Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Sto latek na pół roczku
))
Znów Was podczytuje
Co do wakacji z dzieckiem to z 10miesieczna córka byliśmy w Turcji. Lot ok, raczkowala przez cały samolot między fotelami ale lądowanie to była masakra! Wiedziałam, że dziecko podczas lądowania powinno pić, była zmęczona ale zasnac nie mogla wiec jej pierś dawałam, zabardzo nie chciala, wody tez nie wiec darła się tak, że wszyscy ludzie na nas patrzyli. Tak mi jej bylo szkoda, mnie bardzo bolały uszy a co dopiero dziecko.
Same wakacje spoko ale w takie upały to klima wszędzie (na początku czerwca bylismy) i w drugim tygodniu angine złapała. Obstawiona byłam antybiotykami wiec krótki tel do naszej pani doktor, powiedziała który antybiotyk podać i jaka dawka. Tam inna flora i probiotyk nie dał rady, to już nie biegunke miała a sraczke przez kilka dni tam i jeszcze po powrocie w PL.
Potem obie córki miały jeszcze zapalenie uszu.
Nie piszę tego żeby kogoś zniechęcićpoprostu trzeba się porządnie przygotować i wszystko mieć przemyślane.
Gdyby było nam dane lecieć za rok z rocznym synkiem to na pewno byśmy polecielito nie jest tak, że przez to co było z córką juz nigdzie nie polecimy. Każde dziecko jest inne, mam nadzieje, ze chorowitek mi się nie trafił.
Lexi150 lubi tę wiadomość
-
Wszystkiego dobrego dla Igusia!
Iwa wlasnie tego sie boje jesli chodzi o wakacje, D Madera rzeczywiście tanio! Pooglądałam zdjęcia ehhh
A moje dziecko ostro przytroliło po 10 poszła na drzemkę i spi dalej, a mi sie juz zaczyna nudzićLexi150 lubi tę wiadomość
-
Najlepszego dla przystojniaczkow.
Ja znów na wizycie z rana mały oczywiście zdrowy to nic że chrypa i że ma takie gazy że starego dziada zawstydzi wczoraj cały dzień na ręku noc co 3 h jedzienie i od rana znów spazmy i łzy. Ja już kur.. Nie wiem czy ja jestem nienormalna czy oni. Nawet ta marchew z jabłkiem nie pomogła. Dziś sok jabłkowy do picia dam. Ehhh... A siuskow sama nie dam rady złapać a nie może być z worka. Porażka.Lexi150, Kri lubią tę wiadomość
-
Lexi no cena ładna. Może dlatego że zamykają Tesco bardzo dużo marketów i wyprzedaja towary. Tak jak rzeczy humany wyprzedaja z kauflandow bo przejmuje je Lidl. A enfamil jest drogi.
Masz dobrze bo masz sporo puszek do przechowywamia bo inaczej chyba go nie sprzedają.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 14:15
-
https://www.facebook.com/123rodzice/videos/vb.1564275743838888/1730157330584061/?type=2&theater super reklama
Iwa ja w ogóle uważam że klima to złotzn jest dobra jak jest z zaufanego źródła - regularnie czyszczona, odgrzybiana itp. Dlatego chce lecieć gdzieś gdzie nie będziemy jej używać. Oczywiście w samolocie będzie.
Zosia ja to namiętnie chodzę po całym świecie ludkiem na google maps
Biedronka to chyba mieszka bliska jeziora Garda czy innego takiego dużego - nie pamiętam - ale odezwij się bo się martwimy!!!
Dziś zaliczony sukces i to ogromny mój bejbiszon pierwszy raz od nie weim kiedy przejechal cały spacer w wózku bez nosidełka i śpi prawie cały czas dziś, a ja zamiast coś robić na necie siedze17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Tuli na posiew ma być złapany na żywca z sikniecia. Bo jak z worka jest to właśnie wynik może być zafalszowany np jak przez tą bakterie która może siedzieć tylko pod napletkiem. A trzeba zbadać czy jest w pecherzu w moczu. Bo w worku mogło się plukac tzn siusiak był zanurzony i mimo wypsikania octaniseptem z zewnątrz coś przejść.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 15:48
-
Lexi150 wrote:Roberta a skąd to takie promo? Aż normalnie nie wierzę.
Nie wiem. Myślałam że ze względu na TP ale jest do 2018
Byla kartka 1/2 ceny koloru żółtego. Tez bylam zaskoczona bo to cena za puszkę 400 g a nie 800. Obok byl enfamil 1 po 56 zl.
Takze do Tesco marsz. Nie wiem czy to wszędzie taka cena ale u mnie w Lędzinach po 26 zl -
My po szczepieniu. Gabrysia tylko delikatnie zakwiliła. Szok bo zawsze był nieziemski ryk a dzisiaj wyjątkowo spokojnie. I waży 9200g! Oj mam kogo nosić, powinnam mieć już mięśnie jak Pudzianowski
Mila920, Lexi150, Iwa2016, vayn, Kri, Zosia_wop, L lubią tę wiadomość
-
tulipanna wrote:I patrzcie jak z waga Jagodzianke przegonilyscie! Wasze mlodsze a o ponad 1 kg coezsze:) Brawo!!!
Ręce to boleśnie odczuwają
Co do bucików to kupowałam na bazarku i mierzyłam na oko. Jak w domu przymierzyłam, to były trochę większe niż stopa ale i tak nie było tego widać, przynajmniej trochę luzu było