SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka drugie foto super bo widać ze Wam humory dopisały do fotki!
    Zosia no uśmiałam się po pachy z tego ze tylko łepcinie urósł hehe
    Powiem szczerze że z wiekiem ciężej się gubi wagę. Ja dopiero nie dawno doszłam do wagi sprzed ciąży ... a jednak to nadal ponad 7 duszek haha pulchniaczek ze mnie patrząc na Biedronię. Ale pupka tez ładnie odstaje. Tylko po ciąży jakby opadła i musze jednak poćwiczyć.
    A mnie w piątek czeka leczenie kanałowe pod mikroskopem. Mam nadzieje że przejdę to łagodnie. Będą mi się wwiercać w most ... no i mam nadzieje ze nic tam przy okazji nie popsują bo popłynie finansowo jak bym musiała go wymieniać teraz tfuu tfuu

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do zębów to w sobotę mało mleczaka nie straciłam i już sobie wyobrazalam że będę jak zul z dziura na przedzie na chrzcinach.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka .. mleczka ?!?!? A gdzie Ci on się uchwał? ??

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dwie dolne trojki

Moniaa lubi tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U la la pozazdrościć

• Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia nie mam pewności bo w kapeluszach nie chodzę :P a no i jeszcze obrączki, pierścionka tez nie założę, zegarka z dopasowana bransoletką rownież, a palce to zawsze miałam chude i długie, a nadgarstki kość i skóra to ja nie wiem co jest grane

Brusia pewnie zeby stałe sie nie zawiązały? Mojej kuzynce chyba tylko trzonowe wyrosły nowe, tak to wszystkie ma mleczaki

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • d84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri wrote:
    Chwalimy się, że pięknie zjedliśmy pierwszą łyżeczkę marchewki :-) nic nie zostało wyplute :-)
    A jak D robisz szpinak? Bo mam na ogródku to może też mu zrobię na później.

wypłukałam i taki w całości wrzuciłam na patelnię bez tłuszczu i przypraw, chwilę poddusiłam, odlałam wodę, zblendowałam i do foremek na lód

Kri lubi tę wiadomość

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Mila920 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra.. prywatny dentysta co mało nie bierze, dzwoni dodatkowo do jakiejś lekarki skonsultować i NIE MA antybiotyku dla karmiącej.. Musze odstawic na kilka dni, zeby dziecka nie truc. Nosz kur.. a jednak każda z Was dostała taki co można karmić.. wrr..

Chwalę się! Wracam na studia, wlasnie zapisałam się na magisterke, bo otworzyli pod nosem i będę tylko 20 km dojeżdżać a wcześniej musialam dwa razy tyle ;-)

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie Zosiu poprostu jeszcze są.
    O matko studia. Kiedy to było.

Moniaa lubi tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miła a jaki lek Ci wpisał?

• dana222 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ładnie, ładnie Mila, ja mam zamiar zapisać sie ma kurs angielskiego, obiecałam sobie jak Michał skończy pół roku, skończył a ja dalej nic

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia clindamycin się nazywa.

Ja mam jeszcze wykupione godziny jazdy motorem, a też się zebrać nie mogę.. Ale jestem z siebie dumna, bo poszłam ostatnio do kosmetyczki na rzęsy i wstaje rano i jestem piekna (powiedzmy :-P) :-D. W końcu wyszedł mi naturalny efekt o jaki prosiłam każda kosmetyczkę, a one i tak robiły mi rzęsy do nieba :-D a teraz mam takie jak pewnie nie jedna z Was z natury :-P

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś

Mila w leksykon ie napisali ze to bezpieczniejszy lek.
    http://www.kobiety.med.pl/cnol/index.php?option=com_content&view=article&id=131&Itemid=49

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka ale Jasio jest duży <3

co do wagi, ja wróciłam cięższa o 2 kg :( i do wagi sprzed ciąży zostało 6 kg :( ma-sa-kra!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2016, 14:38

Lexi150, Mila920, vayn, d84, Kri, Tusiaa lubią tę wiadomość

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo klindamecyna dobrze dziala na zeby i na bakterie beztlenowe. Duomox nie dziala na wszystko

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    L wrote:
    Ehe to do gimnazjum chodziłam ale na pewno mniej ważyłam niż teraz hehe :-P gorgeous tylko ci pozazdrościć że z jedzeniem nie musisz się ograniczać i masz taką fajną figurę...jednak natura to nie jest sprawiedliwa :-D

Natura naturą - przed ciążą wystarczyło, że zjadłam coś wieczorem przez kilka dni i już waga szła do góry. Teraz widocznie karmienie piersią + ciągłe spacery + nieustanny ruch przy takim malcu i waga leci ;-)

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mojemu dziecku ze wszystkich potraw, jakie do tej pory spróbował najbardziej smakuje... uwaga, uwaga.... woda!!! :D Oj, teściowie będą niepocieszeni, bo już męża pytali, kiedy soczki będzie Jaśko mógł pić. A on "biedny" tylko wodę musi... jak mamusia... bo niektórzy nie rozumieją, jak można pić samą ohydną wodę! :D i to niegazowaną, niesmakową... Dobrze, że syn poszedł z tym we mnie. A jakby tego było mało to nie pije wody z butelki, ale kubka, bo bidonu jeszcze nie ogarnia. Toż pozalewa się... :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2016, 10:19

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ninka jaka podróżniczka!

My dzisiaj do laryngologa z Małym lecimy. Ciekawe co nam powie.

marissith lubi tę wiadomość

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Roberta Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari chciałam zapytać czy Nina już na plecach ale zdjęcia mówią wszystko :) Ja mam jeszcze obawy :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2016, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roberta wrote:
    Mari chciałam zapytać czy Nina już na plecach ale zdjęcia mówią wszystko :) Ja mam jeszcze obawy :P
    mi mąż pomaga, bo Nina zazwyczaj się prostuje i jej materiał spod tyłka wyjeżdza

‹‹ 1937 1938 1939 1940 1941 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ