja to chyba rzuce tę patologie i do pracy nie wroce!!!
Praca marzeń to nie jest, połowa kasy prawie to dojazdytakże tego
ale wiadomo przemyślę temat
Sto lat Jagoda!
Jasio jesteśmy dumni!
Misza
I... Lexi!Lexi150 lubi tę wiadomość
-
Brusia możesz rozszerzyć temat tranu? Wiesz, po co i dlaczego
chętnie sie dowiem. Ja mam możliwość wykorzystania zaległych urlopów i jeszcze pol roku wydłużyć macierzyński, ale powiem, ze sie waham. U mnie nie ma opcji niepracowania i boje sie ze z obiegu wypadne... A akurat jak sie to skonczy moje dziecko bedzie miało półtora roku to czas na drugie. Zanim sie uda... To co na znowu rok popracuje i znowu na zwolnienie... Sama nie wiem...
Lexi gratuluje! Super bedzie śledzić twoje perypetie :p przetrzesz nam razem z Edii szlakiLexi150 lubi tę wiadomość
-
Aaaaa Lexi ale super!!!! Gratuluje!!! Bardziemy z Toba przezywać wszystko od nowa
Wszystkiego dobrego dla Jagódki
Przez getry w paski dziewczynka? A ja dzis ubrałam mała w body w granatowo białe paski i granatowe leginsy i szara opaskę z różowa kokarda i co? W sklepie die zachwycali ślicznym chłopcem...jeszcze nigdy nikt nie powiedział, ze to dziewczynka, nawet kiedys miała czerwonego rampetsa to facet sie pytał jak chłopiec ma na imię takze ten...
Tez nie chce do pracyno ale jesli chce sie stad wyprowadzić to musze
Lexi150 lubi tę wiadomość
-
Aaaaa Lexi ale super!!!! Gratuluje!!! Bardziemy z Toba przezywać wszystko od nowa
Przez getry w paski dziewczynka? A ja dzis ubrałam mała w body w granatowo białe paski i granatowe leginsy i szara opaskę z różowa kokarda i co? W sklepie die zachwycali ślicznym chłopcem...jeszcze nigdy nikt nie powiedział, ze to dziewczynka, nawet kiedys miała czerwonego rampetsa to facet sie pytał jak chłopiec ma na imię takze ten...
-