Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Brusia nie wiem. Jak będę miała chwilę jutro albo w piątek to podskoczę i sprawdzę jak chcesz. Dziś chciałam kupić pampersy to już tylko 1 zostały a kolejki były takie jakby tam za darmo coś dawali
-
Ła Ła łi Ła! Super mamuśka! Super dzidzia. Jakie widoki! Kolejna fajna laseczka w naszym gronie.
Nosidło super sprawa - potwierdzam.
Evans tak jak Lexi pisze najpopularniejsze polskie kaszki to sam cukier. Lepiej kupować sprawdzone a mniej popularne.
Brusia powodzenia w łapaniu sika. Niewyobrażam sobie... -
Moje dziecko 5:20 wyspane,moze i by spała dalej ale pierdziała i byłam pewna ze ma kupę wiec wzielam sie za zmianę pampersa oczywiscie w pampersie był tylko Pan Kleks i było po spaniu,60:20 wyszłyśmy z kajaka czyt.lozka posiedziała w swoim nocniku czyt.bujaku tam zawsze robi kupę poszłyśmy umyc pupcie dostała cyca i spi,położę sie tez a jak wstanie i nie bedzie jeszcze tak bardzo goraco to pojdziemy na spacer.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 07:35
-
Tulipanna, pytalam o pepti, bo niestety tez jakis czas bylismy na tym mleku przy podejrzeniu alergii, ale to bylo jak maly mial 2-3 miesiace i kolki. Okropne swinstwo mlekopodobne i do tego niezbyt ladnie pachnace. Wtedy pediatra mowila ze maly jest to jeszcze bedzie pil, bo wieksze dzieci juz nie chca tego pic. Sama zmienilam mleko na ha i nic zlego sie nie wydarzylo. Dodam ze przeszlam bebilon pepti, wszystkie mleka comfort, kilka mlek HA i kilka zwyklych, niestety.
Moze nie chce go pic bo nie smakuje?
Inna sprawa, nieraz trzeba kupic kilka butelek i kilka smoczkow bo naszym dzieciaczkom nie pasuje ksztalt.
Co do premium care w superpharmie, pierwszy dzien promocji godz 10:30 kolejki i kazdy po 3/4/5 paczek, szał!!
-
A ja przyszłam się pochwalić - byliśmy w poradni preluksacyjnej, aby zobaczyć co z bioderkami, bo mój syn od 6 tygodni był bez szelek. Byłam tak przerażona, że trzęsłam się jak głupia.... doktor powiedział, że bioderka są ładne!!!!!!! Prawie się rozryczałam
I mamy przyjechać do ortopedy dopiero jak Jaśko zacznie porządnie chodzić
oczywiście ma to robić sam samiusieńki, broń Boże mamy go nie prowadzać za paluszki. Już widzę, że niektórzy będą mądrzejsi i będą oponować, ale trudno - najwyżej się obrażą. Tak samo jak z siedzeniem - mały marudzi jak leży i zaraz słyszę "bo ile on może leżeć? on chce siedzieć?" Owszem, tylko mamy zakaz sadzania go... Nie powiem, jak położę go na sobie na półleżąco to wstaje i jest zachwycony, ale inni nie rozumieją, że on nie może tak długo...
A ja jestem dumna z Jaśka. Wasze maluszki już siadają same i tak dalej, a ja jestem zachwycona, że mój syn zaczął pełzać (do tyłu na razie) i swobodnie przewracać się z pleców na brzuszek, czego unikał dłuuuugo... Jestem dumna, że wtedy gdy inne dzieci mogły ćwiczyć, on był unieruchomiony, a pomimo tego teraz stara się nadrabiać... cieszy nas każdy sukces
tysiaa93, Lexi150, vayn, marissith, Mila920, Kri, Zosia_wop, Ediii, Iwa2016 lubią tę wiadomość
-
Tysia to Gabrsia chociaz pospala moja jak usnela to wstała po godzinie,poszłyśmy do sklepu wróciłyśmy i spi od godziny.
Gorgeous moja od dwóch dni zaczela przekręcać sie z brzuszka na plecki i sama jeszcze nie siedzi.
Super ze z bioderkami jest okWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 11:02
tysiaa93, gorgeous lubią tę wiadomość