Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
L,wydaje mi sie z Ty ostatnio przechodzilas na mm.. Czy mozesz mi powiedziec czy sie udalo? Jak i jak z noca? Ja chyba pomalu zakoncze kp.. Jagoda przez pierwsza noc w szpitalu mnie poharatala z jednej strony,wcale mi sie nie chce zagoic, jak po porodzie popekalo mi
i 6 zebow to juz momentami nie jest fajne zwlaszcza jak szarpnie
Czy ja po prostu misze wytrzymac jej placz i w koncu zje butle???
-
nick nieaktualny
-
Tusia-Jagoda z butli pije sok,wieczorem ciut kaszy (rano lyzeczka dostaje) przez butle wypije a w nocy za cholere:/ no i ona nie chce pic samego tego bebilonu pepti:/ mojego mleka z butli tez nie:/ chyba ze z kasza.. A w nocy probowalam jej dac tego bebiloni,smoczek,wode ale zaczyna wrzeszczec w nieboglosy jak cycka nie ma. W dzien cycuje tylko o 6 i o 12. No i na noc. Myslalam zr jak jej ciut dam kaszy na noc to lepiej pospi,ale gdzie tam...o 22 juz jest pobidka.. Mysle ze nawet to nie kwestia jedzenia tylko snow,przezyc..wybudza sie,przekreca na bok tez sie wybudzi,na wznak to samo.. Czasem do 23 ze 3-4 razy..I to tak sie zaczelo odkad te zeby zaczely isc.. Przeciez nie narzekalam nigdy na sen nocny Jagody,spala mi do 3 kiedys.. A teraz masakra..
-
nick nieaktualnyRoberta wrote:z biodra czy samolot?
my chyba w końcu kupimy krzesełko ikea, chcieliśmy stokke tripp trapp ale znajomi bardzo polecali ikea blames
czy któraś z was ma to krzesełko? faktycznie takie wow i w ogóle?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2016, 14:45
-
Brusia są holle na melissie. Ja teraz zamówiłam jaglaną po 4 miesiącu i z muesli po 6. I zamówiłam też z lebenswerta ryżowo-jaglaną.
Ja dziś rano znów walnęłam test-negatywny. Ale że dziwnie się czuję to poleciałam na betę. Wynik: 54! Teraz tylko powtórzyć za dwa dni. Boję się że to może być pozamaciczna bo czuje się podobnie jak przy pierwszej. No ale pozostaje grzecznie przeczekać do czwartku. Mam mdłości, zawroty głowy i uderzenia gorąca. No i brzuch mnie tak dziwnie boli. Bardziej po lewej stronie. Oby wszystko było dobrze...Kri, Bruśka, Joanna_88, tysiaa93, vayn, Evans lubią tę wiadomość
-
Myślę że do wszystkiego można. Ja chcę podawać rano na śniadanko z owocem.
Biorę kwas foliowy i acard a jak tylko w czwartek wynik będzie prawidłowy to muszę lecieć po receptę na clexane. Luteiny nie biorę bo żadnych plamień nie mam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2016, 15:11
-
nick nieaktualny