Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny dawno mnie nie było ale nadrabiam dokładnie choć jestem dopiero na 13 sierpnia
U nas wszystko ok, mamy pierwszego zębajedyny problem mamy ze spaniem w dzień i błagam doradźcie i pomóżcie
W dzień są 4 drzemki jak jest pogoda to w wózku ładnie zasypia i długo śpi
Ale w domu trzeba lulac i wszystko było ok ale od pewnego czasu po odlozwniu mały się budzi!!!masakra odkłada się go 4-5 razy po czym już wyspany ale nie dam tak dłużej przecież radysam nie umie zasnąć
-
Dziewczyny muszę sie napatrzeć na te Wasze zdjecia, to moze sie w końcu zmuszę do ćwiczeń. Dzisiaj była u nas moja była sąsiadka, powiedziała ze ja jestem szczupła jak zawsze ale moze sie to zmienić bo rodziców mam z nadwaga ha ha ha.
Moj prawie w ogole nie gaworzy, czasem zdarzy mu sie powiedzieć "ba"
-
nick nieaktualnyHehe kurde jakie tutaj laski na forum. Aż wstyd swoje zdjęcie wrzucić
Myszka 4-5 drzemek?Polena od 2-3 miesięcy ma 1 albo i wcale. Cały dzień potrafi nie spać - a wstaje o 5 rano, mimo to nie przekłada się to na lepszy sen w nocy. To jest dopiero masakra. Sama też nie zasypia, jedynie buju buju w wózku
-
vayn wrote:Hehe kurde jakie tutaj laski na forum. Aż wstyd swoje zdjęcie wrzucić
Myszka 4-5 drzemek?Polena od 2-3 miesięcy ma 1 albo i wcale. Cały dzień potrafi nie spać - a wstaje o 5 rano, mimo to nie przekłada się to na lepszy sen w nocy. To jest dopiero masakra. Sama też nie zasypia, jedynie buju buju w wózku
vayn on musi tyle miec bo juz jest zmewczony po 2h aktywnosci ewidentnie, trZe oczy i ziewa
noc prze4sypia cala od 20 30 do 6 czasem sie obudzi ale rzadko -
nick nieaktualny
-
A ja nawet nie wiem ile Niuniek ma drzemek. Czasami walnie 6 a czasami 1 w ciągu dnia. Tu akurat go w niczym nie pilnuje. Jak jest zmęczony to się kładzie i śpi tyle ile chce. No ale tak jak pisałam już kiedyś Igor przy próbie wzięcia go na ręce i lulania protestuje. Woli zasypiać sam. Tylko musi mieć swoją pieluszkę. Podciąga sobie pod twarz i zasypia. Myszko a może szumiś pomoże się wyciszyć?
-
Hej Myszko,
Na szumisia może być już za zduży. Nasz jak był w wieku twojego to dostał taką małpkę (są też inne zwierzaki): http://www.smyk.com/fisher-price-przytulna-malpka.html
Tam nie ma szumów tylko melodyjki przyjemne dla ucha. Zaczęłam kłaść mu ją do łóżka przy każdym wieczornym zasypianiu, i teraz sobie kojarzy ją ze spaniem. A, i brzuszek jej świeci, więc tak sobie na nią patrzy i usypia. Może u was też podziała -
moj zjadł pół słoika dyni z ziemniakami - nic nie wypluł
ja mu właśnie robię do mrożenia szpinak i śiwki.
a oto premiera krzesełka - sam nie siedzi więc karmiony w leżaczku jest, tutaj na próbę wsadzony
fotkiWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2016, 10:58
Zosia_wop, Lexi150, vayn, Kri, dana222, tysiaa93, marissith, Moniaa, gorgeous lubią tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Bagabaga wrote:Zosia czy ja czytałam tutaj wczorajsze twoje narzekania jakieś co do swojej figury? Chyba na głowę upadłaś. Czy to nie ty wklejałaś swoje zdjęcie z wesela z Florką? Ty to masz bardzo fajną figurę!
No jednak brzuszek mi został i nie tylko, bo w żadne spodnie/spódnice/koszule/marynarki/sukienki sprzed ciazy sie nie mieszczę, w zasadzie mam 3szafy ubrań i tak sobie wiszą, a ja ciagle w tym samym. Nigdy nie miałam super figury- taka budowa obfity dół, szczupła góra niczym Brazylijka haha, a teraz stałam sie obfitsza i ciezko mi z tym jakos, ale nie mam motywacji. Obiecałam sobie ze od połowy września jsk wrócimy z wakacji kupuje karnet na siłownie i bede śmigać
-
U nas 2-3 drzemki Max, ale za to po 1-2h to mam cheile dla siebie jak teraz, choc obiad musze robic, ake tak mi sie nie chce
w nocy zazwyczaj 2pobudki i juz 6-7na nogach
-
nick nieaktualny
-
u nas na noc zasypia przy cycku a jak nie zasnie i sie go odlozyu to jak jewst ciemno to raczej zasypia na noc niogdy nie lulamy
tylko w dzien jest problem ;/ moze w rolety zainwestujemy to by moial ciemniej