Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny.
Evans ja paruje na kranówce. Choć nigdy nie wgłębiałem się czy to najzdrowsza opcja.
Do picia daję tylko wodę. Choć jeśli ma zatwardzenie to wlewam odrobinkę soku z jabłek, lubwkrawam jabłuszko. Mam butelkę Twistshake i ona ma takie fajne sitko, co służy niby do rozmieszania pokarmu, ale idealnie nadaje się do tworzenia domowej wody smakowej. Na zatwardzenie jeszcze gruszka pomaga podobno no i śliwka surowa też. Niekoniecznie suszona tylko.
Słyszałyście o Włoszech? Biedronia odezwij się. Mam nadzieję, że to nie u ciebie.Evans lubi tę wiadomość
-
Zosia do hiszpanii to w listopadzie ma być tam 20 stopni, a w wrześniu nie wiem gdzie ale gdzies gdzie będzie około 25st i lot max 3h na początek. Też się trochę obawiam ale moj nie lubi jeździć autem więc chcę przetestować ten środek transportu. Plażowicze z nas żadni - bo się nam na plaży nudzi
chyba ze wieczorkiem na wino, a w dzień to max 1,5h. Wolimy spacerowac i do szczęścia wystarczy mi długa promenada nad morzem z palmami heh. Najbardziej marzy mi się Islandia, ale to dzieć musi być bardziej kumaty, a że od razu planujemy 2gie to trzeba korzystać teraz bo przy 2ce nie wiem czy nas będzie stać na samolot.
Ja soczków nie daję i nie planuję przez dłuższy czas dawać, chcę żeby pił póki co tylko wodę i ograniczyć do minimum cukier w diecie. To samo sie ma kaszek.
miłego dnia17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Evans na zaparcia jabłuszko! Albo przetarte, albo soczek, albo kawałek do gryzania. Ja daję soczek (20 ml soczku i 100 ml wody) i kupka zawsze piękna idzie
A co do parowania to zwykłą kranówą a żeby trochę papkę rozwodnić to podałabym źródlaną albo zwykłą przegotowaną.
Ja miałam ochotę jesienią wyskoczyć gdzieś na wakacje ale na razie sobie tego nie wyobrażam. Chociaż jak pytałam kuzynek to z takim maluchem łatwiej. Bo taki 2-3 latek to już ma swoje fochy i czasami zamiast człowiek wypoczywać to się użera z dzieciemEvans lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusiaa wrote:Mari ile takie krzesełko kosztuje ?
Hej Evanswitaj w klubie grubo po 30
ja daje na kranówie, ale u nas mineralna leci z kranu.
My wczoraj po szczepieniu no i nie było fajnieNina padła o 19 i spała do 7, bez kąpieli, bo normalnie chodzi spać o 21.
-
Evans ja paruje na odfiltrowanej w bricie, ale to bardziej ze względów grzałki zeby nie zakamieniała
Spróbowałam dac soczek z jabłek, ale bez szału, wiec chyba sobie go daruje, jak ma zaparcie robię 1-2dni przerwy i daje tylko piers.
D no 25st to brzmi duzo lepiej, kiedys byłam w Turcji przy rekordowych upałach 45st i była pani z takim malutkim dzieckiem moze miesiąc miało i tak chodziła z nim w koło basenu a ono płakało i prwnie poszła do pokoju, a tam klima - tego tez die boje, ze ucho zaraz albo gardło...takze co to za wakacje dla tej kobiety były...a mi sie marzy Sardynia albo Madera ehhh moge sobie pomarzyć dalejEvans lubi tę wiadomość
-
Mari, Evans Cieszę się, że nie jestem w klubie "grubo po 30" sama
D84 ja tam też chciałabym, żeby mój cukru nie jadł długo. Ostatnio babcia mu deserek z Hippa kupiła (bobovite jż udało mi się wykorzenić, bo najtańsza a pchają w nią tyle polepszaczy i słodzą nawet Dania mięsne sokiem z winogron) i ciagle sie pyta czy juz mu dałam. A tam na 3 miejscu cukiernie dam chyba. Tatuś zje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 09:22
Evans lubi tę wiadomość
-
Evans ale mi się Ciebie fajnie czyta, pisz częściej
ja paruje na zwykłej wodzie kranowej. Przecież i tak to tylko para
Dziewczyny jak zaczęłam dawać pierwsze łyżeczki i wiadomo, że zje łyżeczkę tylko to podawać mam już wodę?Evans lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKro sto latek dla Wojtusia :*
U nas kolejny mały sukcesik... drugi dzień Polena zjadła 40ml kaszki takiej że z łyżki nie spada ;d Zaczęłam dodawać bo 3 łyżeczki owocowego słoiczka i tada!
Wczoraj przed kąpielą wydoiła 150ml bebiko, 1,5h później musiała cycem poprawić
Ja proponuję picie po każdym posiłku, i guzik. Nie pije ani kropli.
Znów "ulepszali" forum? Nie widzę zakładek "moje tematy" i ostatnio przeglądane"Kri lubi tę wiadomość
-
Wojtusiu wszystkiego najlepszego!
No i nam też dziś pół roczku! Najlepszych 6 miesięcy Naszego życia :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 18:14
tysiaa93, d84, vayn, Mila920, Iwa2016, Kri, L, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
lexi mój tak samo ucieczka z maty na podłogę
100 lat dla chłopaków
zosia madera w planie jest na luty/marzec -zależy czy mi w robocie umowe przedłużą, teraz są tam mega obnizki po tych pożarach, ale boję się takiego długiego lotuKri, Lexi150 lubią tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Edi dajemy bebilon pepti bo Jagoda po marchewce dostala wysypki i ja od urodzenia mam atopowe zapalenie skory a pozniej doszla astma,wiec istnieje duze ryzyko ze Jagoda po mnie odziedziczy alergie(w tym na mleko) Na bebilonie nawet jest napisane ze dla dzieci o podwyzszonum ryzyku.
L,smoczek? Wolne zarty:) jaki smoczek jak smoczek sluzy do zabawy i ssana glownie obudowy a nie tego miekkiego:) zasysa 3 razy a potem ciagnie szarpie gryzie,wyjmuje z buzi i sie bawi..