Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli w cocodrilo brałam 3 i są takie nie za bardzoza duże. a w naszym przypadku to nie wiem czy wszystkiego nowego nie będę musiała kupić. Niby jest przeniesione na 4 a czy damy radę i się ogarniemy to ja nie wiem.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Tuli nie wiem czy jest się z czego cieszyć, haha :D Ręce to boleśnie odczuwają :D
    Co do bucików to kupowałam na bazarku i mierzyłam na oko. Jak w domu przymierzyłam, to były trochę większe niż stopa ale i tak nie było tego widać, przynajmniej trochę luzu było
    Najgorsze ze on taki ciężki i nie siada jeszcze tzn jak się go posadzi to siedzi ale tego nie praktykuje. Teraz ma manie tak podnoszenia się na lokciach ale ma za ciężka głowę i oponę na brzuchu. A ma fazę że non stop musi ktoś przy nim być bo szału dostaje. Nawet jak się zabawi to w pobliżu ktoś być musi. Najlepiej jak ja. Jak w nowym mieszkaniu był z nami to jak tato go nosił to źle bo mama uwagi nie zwracała i robiła swoje. Więc taka była pomoc ze mąż musiał z nim wychodzić bo nic nie dało rady zrobić i zamiast raz dwa w dwójkę to w pojedynkę walka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 16:06

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusia,siki sprobuj zlapac po przebudzeniu albo po piciu. Domyslam sie ze to nie lada wyczyn

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli mega wyczyn tylko jest problem bo najpierw sprzęt trzeba wymyc i wypsikac i wtedy najczęściej on atakuje z nienacka. A zanim zdążysz odkręcić to pudełeczko bo też nie można tego nieskończenie długo trzymać otwartego no parodia.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka wrote:
    Najgorsze ze on taki ciężki i nie siada jeszcze tzn jak się go posadzi to siedzi ale tego nie praktykuje. Teraz ma manie tak podnoszenia się na lokciach ale ma za ciężka głowę i oponę na brzuchu. A ma fazę że non stop musi ktoś przy nim być bo szału dostaje. Nawet jak się zabawi to w pobliżu ktoś być musi. Najlepiej jak ja. Jak w nowym mieszkaniu był z nami to jak tato go nosił to źle bo mama uwagi nie zwracała i robiła swoje. Więc taka była pomoc ze mąż musiał z nim wychodzić bo nic nie dało rady zrobić i zamiast raz dwa w dwójkę to w pojedynkę walka.
    To Gabrysia podobnie, jak się ją posadzi to siedzi i już się tak nie chwieje na boki jak wcześniej. No i jak leży na plecach, da się jej palce to się ciągnie i siada. Na łokciach też się zapiera, ale żeby samej próbować siadać to nic z tego. Jeszcze ogarną temat ;)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia u nas za palce to on od razu stoi. I na mnie jak jest hm oparty czy jak to określić trzyma mnie za szyję i non stop skacze po mnie. Ale żeby siedzieć. Nie no po co.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas z tym skakaniem też tak jest :D Jak siedzę i trzymam ją przodem do siebie to jest hop hop hop. Kurde, chyba jak dzieci podobne wagowo to i podobne umiejętności mają hehe :D

Bruśka lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli rozmiarówka rozmiarówce nie równa. Najbardziej jeśli chodzi o buciki. Ja zamówiłam 18 ale patrzyłam na długość wkładki a nie sugerowałam się rozmiarem. U nas to 11 cm. I będą ok.

Matka dziś się wyrwała i poszła paznokcie na sobotę zrobić :) Wyszły pięknie. W tym czasie kazałam tatusiowi dać trochę obiadku Młodemu. Nie chcecie wiedzieć jak on wyglądał. Bodziaki, skarpetki nawet mata była pomarańczowa! :D Później wzięliśmy Małego i rodzice poszli na dobry obiadek i spacer. A Igor grzecznie dał rodzicom zjeść. Rano była dr ze szpitala (bo bierzemy udział w jakimś programie badawczym) i mówiła że Niuniek mega długi jest. Zmierzyła no i 80 cm wyszło! Normalnie szok!

tysiaa93 lubi tę wiadomość

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi a co to za program badawczy?

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie Tuli nie wiem. Tzn gdzieś mam dokumenty ale nie wiem gdzie :) Chodzi o jakiś rozwój jelit czy coś takiego. Przy każdym spotkaniu pobierają kupkę dziecka i wymaz z pupci. Dodatkowo w ramach tego programu mieliśmy nadprogramowe badanie tej krwi z piętki za granicą. U nas badają pod kątem kilku podstawowych chorób metabolicznych a my mieliśmy poszerzone.

mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy 78 cm. Też sporo.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi najlepsze życzonka dla Igusia :*:*

Ja kupowałam młodej buty ze smyka wkładka niby 11cm miała i były za małe :) No, ale tak to jest jak się zamawia przez neta na ostatnią chwilę

Kurde "ciężkie" macie te dzieciaczki, u nas nadal 6,7kg...

Lexi150, Bruśka lubią tę wiadomość

• Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas wszystkie prawie buty za szerokie, fajne nawet i nie drogie mają w kiku
    Buty na chrzcie skokosiła po 5min w kościele takze mogła ich wcale nie miec

9kg zacna waga, jest co nosić :)
    Florka na łazienkowej 6900g

Musiałam przes słownik milion razy pojawiać post grrr

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 18:38

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Evans Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje, Dziewczyny za odzew!!!!
    Bede uzywac wody dla niemowlat tak zdecydowalam, a soki hahahah no pewnie , ale slowo honoru moj syn nietoleruje cukru on tego jablkowego pic nie da rady tak go trzacha :D trzeba wody duuuuzo lac , tak wlasnie jak rowniez wspomnialyscie ....
    Ps dzisiaj dostal pierwszy banan tak dopiero teraz :) :) :) :) I nie znosi za slodkie , as normalnie kaszlal I glowa machal !!!! Za slodkie chyba , no tak to jest jak od warzyw sie zaczyna , ale to chyba lepiej, hm... Moze , nieznaju :P
    Moj syn 74 cm I 8.25 kg , waga to idealnie !!! Posrodeczku, natomiast wzrost to poza do gory , czyli ze dluuuugi bardzo , wobec powyzszego 80 cm to meeeeega dlugi :) :) :) bedzie wysoki ;)

A jeszcze polskie kaszki sa meeeeeega slodkie, ja uzywam tylko na weekend jako ze tak powiem cukierek .... A pozostale dni to amerykanskie, one maja tylko niecaly 1 g cukru , te naturalne z beechnut ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 19:11

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • Evans Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze dopowiem odnosnie klimatyzacji, ja nie uwazam , ze to zlo, moj caly Dom jest chlodzony centralna klimatyzacja, a moj syn ubrany jest na krotki rekaw, a spi tylko w samym body I nie byl chory jeszcze w ogole , wiec to chyba byl przypadek , ze dziecko sie tak rozchorowalo, lub nie przyzwyczajone ....

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • Evans Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri wrote:
    Evans ale mi się Ciebie fajnie czyta, pisz częściej :-) ja paruje na zwykłej wodzie kranowej. Przecież i tak to tylko para :-)
    Dziewczyny jak zaczęłam dawać pierwsze łyżeczki i wiadomo, że zje łyżeczkę tylko to podawać mam już wodę?

Hihihihihihi dzieki ;)
    Czyli ze zrobilo sie kolorowo :) :) :)

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evans myślę że to tylko te smakowe takie słodkie kaszki. Zwykłe nie są słodzone. :)

gorgeous lubi tę wiadomość

mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evans dlatego że u Ciebie klima na co dzień i masz inny klimat. A tu zmiana plus klima taki efekt dały.

Mam ochotę na wyciskacz łez. Obejrzalabym stalowe magnolie.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Roberta Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprawdziłam dopiero te ciuchy z Lidla o których pisałyście. Trzeba będzie jechać bo fajne :)

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi biegła jesteś w superpharmie powiedz mi widziałaś aby soflens soczewki były w promocji?

dqprqtkfus8kbbbd.png
‹‹ 1942 1943 1944 1945 1946 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ