Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
L fajne z Was Dziewczyny! Będziesz miała pomoc w córach
Ediii to Wy trójeczkę już macie? Dobrze zrozumiałam? Jak tak to już wesoła gromadka
Vayn koleżanki córa ma prawie 9 msc i Mała też jeszcze nie siedzi. Także spoko
Nasz też do siadania samemu jeszcze daleko. Ale dziś próbował podnosić tułów leżąc na brzuchu. No i zaczął wydawać nowe dźwięki w stylu: "tititi"L, Kri lubią tę wiadomość
-
Boże uchroń! Źle napisałam, trójeczka czyli ja, mąż i Kacperek.
Z tym siadaniem to jest różnie, mój z dnia na dzień zaczął siedzieč, wczesniej mu nie pasowało. Także spokojnie, wszystkie nam usiądą, poraczkują, pobiegają i pogadają w swoim osobistym odpowiednim czasie.Lexi150 lubi tę wiadomość
-
Zosia_wop wrote:No L to do roboty
bie no żartuje, nie kazdy chce, nie kazdy moze, nie każdego stac... Ja ti bym chciała niec trójkę, ale troche późno sie wzielam za pierwsze, po drugie w niecałych 40mkw ciezko by sie pomieścić, a kredyt na pol banki no cóż...przy trójce dzieci byłoby ciezko, ehhh ale kto wie, kto wie
Zosia doskonale cię rozumiem. My teraz mamy mieszkanie na poddaszu u teściów źle nie jest ale miejsca nie wiele jak dla 2dzieci. Caly czas odkładamy na budowę domu bo z kredytem boimy się wiązać a chciałabym by dzieci miały też swoje miejsce swój kąt tak one jak i my zresztą. Zawsze chciałam mieć więcej niż jedno dziecko ja mam 3 rodzeństwa i super jest. -
O. Załapałam się na foteczki
super dziewczynki. I te starsze i te młodsze. Fajne z was laski. Ja tu się jak babcia czuję :p
Vayn. Mój mały też nie siadaMało tego, głowa mu ciąży .... Ale o to mogę mieć tylko do siebie pretensje. Bo nie kładłam go na brzuchu. Pępek odpadł mu dopiero po 6 tyg życia i tyle zwlekaliśmy, więc teraz mamy. Aż szok na ile rzeczy wpływa to leżenie na brzuchu...
Ja Edi też zrozumiałam, że już masz 3 dzieciaków i teraz 4. Pomyślałam, że jesteś odważna. Ja też zawsze ze 3 chciałam, a teraz sie zastanawiam czy Miechu jedynakiem nie będzie... -
Zosiu,L ale slodkie cukiereczki a jak pieknie siedza.
L wygladasz bardzo ladnie i coronie urocze.
Moja to jeszcze nie przekreca sie z brzuszka na plecki udalo sie jej z 4 razy takze o siedzeniu jeszcze nie mysle.
Dziewczyny wszystkie juz przezucilyscie sie na spacerowki?mi jakos bardzo ciezko z gondola sie rozstac:)L lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka29 wrote:Iwa podziwiam i gratuluje,Kocham ta moja gwiazde nad zycie ale z czworka chyba bym w wariatkowie wyladowala hahah
L brawo,jestem z Ciebie dumna haha
Hehe noooo ja też tylko motywator cos ostatnio zdjęć nie zapodajeale spoko spoko do przyszłego lata jeszcze trochę
-
Iwa2016 wrote:Ale namieszałam. W czerwcu trzecie urodziłam a na czwarte juz się nie pisze. Kurde chyba musze iść spać
Nic nie szkodzi...jedno dziecko więcej czy mniejto ja zle zrozumiałam a przecież masz ładne suwaczki ma których czarno na białym widać wiek dzieciaczków
Spać to ja iść muszę bo zaraz przyjdzie mi się z małą bawić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 21:56
-
e tam by nie saidamy , bezzebni, prawie nie wydajacy dzwięków ale za to jak sie da ręce staje na nogi nie siada ale staje i stoi oczywiscie nie sam ale kazdy bedzie miał swój czas a moja klucha jest leniwa i wszystko musi miec podane z taka waga ciezko mu sie ruszyc choc w gondoli ostatnio jechal na brzuchu i sie wychylał.
L lubi tę wiadomość