Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Lokokoko wrote:Czesc dziewczyny! Przepraszam, ze wpieprzam sie na wasz watek
mimo iz nie jestem lutuwka ale widze ze ktos tutak pisze. A potrzebuje odpowiedzi.
Jestem w 5tc i mam pytanie dt k.foliowego.
O jakiej porze powinno sie go przyjmowac?
Rano wieczo czy bez znaczenia to jest!
Jeszcze raz przepraszam, caluje kazda z osobna i trzymam kciuki!!:* -
Wczoraj był bladzioch a dzisiaj no szczerze nic tam nie widzę. No ale tak jak mówisz dopóki @ nie ma nadzieja jest
Dziś już nie zdążę pójść na betę bo labo do 10.30 a Młody mi właśnie zasypia. Jutro będzie Mężu to podskoczę.
-
Lexi! Ja miałam @ normalną, powtarzam normalną tylko przyszła tydzień za wcześnie i co? Wojtek jest! Także trzymamy kciukasy jakby co!
U nas noc tragedia takiej nie było. Budził się 3 razy od razu z wrzaskiem, cycka nie, i pisk z zamkniętymi oczami nie dało się dziecka dobudzić żeby przestał. Jak posmarowalam dziąsła to przysnął. mialyscie tak u siebie? Chodzi mi o wrzask na śpiąco -
No u Nas tak często Kri. Choć ostatnio już coraz rzadziej. Śpi i zamkniętymi oczami wrzeszczy. To skok. Ja wtedy przytulam i kołyszę i zaraz spokój. Ale ostatnio tak płakał biedny że potrzebny był dyduś i pieluszka na głowę i cichanie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2016, 10:52
-
nick nieaktualnyLexi trzymam kciuki! Robiłaś test tej samej firmy? Ja robiłam z 1 siku i kreska taka że z lupą pomału trzeba było szukać, a 2h później na innym teście piękna druga krecha - przy becie 36
Boże Tuli jaka zdolniacha z Jagódki. Niesamowita przepaść między nią a Polą.
Za to od kilku dni Polena próbuje na czworaka się ustawić, słabo jej to wychodzi i jest płacz ze złościTeraz tak patrzę a ona jak to koleżanka określiła "pozycja na ruchacza ;d" na kolankach się trzyma i tylko przód tył, przód tył
Może w końcu coś ruszy.
Kurde Pola już ze 2 tyg nie mamowała, dzisiaj w łóżeczku buczy i buczy - 5 rano standardowo. Ja do męża wstawaj, małż do mnie teraz ty no i się odwracam w jej stronę a ona takim płaczliwym głosem mama. No wyskoczyłam jak poparzona żeby ją "uratować"
Aktualnie jest "baba dada papa tata" nauczyła się pluć skubana ;dmarissith, Lexi150, tysiaa93, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
"Pozycja na ruchacza" świetnie ujęte
Serio nowy słownik trzeba stworzyć
Innej firmy były testy. Pamiętam, że z Igorem miałam takiego bladziocha jak wczoraj a beta ledwie koło 10 była. No nic czekamy
Jagoda wszystkie dzieciaki prześciga -
Lexi to jeszcze nic nie wiadomo, testy to testy jsk cos było to trzymam kciuki zeby beta była ładna
Pozycja ruchacza mnie mega rozbawiłaFloris juz tez to ćwiczy, łóżeczko ma od paru dni to jeszcze za szczebli nie łapie. Zębów ani widu ani słychu. No i mamama cały czas. Takze ten na każdego przyjdzie czas z reszta jak Wasze dzieci tak nie hulają
Na brzuchu to moja babcia by powiedziała, ze grzeczne, a moje takie rozwydrzone -
Cześć!
Zabiję chyba sąsiadów (bo ich psa mi szkoda). Znowu pojechali do pracy i psa na dworze zostawili. Ta wyje lub szczeka na byle latający za płotem kawałek papieru. Dziecko mi obudziła15 min. Pospał. Także wiecie jaki teraz będzie marudny...
-
Lexi nadal kciuki zaciśnięte
ja dzisiaj Kubie dałam brokuła + ziemniaka+ marchew+ seler+ masło jakoś srednio mu wchodziła zupka. Mięsa już nie zdąrzyłam ugotować ale nastepnym razem zrozbie z mieskiem bo mu lepiej idzie jedzenie
mięsny chłop jak ojciec
Mój Kuba ostatnio strasznie duuuzo pije wody lub soczku
Jagoda silna kobieta
Jak mam zrobic deserek ? mam gotować lub na parze robic pare owocków i zmiksowac? Czy może świeże zmiksować? Jakoś jesli chodzi o zupki to nie mam problemu.p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2016, 19:23
Lexi150, vayn, tysiaa93, dana222, Kri, d84, Zosia_wop, Mila920, L lubią tę wiadomość
Kubuś