Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
tysiaa93 wrote:Tuli nie wiem czy jest się z czego cieszyć, haha
Ręce to boleśnie odczuwają
Co do bucików to kupowałam na bazarku i mierzyłam na oko. Jak w domu przymierzyłam, to były trochę większe niż stopa ale i tak nie było tego widać, przynajmniej trochę luzu byłoWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 16:06
-
Bruśka wrote:Najgorsze ze on taki ciężki i nie siada jeszcze tzn jak się go posadzi to siedzi ale tego nie praktykuje. Teraz ma manie tak podnoszenia się na lokciach ale ma za ciężka głowę i oponę na brzuchu. A ma fazę że non stop musi ktoś przy nim być bo szału dostaje. Nawet jak się zabawi to w pobliżu ktoś być musi. Najlepiej jak ja. Jak w nowym mieszkaniu był z nami to jak tato go nosił to źle bo mama uwagi nie zwracała i robiła swoje. Więc taka była pomoc ze mąż musiał z nim wychodzić bo nic nie dało rady zrobić i zamiast raz dwa w dwójkę to w pojedynkę walka.
-
Tuli rozmiarówka rozmiarówce nie równa. Najbardziej jeśli chodzi o buciki. Ja zamówiłam 18 ale patrzyłam na długość wkładki a nie sugerowałam się rozmiarem. U nas to 11 cm. I będą ok.
Matka dziś się wyrwała i poszła paznokcie na sobotę zrobićWyszły pięknie. W tym czasie kazałam tatusiowi dać trochę obiadku Młodemu. Nie chcecie wiedzieć jak on wyglądał. Bodziaki, skarpetki nawet mata była pomarańczowa!
Później wzięliśmy Małego i rodzice poszli na dobry obiadek i spacer. A Igor grzecznie dał rodzicom zjeść. Rano była dr ze szpitala (bo bierzemy udział w jakimś programie badawczym) i mówiła że Niuniek mega długi jest. Zmierzyła no i 80 cm wyszło! Normalnie szok!
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Dokładnie Tuli nie wiem. Tzn gdzieś mam dokumenty ale nie wiem gdzie
Chodzi o jakiś rozwój jelit czy coś takiego. Przy każdym spotkaniu pobierają kupkę dziecka i wymaz z pupci. Dodatkowo w ramach tego programu mieliśmy nadprogramowe badanie tej krwi z piętki za granicą. U nas badają pod kątem kilku podstawowych chorób metabolicznych a my mieliśmy poszerzone.
-
nick nieaktualnyLexi najlepsze życzonka dla Igusia :*:*
Ja kupowałam młodej buty ze smyka wkładka niby 11cm miała i były za małeNo, ale tak to jest jak się zamawia przez neta na ostatnią chwilę
Kurde "ciężkie" macie te dzieciaczki, u nas nadal 6,7kg...Lexi150, Bruśka lubią tę wiadomość
-
U nas wszystkie prawie buty za szerokie, fajne nawet i nie drogie mają w kiku
Buty na chrzcie skokosiła po 5min w kościele takze mogła ich wcale nie miec
9kg zacna waga, jest co nosić
Florka na łazienkowej 6900g
Musiałam przes słownik milion razy pojawiać post grrrWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 18:38
-
Dziekuje, Dziewczyny za odzew!!!!
Bede uzywac wody dla niemowlat tak zdecydowalam, a soki hahahah no pewnie , ale slowo honoru moj syn nietoleruje cukru on tego jablkowego pic nie da rady tak go trzachatrzeba wody duuuuzo lac , tak wlasnie jak rowniez wspomnialyscie ....
Ps dzisiaj dostal pierwszy banan tak dopiero terazI nie znosi za slodkie , as normalnie kaszlal I glowa machal !!!! Za slodkie chyba , no tak to jest jak od warzyw sie zaczyna , ale to chyba lepiej, hm... Moze , nieznaju
Moj syn 74 cm I 8.25 kg , waga to idealnie !!! Posrodeczku, natomiast wzrost to poza do gory , czyli ze dluuuugi bardzo , wobec powyzszego 80 cm to meeeeega dlugibedzie wysoki
A jeszcze polskie kaszki sa meeeeeega slodkie, ja uzywam tylko na weekend jako ze tak powiem cukierek .... A pozostale dni to amerykanskie, one maja tylko niecaly 1 g cukru , te naturalne z beechnut ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 19:11
-
Jeszcze dopowiem odnosnie klimatyzacji, ja nie uwazam , ze to zlo, moj caly Dom jest chlodzony centralna klimatyzacja, a moj syn ubrany jest na krotki rekaw, a spi tylko w samym body I nie byl chory jeszcze w ogole , wiec to chyba byl przypadek , ze dziecko sie tak rozchorowalo, lub nie przyzwyczajone ....
-
Kri wrote:Evans ale mi się Ciebie fajnie czyta, pisz częściej
ja paruje na zwykłej wodzie kranowej. Przecież i tak to tylko para
Dziewczyny jak zaczęłam dawać pierwsze łyżeczki i wiadomo, że zje łyżeczkę tylko to podawać mam już wodę?
Hihihihihihi dzieki
Czyli ze zrobilo sie kolorowo